Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
4
Favori
169.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su bizim yonetim ne zaman orta sahaya iyi bir oyuncu alicak anlamis degilim. Bugun de gorduk, takimin resmen orta sahasi yok. Umarim bir supriz yaparlarda alirlar.
  • Es-Es’li bayanlar örgütleniyor
    19 Ocak 2009 Pazartesi

Eskişehirspor’un maçlarını izlemeye gelen bayan taraftarlarında artık bir grubu olacak.
    Gaziantep maçında Nefer grubuna bağlı olarak ilk kez tribünde toplu hareket edecek bayan taraftarlar kurduklara gruba dişi şimşekler adını verdi. Dişi şimşekler grubunun kurulmasında öncülük eden Merve Çebi konu ile ilgili olarak “ Bayan taraftar grubu oluşturarak Anadolu da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra Eskişehirspor’un tüm maçlarında ayder tribünündeki yerimizi alacağız. İkinci yarının ilk maçı olan Gaziantepspor karşılaşması ile 100 kişilik grubumuzla takımımızı destekleyeceğiz. Kırmızı şimşeklerin içerde ve deplasmanda oynayacağı tüm karşılaşmalarda tribündeki yerimizi alacağız. Grubumuzun güçlenmesi ile birlikte dernek oluşturmayı planlamaktayız. Eskişehirli bayanları maçlara bekliyoruz. Maçlara gelen bayan taraftarlarımıza polar, atkı, forma ve yönetimin katkıları ile üye kartı vermeyi düşünüyoruz. Eskişehirspor tribünlerine renk katacağımızı ve Küfürsüz tribünlerin oluşmasına öncülük edeceğimizi düşünüyoruz” dedi.
    http://www.istikbalgazetesi.com/index2.asp?sec=1&newscatid=8&newsid=32930

• Engin Es-Es’de

Eskişehirspor'un kadrosuna dahil etmek istediği Engin Baytar Eskişehir'e menajeri Metin Korkmaz ile gelerek Başkan Halil Ünal ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile görüştü.
    Uzun süren pazarlıklar sonunda Engin Baytar’ı kiralık olarak dün gece geç saatlerde Başkan Halil Ünal Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’dan aldı. Engin’in bugün İstanbul’da Başkan Halil Ünal görüşecek olan Engin 6 aylık sözleşmeyi imzalayacağı ve sezon sonunda yeniden Gençlerbirliğine döneceği öğrenildi. Engin’in lisansı bugün veya yarın çıkacak ve tecrübeli futbolcu Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alacak.
    Engin’in transferini değerlendiren Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, “Önemli bir oyuncuyu daha kadromuza katıyoruz. Engin için ligde birçok takım Gençlerbirliği ile temasa geçmişti. Gerek Engin gerekse Gençlerbirliği Kulübünün Eskişehirspor’u tercih etmesine sevindik” dedi.
    Başkan Halil Ünal, “Eskişehirspor ligin ikinci yarısında sevenlerini mahcup etmemek için ter dökecek. Teknik kadroya ve futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Muhteşem taraftarlarımızın ilk yarıda olduğu gibi bu yarıda da tribünleri dolduracağından asla şüphem yok” şeklinde konuştu.

• Rakip Gaziantep
    İkinci yarının ilk maçında sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Kırmışı şimşekler de tek hedef 3 puan. Kamp kadrosunda Anderson, Vucko, Abdullah, Selçuk, Kayacan ve Emre Özkan bulunmuyor. Maç bugün saat 14.00 de

BAŞARILAR ESES
  • ŞU listeye benim de adımı yazar mısın dostum? Bizde olalım dh şimşekleri di mi
  • Puanları 1-1 paylaştılar!

2.yarıya devre arasında kupaya veda etmenin moral bozukluğu ile başlayan Gaziantepspor, Eskişehirspor deplasmanında da istediğini alamadı. İlk yarının son anlarında üstünlüğü yakalayan Güneydoğu ekibine Es-Es Beşiktaş'tan kiraladığı Batuhan ile cevap verince kırmızı siyah derbisinde kazanan çıkmadı.

• Eskişehirspor tribünleri oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Sağnak yağmur nedenile maraton tribündeki taraftarlar şemsiye altında takımlarını desteklerken, kapalı tribünde bayan tribünün liderlerinin taraftarlara tezahürat yaptırması dikkat çekti.

Kapalı tribünde bayan seyircilerin ağırlıklo olması, tirübünleri bayanların idare etmesi, Süper Lig’de örnek oldu. 90 dakika boyunca maçı izlemek yerine tribünleri yönlendiren ve coşkulu tezahürat yaptıran bayan tribün liderleri, Eskişehir atatürk Stadı’nda küfürün önüne geçti.

Bayan tribün liderleri, “Sadece Eskişehir’de değil, tüm Türkiye’de bayanlar maça gelmeli ve tribünleri idare etmeli. Bizim tribün liderliği yapmamız bay-bayan taraftarlar tarafından takdir ediliyor. Bu işi seviyoruz” dedi.

• Istanbul’u bekliyoruz gözlerimiz kapalı

Eskişehirspor ilk yarıdaki maçta elinden kaçırdığı İstanbul Büyükşehir’i bu defa yenmek için sahaya çıkacak. Atatürk Stadı’ndaki maçın başlama saati:14:00.
    Eskişehirspor'un maç kadrosunda, İvesa, Sinan, El Saka, Safet, Koray, Sezgin, Bülent Ertuğrul, Emre Toraman, Poljak, Doğa, Engin Baytar, Bülent Kocabey, Youla, Batuhan, Enderson, Emre Özkan, Murat ve Lovrek yer alıyor. Takımda hafta içinde sakatlanan Serkan ile Serdar'ın yanı sıra Ahmet Sağlam, Vucko, Abdullah, Selçuk ve Kayacan maç kadrosunda yoklar.
    BÜYÜKŞEHİR UMUTLU GELDİ
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Turkcell Süper Lig'de bugün deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçtan puanla dönmek amacında. Ligde ikinci bölüm maçlarına deplasmanda Bursaspor'a 2-0 yenilerek başlayan lacivert-turunculu ekipte, sarı kart cezalısı Gökhan Süzen ile sakatlıkları bulunan Hasagiç ve Efe, maçta forma giyemeyecek.
    MAÇ SAAT 14.00'DE
    Ligde 19'ar puanı bulunan her iki ekip gol averajıyla 10 ve 11. sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında İstanbul'da yapılan maç 0-0 bitmişti. Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak olan maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Özkan yönetiyor. Maçı izlemek isteyen taraftarlar açık tribüne 15, kapalı tribüne ise 30 TL verip girebilecek.

• yok böyle camia
  • Şu ibb denen takım müsvettesini yeniverin. Yenemezseniz yuh derim
  • Baba naaptınız siz yaa 6 tane atmışınız hala da atıyonuz. Yazık günah.
  • Yuh lan o kadar da demedik ne bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Şu ibb denen takım müsvettesini yeniverin. Yenemezseniz yuh derim

Yuh lan o kadar da demedik ne bu

Koptm Hocam Ya
  • Haftaya Ankaraya akalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Şu ibb denen takım müsvettesini yeniverin. Yenemezseniz yuh derim

Yuh lan o kadar da demedik ne bu

Koptm Hocam Ya

Hehe

Bu arada Eskişehirspor'a mükemmel bi stat lazım. Müthiş taraftarına bu denli bi stat hiç yakışmıyor. Gerçekten Eskişehir'e çok gelip gidiyorum böylesine modern böylesine muazzam bir şehrin bu stadını görünce sanki diyorum ki lan ben Tanzanya'daki maçları mı izliyorum yoksa o modern mükemmel şehir Eskişehirde'ki maçları mı izliyorum...

Proje var, var olmasına var ama ne zaman ihaleye çıkacak ne zaman inşaat başlayacak tam bilmiyorum. Stat konusuna çok önem veriyorum ve sizinde stat projenizi en yakın şekilde takip ediyorum. İşte edindiğim bilgiler ;

quote:

Eskisehir'de 30.000 kisilik Spor Kompleksi yapmaya hazirlaniyor

Bakan Unakitan yeni Stad icin geliyorrr.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, bugün Eskişehir'e gelerek, yeni yapılması düşünülen 30 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi için incelemelerde bulunacak. Konuyla ilgili bilgi veren Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Değerli bakanımız Eskişehirspor tesislerinin açılış töreninde şehrimize yeni ve modern bir stadyum yapılması için söz vermişti. Bu sözün üzerinden çok geçmeden kolları sıvadı ve stadyumun yapılması muhtemel arazilerde incelemeler başlattı. İlk etapta Muttalıp da stadyum ve spor kompleksi için uygun bir arazi var. Bakanımız burada incelemelerde bulunacak. Arazinin uygun olması halinde stadyum projesi bir an önce hayata geçirilecek. Ayrıca daha önce yapılması düşünülen fakat iptal olan Eskişehirspor Kompleksi içinde gerekli desteği verecek. 3 yıl önce iptal olan bu projede hayata geçirilecek" dedi.

quote:

Spor bakanı Murat başeskioğlu altyapı ve tesisleşme konusunda tüm ülkede atağımız sürüyor. Antalya'da ve Kayseri'de spor kompleksleri bitti ve bitmek üzere, Konya, Eskişehir, Malatya, Sivas'ta yeni stat projelerimiz var. Amacımız süper lig takımları başta olmak üzere bütün kulüpleri modern statlara kavuşturmak. Kulüplere daha fazla gelir sağlamak ve futbolseverlere daha iyi şartlarda seyir imkanı sağlamak için mimarisi eskimiş statları yenilemek ve çağdaş hale kavuşturmak
    istiyoruz" diye konuştu.

Ama işin doğrusu Eskişehir için daha henüz bi hareketlenme görmüyorum. Kayseri'nin stadı bitmek üzere, Antalya inşaata başladı. Konya'nın ki 4 şubatta ihaleye çıkıyor. Sivas bas bas bağırıyor stat yapacam diye. Ama ne yazık ki Eskişehir'de bi hareketlilik yok. Bence taraftar olarak pankartlarla falan stat istenildiğini dile getirmeniz lazım...

• Eskişehir in stadı rant peşinde size şehir dışına stad yapalım eski stadınızın yerinede alışveriş merkezi yapalım diyorlar
    Eskişehir in şuanki stadının yeri çok güzel çarşının tam ortasında oraya ne yapsan ne çalıstırsan olur o şekilde
    belki bizde şehir dışında stadı istesek şuan projeler bitmiş temel için tarih verilmişti
    bizde kesinlikle şuanki stadın yerine yeni stad istediğimiz için beklemedeyiz
    bence ilerde modern yeni stadları görünce de mecbur sunaki stadın yerine yeni stad yapcaklarına inanıyorum
    ama kaç sene sonra olur bilemem
  • bkm mutfak(herkez haddini bilecek)

• quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_26

Eskişehir in stadı rant peşinde size şehir dışına stad yapalım eski stadınızın yerinede alışveriş merkezi yapalım diyorlar
    Eskişehir in şuanki stadının yeri çok güzel çarşının tam ortasında oraya ne yapsan ne çalıstırsan olur o şekilde
    belki bizde şehir dışında stadı istesek şuan projeler bitmiş temel için tarih verilmişti
    bizde kesinlikle şuanki stadın yerine yeni stad istediğimiz için beklemedeyiz
    bence ilerde modern yeni stadları görünce de mecbur sunaki stadın yerine yeni stad yapcaklarına inanıyorum
    ama kaç sene sonra olur bilemem

Bu söylediğin diğer şehirler için de geçerli,hiç bir kulüp kendi imkanlarıyla stad yapamıyor.Bunu bir tek FB başardı,onu da sponsorlarla.Fenerbahçe'ye gelen sponsor desteğini de biz alamayız,yani onlar kadar maddi yarar sağlamaz.Kadir Has stadı yapıldı ve eski stad yıkılmaya başlandı diye biliyorum.Yani kimse bedavaya kimseye stad yapmıyor.Eskişehirsporun kendi imkanlarıyla bu stadı yıkıp yerine yenisini yapması imkansız.Bu yüzden istesek de istemesek de bu stad başka yere yapılacak.Rant olmadan yürümüyor bu iş.

Ayrıca,UEFA birkaç yıl içinde yeni standartlar getiriyor.Bu standartları karşılayacak bir stadı şimdiki yerine sığdıramazlar bile.Mesela açık otopark yapacak yer yok.Dış saha ve yüzme havuzu alanı bile UEFA standartlarını karşılayacak modern bir stad yapmaya yetmeyecek.Yetse bile zaten dediğim gibi bir anlamı yok,ellerinden gelse Fenerbahçe'yi de oradan kovacaklardı ama yapamadılar,Kadıköy'ün ortasında kaldı diye stad.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.