Şimdi Ara

Ertan Sinan Şahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site yavaşlığı genel bir problem mi sadece ben mi yaşıyorum yoksa kullananlar bakabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu sorunu konu olarak açacaktım .Dün madde ve özellikleri çalışıyordum .Konu anlatımında çok bir sorun yok ama soruların tek tek açılması neden uzun sürüyor anlamadım . Her soruda yaklaşık 10 saniye beklemek bir süre sonra bıktırıyor .
  • kesinlikle son 3-4 gündür çok rahatsız etmeye başladı. Eskisi gibi değil.
  • Hocayı etiketliyorum , bize yardımcı olur .
  • Bence kullanıcı sayısı arttı . Alt yapı belki yetersiz . Eba gibi olmaya doğru gidiyor .Gece yarısı kalkıp mı çalışsak :)
  • ben de fark ettim dün
  • hoca cevap verir sanırım az sonra sitede güncelleme falan da oluyor olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harun Tekin = Yerli Muslera
    8 yıl önce açıldı
    Hasan Kaan Doğru Kimdir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada konuyla ilgili değil ama Esş ye çalışan arkadaşlar , ayrıca iyi bir konu anlatım kitabından tekrar yapıyor musunuz ? Gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayetulkubra

Ben de bu sorunu konu olarak açacaktım .Dün madde ve özellikleri çalışıyordum .Konu anlatımında çok bir sorun yok ama soruların tek tek açılması neden uzun sürüyor anlamadım . Her soruda yaklaşık 10 saniye beklemek bir süre sonra bıktırıyor .
    sistemde sorular için bir kısım mı var hocam ben göremedim öyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E9B73467

sistemde sorular için bir kısım mı var hocam ben göremedim öyle bir şey?

Alıntıları Göster
    Hocam testlere geçince , ana kamp , ileri kamp , şeklinde sorular teker teker açılıyor .Her soruyu teker teker açmak gerekiyor .Sizde de öyle değil mi ? Hepsini bir anda açmak mümkün mü ?
  • Ben de fark ettim bunu acı çektim resmen.Ertan hocayi etiketleyelim görürse söyler sorunu.

• Bir süredir sitemizde yoğunluk hızla artıyor. Biz bir takım önlemler aldık, bunları birer birer uygulamaya geçiriyoruz. Kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum. Bugün bazı adımlar atıldı hatta, değişiklik olmuş olması lazım.
  • Bende de çok yavaş ya.
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Ben henüz rastlamadım toplu bir şekilde soruları açmaya.Dediğiniz gibi video video ilerliyor sorular da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt
    Yeni çektiği konularda soru soru ayırmış video çözümleri. Ama eskiden çekilen konularda mesela basınç video çözümler test test ayrılmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.