money talks falan değil ya, ersinin ne kadar parası olabilir ne kadarını yedirebilir, o kızlar başka zengin adam mı bulamicak? olay popülerlik yani, belki o kızlar bile ersin kadar zengindir. ayrıca kızlar ersine gülüyo da olabilir herkesin espri anlayışı farklı napalım, ayrıca bu adam yılmaz erdoğanın yeğeni sonuçta ünlü olmasa da sırf bu özelliğiyle bu kızları alabilirdi. kızların yaptıklarının da hayat kadınlığıyla alakası yok
Adam haklı
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
$ = Sevildiğini bill.
İyiydi bu.
sonuncu resimdeki hertürlü
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
Hepsi b*k gibi
+1
Aynen hele ilk resimde saçları at bildiğin erkek.
adamda tipin T si yok ama cepleri dolu olduğundan götürüyor kızları tabi kızlarda iyi bişi değil
yani para=kız
Kızlar belki kuzeni yeğeni akrabası hemen atlamışsınız. Ayıptır size ne hem.
quote:
Orijinalden alıntı: AnonimAdam
Kızlar belki kuzeni yeğeni akrabası hemen atlamışsınız. Ayıptır size ne hem.
/>
parayla olsa böylesi mi gelir sizce beyler? ya da cimri herif ucuzundan almış bilemiyorum.
Ersin'in ki birazdan fox'ta canlı yayına çıkacak.İlgilenenlere duyrulur
Engin Akyürek'in eski sevgilisi Gülfer Sarıgül, aşk iddiasıyla gündeme gelen Ersin Korkut'la sadece arkadaş olduğunu söyledi.
"Arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım; maskot gibi eğlendirir bizi. Hayatımda ki yeri bu kadar... Sonuçta kültür seviyelerimiz belli. Ersin'le sevgili olmaktansa kendimi boğaz köprüsünden aşağıya atarım. Ben üniversite mezunu bir sporcuyum. Beni asıl üzen şey, çıkan haberler yüzünden özel hayatımın ciddi zarar görmesi. Sevgilim haberi gördükten sonra beni aradı. O bile habere çok alınmış. 'Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın' diye bana tepki gösterdi. Kendisini haklı da buluyorum çünkü bu attan inip eşeğe binmek gibi bir şey. "
Engin Akyürek'in eski sevgilisi Gülfer Sarıgül, aşk iddiasıyla gündeme gelen Ersin Korkut'la sadece arkadaş olduğunu söyledi.
"Arkadaşlarımla birlikteyken çağırırım, bir yemek ısmarlarım; maskot gibi eğlendirir bizi. Hayatımda ki yeri bu kadar... Sonuçta kültür seviyelerimiz belli. Ersin'le sevgili olmaktansa kendimi boğaz köprüsünden aşağıya atarım. Ben üniversite mezunu bir sporcuyum. Beni asıl üzen şey, çıkan haberler yüzünden özel hayatımın ciddi zarar görmesi. Sevgilim haberi gördükten sonra beni aradı. O bile habere çok alınmış. 'Benden sonra kendine bu adamı mı yakıştırdın' diye bana tepki gösterdi. Kendisini haklı da buluyorum çünkü bu attan inip eşeğe binmek gibi bir şey. "