< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ersa saat g-shock Gm-110 (2. sayfa)

-
-
Ara ara stok güncelleniyor kontrol etmekte fayda var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siteye giriş yapamıyorum. "Böyle bir kullanıcı hesabı bulunamadı" mesajı alıyorum. Bana verilen sipariş kodunu takip edemiyorum. "Böyle bir sipariş yok." diyor. Dolandırıldık mı?
-
Sanmıyorum hocam ben bir hafta önce aynı ürünü aldım elime ulaştı. Mobil sitesi sağlıklı değil bilgisayardan bakın isterseniz
başka bir sıkıntı olabilir, ersa saat casio nun yıllardır tr distribitörü dolandırılma olmaz en kötü stok kalmadığı için sipariş iptal para iadesi olur.
-
casio.ersa dan giriyorsanız ama siz ersasaat.com dan yaptıysanız normaldir. Aynı gibi görünse de farklı siteler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
casio.ersa sadece casio marka saatlerin satıldığı adres, ersasaat olan site tüm markalar üzerinden satış yapıyor 2 side ersa ya ait benim bildiğim kadarı ile, zaten whatsap iletişim bilgileri vs aynı.
-
5499 TL gözüküyor!
Hatanız var aynı model stokta yok
Az önce baktım 5.499 du şimdi bitti gözüküyor.
Fakat farklı domain. O yüzden birine aldığınız üyelik öbüründe yok. Birinde verdiğiniz sipariş öbüründe yok. Arkadaşın yaşadığı sorunu sabah ben de yaşadığımı düşündüm ve sonra dikkat ettim ki durum bu.
Üstat, teşekkür ederim, aynen öyleymiş durum, şu an sıkıntısız görüntülüyorum.
-
Stok hatası nedeniyle fazla ürün satıldığının belirlendiğini söyledi ersasaat. Gelen sevkiyatta ürünün olduğunu ve 2 hafta civarı beklersem stoğun oluşacağını belirttiler. Kargo bekleyen arkadaşların bilgisi olsun.
-
Kargoyu teslim aldım saat güzel birtane de beyaz kordon ile iyi kombin olur, ersasaat olan domainden aldım sıkıntı olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alucardz -- 12 Kasım 2024; 16:22:14 >
3.999 tl ile tekrar stokta
Bana 2 hafta bekle dediler bi de ya da iptal edelim dediler. İşe bak. Hala da kargolanmadı.
HB da fiyat aynı ne dersiniz gereksizmi ucuz algısı var
https://www.hepsiburada.com/casio-gm-110gc-1adr-erkek-kol-saati-pm-HBC000064OIFP
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X