Bildirim
Error Code : 0xc0000185
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Windows cd ile onarma yapmadan geçmiyor bu hata.. -
Windows CD'si ile onarma yapman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Windows CD'si ile onarma yapman gerekiyor.
Dosyalari nette bulabilirmiyim?USB atsam o sekilde yapilabilir mi?Olmazsa format atacam direk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onarma işlemini format CD'si ile yapacaksın zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Onarma işlemini format CD'si ile yapacaksın zaten.
Tamam direk format atarim ben tesekkur ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Format her zaman forumda verilen en kolay cevap, ama en sağlıklı cevap aynı zamanda. -
arkadaş bu sorun kuzenin bilgisayarında da var. Usb'ye indirdim win8 onarma package'i (http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-system/windows-8-error-code-0xc0000185/01330aee-06f5-4bc0-a669-b1efa850a502)
Gel gelelim usb'yi takıyorum windows kurulum ekranı geliyor. Onarmaya tıklıyorum fare imleci ilk yükleniyor gibi gözüküyor sonra normale dönüyor. Bekliyorum bekliyorum bir şey olmuyor. Boşluğa basınca ana ekrana geri dönüyorum. O zamanda yeni windows kurma olayının başlangıcı "şimdi yükle" ye tıklıyorum.
Sonra fare yükleniyor ekranına geliyor,gene mallaşıyor ekran. boşluğa,entera basınca geri geliyor.
Kısaca şimdiye kadar en fazla yükleniyor şekline dönen fareye kadar ilerleyebildim. Oradan ne ileri gidebiliyorum ne de geri. Bana bi hal çare??
Ayriyetten bu hatayı ben mavi ekran şeklinde alıyorum. Pc başlayınca falan değil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X