Şimdi Ara

Erman Toroğlu : 'Şampiyonluk Yolunda En Büyük Engel Şenol Güneş ve Fikret Ormandır'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erman Toroğlu : "Şampiyonluk Yolunda En Büyük Engel Şenol Güneş ve Fikret Ormandır"



  • Kimin şampiyonluğu olduğunu belirtmemiş
  • Erman Toroğlu'ndan Quaresma yorumu.

    http://www.fotomac.com.tr/webtv/videoizle/erman-toroglundan-quaresma-yorumu

    Quaresma ve Babel en iyi 11'de.

    Erman Toroğlu : "Şampiyonluk Yolunda En Büyük Engel Şenol Güneş ve Fikret Ormandır"




  • Bunları adam yerine koyup dinlemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Beşiktaş şampiyon oldu ama gerçekleri de görmemek saçmalık olur.O dönemi çok net hatırlıyorum stat açılacak taraftar kenetlenmiş.Yönetime,takıma hocaya sonsuz destekler verilmiş gelen açıklamalar.Beşiktaş halkın takımı değildir sarayın takımıdır.Bilet fiyatlarını pahalı bulanlar gelsin kombinelerini iade etsinler.Bunlar gerçekten gereksizdi.1 sene önceki video bu arada bu
  • Fikret başkanın dediklerini dinleyip de senin anladıklarını anlamak sadece renkli kafa ile olur. Ben başkanın o gün söylediklerinin bugün de arkasındayım. Biz saray yaptık dedi adam, sarayın takımıyız demedi ki? Boğaza nazır stad yaptık, bilet parası da ona göre olacak dedi. Gomez'i, Demba'yı istiyorsanız bu bilet paralarını vereceksiniz dedi. Bedavacı tayfa uzaklaşacak, rantçılar bu kulübün kanını ememeyecek artık demeye getirdi. Dibine kadar destekliyorum.

    Gerçekten enteresan, senin yorumlarını sürekli takip ediyorum, bence sen Beşiktaş forması giymiş renkli takım hayranısın. Belki babanın veyahut başka akrabalarının zorlaması ile Beşiktaş'lı oldun. Bilemiyorum. Ama düşünce yapın renkli takım taraftarı ile birebir aynı. Sana bir tavsiye; sen herkesi boşver, baskılara boyun eğme. Hangi takımı istiyorsan o takımı tut. Zorlama kendini.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Ya ben de seni takip ediyorum o kadar çok şakşakçılık yapıyorsun ki Beşiktaştan çok Fikret Orman'ı önemsiyorsun. sanırım Fikret Orman baban ya da akraban ya da para alıyorsun.Adamın kendi ağızından söylenen lafı bile evirip çevirmek nedir ya.

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Bizi halk takımı diye tanıtıyorlar. Yok öyle bir şey! Türkiye’nin en klas takımı, Saray takımı Beşiktaş’tır” dedi.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/504642/BJK_Baskani_Orman__Saray_in_takimiyiz.html




    Çarşı,insanlar tepki gösterdi onlar anlamıyor bir sen anlıyorsun öyle mi?




  • Kardesim sen dost musun dusman mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitiremeyeceksiniz.

    fikret orman bir reinhard rauball değil ( borussia dortmund en iyi yönetilen takımlarınlardan biri olduğu için söylüyorum bunu) ama beşiktaşı şuan gayet iyi yönetiyor. keza şenol güneşte çok iyi bir teknik direktör.
  • maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.Olan bir şeyi anlatmak mı düşmanlık?Fikret Orman bunları söylememiş olsa iftira atıyorsun dersin tamam derim.Bu konuyu ben açsam dersin ki durduk yere ne açıyorsun amacın ne derim ki haklısın.Yahu ben sadece dedim ki burada Erman Toroğlu dediğinde çok da haksız değildi.Fikret Ormanın o dönem taraftarı rahatsız edecek şampiyonluğa giden takıma zarar verecek açıklamaları vardı dedim.Sonra da belirttim bu 1 sene öncesinin videosu diye.Neyi yalan neyi dolan.Her şey olan şeyler.O kadar alışmışsınız ki biat kültürüne doğru bile olsa söylenenler kabul edemiyorsunuz.
  • Evet açık ara ligte en iyi yönetilen takımız.Bunu zaten inkar etmiyor ki eleştirenler. ama şunu da demeden edemeyeceğim.Geçen seneki takımın özellikle atak yönü çok daha güçlüydü ve elimizde Ba Atınç satışından 18 milyon euro vardı.O gün o para takıma harcansa kalede Tolga,Defansta İsmail,Beck,Rhodolfo,Ersan olmasa bu seneki defans olsa düşünün bakalım neler yapardı..Bunu dediğimizde Fikret Orman düşmanı oluyoruz.Hadi o fırsat kaçtı takımdan Gomez gitmiş,Sosa gitmiş Töre gitmiş Takımın yarı gol ve asist yapan adamı gidiyor kim geliyor peki?Aboubakar hem de 3.3 milyon euro gibi uçuk bir ücret 2.5 milyon euro gibi anlaşılamaz bir kiralama ücretine.Bunları söyleyemeyeceğiz yani öyle mi?Bu takımın en büyük eksiği santraforken 4.3 milyon euroya daha adam akıllı 5 maç oynamayan bir stopere para verilecek biz süpersin başkan diyeceğiz öyle mi?Siz biat etmiş olabilirsiniz ama benim tek önemsediğim Beşiktaş.Şu yönetim sayesinde Beşiktaş tarihinin en önemli maçına çıkarken Allah korusun Cenk'e bir şey olsa forvetsiz sahaya çıkacağız üstelik bunu 1 değil 2. defa yapıyor Aboubakar ve 3.3 milyon euro ücret alacak.Burada ben mi suçluyum.




  • İşte renkli kafa derken bunu kast etttim. Adamın söylediklerinin önünü arkasını vermeden, işine gelen tarafı montajlayıp böyle videoları yapmak ancak rakip taraftarın yapacağı bir iştir. Herkesin gıpta ile baktığı, diğerlerinin yarı maaşına şampiyon takım yaratan bu yönetime bu tür montajlar ile saldırmak ancak ve ancak rakip taraftarın aklından geçer. Ki artık onlar bile kabul ediyorlar bizim yönetimimizin başarısını. Eskiden şüphem vardı ama artık yok. Sen zorlama Beşiktaş'lısın. Dediğim gibi, rahat bırak kendini, git istediğin takımı tut.


  • Erman U dönüşü

    Lafı küçüklere değil yaşı büyük olan miniklere sokun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Nisan 2017; 0:54:59 >
  • Şenol güneş olmasa beşiktaş 3.lüğe geri döner. Kadronun tüm inkanlarını kullanıyor adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Şenol hocayı kimsenin küçümsediği yok da bu sizin altı bomboş ama bir o kadar iddialı laflarınızı napacağız.Şuan için türkiyedeki en iyi kadroya sahip takımı şenol hoca layıkıyla yönetiyor bu kadar basit.

    Takımın eksikleri var şl için takviye şart orası aşikar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Boş yapıyorlar, he de geç hocam. Kendileri kronik 5. 6. olacak bu şekilde devam ederlerse, buna rağmen hala karşılarındakini küçük görmeye devam ediyorlar. Başa ne geliyorsa bu kibirden karşıdakini önemsememekten geliyor. Böyle davranmaya devam edebilirler önümüzdeki yıllar da Beşiktaşın olacak, Allah çalışanı ve böbürlenmeyeni seviyor, onun yolunu açıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 25 Nisan 2017; 2:34:35 >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam da insan bi ümit acaba bu tipte insanları da sosyal yaşamın içine katabilir mi diye birşeyler anlatmaya öğretmeye çalışıyor işte.



    Bunlar zannediyor ki başarılar tesadüf.Son yıllarda üste koyarak ilerleyen bir takım vardı zaten.şampiyonluktan önceki sezonlar bunu müjdeliyordu.genç bir takım kurulmuştu ve onun getirisi olarakta tecrübesizlik vardı bunları altın oranl harmanlayınca allahın izniyle iş rayına oturdu.
    kabus gibi geçen bir 20 yıl böyle asırlık çınarı bile zorladı ama toparlanacağız inşallah.bunlar şimdiden futbola küstüler

    Bu kafayla devam etsinler biz de yolumuza bakalım yılmadan istikrarı bozmadan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 25 Nisan 2017; 2:50:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam daha güzel günler bekliyor Beşiktaşımızı, yeter ki güç sarhoşluğu yaşanmasın, kibirlenme olmasın.
    Şunu da bırakıyorum şuraya, tam karşılığı olmasa da güzel bir yansıması.
    Erman Toroğlu : "Şampiyonluk Yolunda En Büyük Engel Şenol Güneş ve Fikret Ormandır"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 25 Nisan 2017; 2:53:52 >
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    fatih terim olmadığında gs'nin dördüncülüğe döndüğü gibi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Worm Holes

    Şenol hocayı kimsenin küçümsediği yok da bu sizin altı bomboş ama bir o kadar iddialı laflarınızı napacağız.Şuan için türkiyedeki en iyi kadroya sahip takımı şenol hoca layıkıyla yönetiyor bu kadar basit.

    Takımın eksikleri var şl için takviye şart orası aşikar

    İşte bende onu diyorum şenıl hoca sizde olduğu için en iyi kadro sizde. Bizde olsa en iyi kadro bizde olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.