Şimdi Ara

ERKENE ALINMASINDAN ŞU SONUÇ ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni normal dediğimiz maskesiz gezmeme toplu alanların kısıtlı bir şekilde temiz tutularak açık kalması süreci anlaşılan 5-6 ay devam edecek o yüzden sınavın Haziran'da yapılması ile temmuzda yapılması arasında hastalık seyrini değiştirecek birşey yok gibi aradan çıkaralım gitsin denildi sanıyorum ,kendinizi bu hayata alıştırın.

AYRICA

sınavın eski tarihe alınması benim planlarımı çöpe attı ve büyük ihtimal yetiştirmeyeceğim cb ile zıt görüşlere sahibim lakin isyan etmeyeceğim.
    Hayata atıldığınızda bu yaşadığınızın daha büyüklerini fazla fazla yaşayacaksınız ozaman patronunuzun karşısına çıkıp benim psikolojim bozuldu benim planlarımı alt üst oldu diyemeyeceksiniz kriz yönetimi dediğimiz olayı yapacak hayatınızda devam edeceksiniz.
    2001 li 31 bağımlısı çocuklardan linç yeme uğruna bu konuyu açıyorum.

Ve aklı başında arkadaşları sükunete ve derslerin başına geçmeye çağırıyorum hepiniz kendinizden sorumlusunuz başkasının planları başkasını ilgilendirir oturun masanın başına kriz yönetiminizi yapın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganyotçu333 -- 4 Mayıs 2020; 20:5:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ne diyorsun lan sen

• analiz yapmisizdir ✍🏻✍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel boş yapmışsın tebrikler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.