Şimdi Ara

Erken çöküp saçlarım beyazladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım birde maalesef düşüne düşüne kafayı yedim.
    resimlink
    IMG_20240530_235428_1 » ResimLink
    https://resimlink.com/1ZV0n-ScJEl
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 31 Mayıs 2024; 0:19:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fazla düşünme dostum herşey olacağına varır.

• Galleo kullanıcısına yanıt
    Yoruldum abi çok yoruldum.

• Bu yaşta neyi düşünüyorsun ki hayata daha yeni atılıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yaşındasın 16....

bugün spora başlasan 20 yaşında manyak bir fiziğin olur tavlayamayacağın kadın olmaz.

Bugün sanayiye girsen 20 yaşında 4 senede biriktirdiğin bilgiyle kendi dükkanı açar tamirci olursun.

bla bla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 31 Mayıs 2024; 0:25:19 >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt
    Motivasyonuna hayranım neden kendisi için değilde karı tavlamak için insan çabalar ve sonucun başarısını tavlayarak alır?

Derdim karı kız değil ya aileme güzel bir hayat sunmak ama başarısız salak birisi olduğum için üzülüyorum.. emeklerine yazık valla. Elime hiçbir iş yakışmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

arkadaş liseli hayat problemleri var, onu motive edebilmekti oradaki düşüncem. yoksa bu konuda farklı görüşlerim var

Yoksa bir insan spor yapıyorsa kendi için yapmalı. Mesela ben spor salonuna gitmemin motivasyonu aldığım kıyafetin üstüme oturmasının verdiği haz başka bir şey.

Aynaya baktığımda vücut hatlarımı incelemek off anlatılmaz...

• Ormana gidip yürüyüş filan yapacağım artık içimi ferahlatmam lazım

Sen çok mantıklı adamsın tebrik ederim

• bu düşüncelerine sebep olan 4 duvar arasından kurtulup kendini dışarıya at, gerisi kendi kendine ip söküğü gibi çözülecek.

Sağol abi motive ettin teşekkür ederim

• dostum bu yaşlarda tipi falan salla dht hormonu 23 yaşına kadar görevini yapar. 23 yaşına gel tipini yeniden konuşalım. Yüz şeklin erkekliğin zamanla oturacak, yeter ki kilo alma. geceleri düzenli uyu.

Gece yatmam 2 3 buluyor, ter basıp bunalıyorum.. sabah da baş ağrılarım ile okula gidiyorum.. neyse bir şekilde inşallah halledecegiz herşeyi, uykuyu tatilde duzenlemeye çalışacağım, iş hayatında tecrübe edinmek için komi olarak bir işe giricegim günlük. Zayıflamaya çalışacağım seneye inşallah daha enerjik birisi olarak çıkacağım

• uyku sorunu bir şekilde hallet gece 2-3 lere kalma, boy uzamasını etkiler...

Komilik başlangıç olarak güzel tercih olur, senin tek problemin günlük hayatının boş geçmesi kafanı dolduracak, hobi veya aktiviten yok 4 duvar arasında boğuluyorsun. Okullar kapanır kapanmaz kendini bir işe at, dert tasan kalmayacak. yorulacaksın, işten gelip yatıp uyuyacaksın. Kendi paranı kazanmanın verdiği motivasyonla kendine de çeki düzen verirsin.

İşin içinden çıkılmayacak bir durum yok ortada.

Derdimi anlatacak arkadaşım da yok, o lanet olası okulda 4 duvara sıkışıp kaldım eve gel aynı kürek.. sadece 4 duvar... Başka birşey yok.. bende insanım bunalıyorum.. çaresiz çaresiz düşünüyorum

• sorunun belli

çözümün de belli :) gerisi senin adım atmana kalıyor.

sınavların biter bitmez işe giriyorsun.

Tamamdır abim benim.. :)

• dayı bi git ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.