Şimdi Ara

Erken açıklanma ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün forumda birkaç başlık açıldı bu konda. Bir arkadaş Ales sonuçları gibi erken açıklanabileceğini yazmıştı temmuz sonu- ağustos başı takviminin çok yoğun olmasından ötürü. Bu konudaki fikriniz nedir? Birçok insan erken açıklanmasını geçtim, normal zamanında bile açıklanmayacağını söylüyor. Böyle bir şey olası mıdır gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah aşkına siz ne içiyosunuz da kafa bir milyon? Arkadaşlar ösym 31 Temmuz dedi 31 Temmuz da AÇIKLANACAK!
    Bu zamana kadar nerde görülmüş Ösym belirlediği tarihten önce yada sonra açıklamış?
    31 T E M M U Z DA!
  • Ales 1 hafta önce açıklanmış dedik ya okusana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunumut8

Allah aşkına siz ne içiyosunuz da kafa bir milyon? Arkadaşlar ösym 31 Temmuz dedi 31 Temmuz da AÇIKLANACAK!
    Bu zamana kadar nerde görülmüş Ösym belirlediği tarihten önce yada sonra açıklamış?
    31 T E M M U Z DA!
    Öyle bakarsan sınav tarihin 24 Haziran olarak açıklamışlardı ama 30 Haziran'da yaptılar.
  • YEmreDogru kullanıcısına yanıt
    Bunu söyleceğenizi biliyodum. Ustam o sınav. Ki onuda +45gün öncesinden duyurdular. Bu drekt sonuç. 31 Temmuz da açıklanacak nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunumut8

Bunu söyleceğenizi biliyodum. Ustam o sınav. Ki onuda +45gün öncesinden duyurdular. Bu drekt sonuç. 31 Temmuz da açıklanacak nokta.
    365 gün sonra yapılacak sınavın 320 gün sonra tarihini değiştirdiklerine göre 30 gün içinde açıklanması gereken sonuçları erkene alabilirler.
  • YEmreDogru kullanıcısına yanıt
    31 Temmuz'da görüşürüz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 gibi gelme ihtimali ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.