Şimdi Ara

Erkekte 1.70 Boy Kısa Mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
1
Favori
43.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkekte 1.70 Boy Kısa Mı?

(En Son Oy Tarihi: 2.8.2022)
Giriş
  • kısa ama şükür edilmesi gereken bi boy bence. 170 o kadarda kısa değildir bence,ama birazda olsa kısadır

• Kısa kardeş, benim boyumda 1.70... Otobüste bir bakıyorum etrafa millet göktelen gibi allahtan kızlar kısa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

1.65 ve alti cuce
    1.65-1.70 kisa
    1.75-1.85 orta
    1.85-1.95 uzun
    1.95 ve uzeri cok uzun

1,72 boyundayım bu yazdığın sınıflandırmaya göre bugda kalıyorum.
  • Benim boy 166 civarı harbi kısa kalıyor allah var kendimle barışığım ama uzun boylu bi.kıs seni beğense bile boydan dolayı kaybediyon eskiden bu kadar önemli değildi bu boy olayı ben 84 lüyüm bu boy muhabbeti son yıllarda moda oldu bununda nedeni dizilerdeki oyuncuların uzun boylu olması eskiden gurur duyardık kısayız diye tok Cruise kısa Bruce Lee kısa al paçino kısa boylu kızlar bunlara hayrandı e bizde sorun etmezdik bide uzun boylu arkadaşlara bişey sormak istiyorum neden daltonlarda en saf adam en uzun olanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Benim boy 166 civarı harbi kısa kalıyor allah var kendimle barışığım ama uzun boylu bi.kıs seni beğense bile boydan dolayı kaybediyon eskiden bu kadar önemli değildi bu boy olayı ben 84 lüyüm bu boy muhabbeti son yıllarda moda oldu bununda nedeni dizilerdeki oyuncuların uzun boylu olması eskiden gurur duyardık kısayız diye tok Cruise kısa Bruce Lee kısa al paçino kısa boylu kızlar bunlara hayrandı e bizde sorun etmezdik bide uzun boylu arkadaşlara bişey sormak istiyorum neden daltonlarda en saf adam en uzun olanı

Avarel zaten teselli kaynağı gibi bir şey.
  • 1.86yim kendimi kisa hissediyorum. Tarz meselesi

• 177 boyum ideal olduğunu düşünüyorum. 170 kısa biraz 73-74 olsa normal bence

• Kızların bir çoğu 1.60 civarı zaten günlük hayattada sorun çıkarcak bir boy değil kafaya takılcak bir durum yok millete bakarsan 2 metrelik adamda var bir sonu yok ki bu işin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800. oy atildi
    %74 kisa %26 ideal değerlendirildi

• neye göre kısa?örneğin benim boyum 1.95 benim için 1.70 çok kısa.yada boyu kısa olan kızlar için çok uzun 1.70 boy.michael jordan beni görse kısa der.dünyanın en uzun adamı görse michael jordana kısa der.bu kişiden kişiye göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

neye göre kısa?örneğin benim boyum 1.95 benim için 1.70 çok kısa.yada boyu kısa olan kızlar için çok uzun 1.70 boy.michael jordan beni görse kısa der.dünyanın en uzun adamı görse michael jordana kısa der.bu kişiden kişiye göre değişir.

Genel ortalamaya gore. Uç örnekler vermissiniz

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    iyide ne kadar boy uzun olursa kızlar o kadar beğenir.bunun ideali yok yani.ülkede ortalama erkek boyu 1.70 falan.
  • Kısa falan değil direk bücür
  • İdeal değil de normal yazsaydın bari. 176 yım kendimi kısa görüyorum. 172 ve altı kısa, 172-180 normal, 180+ uzun olarak düşünüyorum ben. İdeal boyun da 185-190 arası olduğunu düşünüyorum.
  • Herşeyden önce şükredin. Allah öyle yaratmış sorgulamayın şükür edin daha azı da olabilirdi..

• 1.75 ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Herşeyden önce şükredin. Allah öyle yaratmış sorgulamayın şükür edin daha azı da olabilirdi..

...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundar sonra ne sokakta ne otobüste artık hiç bir yerde dik durmucam.Vay arkadaş insanların ne gözü kalıyormuş be.Nazar felan değer Allah korusun.
  • 1.80 altı kısadır.1.80 ideal.1.85 ve üstü de uzundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 30 Ocak 2016; 23:50:14 >
  • Ideal 178 uzun 183 ideal uzun 187

Iki santim alti üstü kurtarir ama gerisi kurtarmaz tabii fiziksel görünüsü ele alirsak

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.