Şimdi Ara

ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
5
Favori
36.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ.

[simage]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-
    snc6/249595_179862678733744_167616043291741_465999_1441556_n.jpg[/simage]

3 tane renkli (Petrol yeşili,mavi ve bordo) pantolonum var.Ben kendime yakıştırıyorum ve çok hoşuma gidiyor.Ama sorun şu ki etrafımda %40 lık bir kesim diyelim (bayan) erkek adam erkek gibi olcak gözümde adam da değildir öylesi. O adamdan baba olur mu olmaz. Erkek dedigin ağır başlı olacak gibi bir yorumlarda bulundular.Çok değişken yorumlar var birde dh'nin 1.90 boyunda evlatlarının görüşlerini alayım dedim.Saygı çerçevesi içinde yorumlarsak daha seviyeli bir ortam olur.İyi forumlar

Kardesım renklı kot pant. Satan bır sıte varmı lazım alıcam pm atarmısım
  • ben de lcw nin ketenmi oluyor artık pantolonlarını gıyıyorum ama siyah gri kahverengi falan bu kadar saçmatronik renkler çok kötü evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2011

isteyen istedigini giyer kimseyi ilgilendirmez renkli olabilir ancak dar olunca pek hoş olmuyor...araya kaçar zaten

isteyen istedigini giyer kimseyi ilgilendirmez . Dar da giyer, tangayla da gezer
    leş. kot pantolon ve koyu renkler dışında giymesinler.

tangayla gezerse kamyoncu abilerin gazabına uğrayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

Orijinalden alıntı: slychs

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Daha once arda turanin pantolonlari ile ilgili konu acmistim buraya koymak farz oldu

Adam azıcık bile giyenmesini bilmiyor gerçi boy da yok kıyafetde yakışmıyor

ama götürüyor

Sanada versek okadar parayı sende götürürsün

Sinem Kobal'da para yok mu sanki arkadaşım ?
  •  ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ.

Nasıl duruyor bilmiyorum ama bende bundan var
  • kot pantolon dışında siyah giyerim hayatta daha giymedim o pantolonlardan.

koyu mavi bir pantolonum var aldığımdan beri giymedim
  • Gayet normal bende kendime yakıştırıyorum hatta birazdan tifaniden pembe kotumu alıcam indirimde

not : apaçi pantolonu değil ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

isterse 1000 yıl geçsin, erkek adamın bir ağırlığı olmalıdır.sürekli söylüyorum.hafif ise o renk giysileri giyer.her koyun kendi bacağından.çok şükür o renklerden pantolon giyen arkadaşlarım yok.

+1
  • Uzerine kot gomlek ya da koyu renk tshirt+ceket olursa giyilebilir bence.tabi herkese de yakismaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzü güzel olmayan insanlara renkli pantolon yakışmıyor. Benim görüşüm. Güzel değilseniz giymeyin.
  • bu örnek verdiğin ünlüler giyse moda olur şekil olur sen giyersen toplumda iğrenç, zevksiz olur.. Onları giyenler ünlü olmasalar onlarda giymezler ama, çuval giyselerde moda oluyor işte..
  • Yeşil pantolon almıştım bayağı oluyor ama damat'tan neyse giydim dışarıya çıktım.Yoldaki herkes dik dik bana baktı acayip rahatsız oldum benim oturduğum yer büyük bir şehir değil ilçe.Haliyle insanlar pek sıcak bakmıyorlar buralarda renkli pantolona.O günden beridir giymedim zaten.Ama büyükşehirlerde giyilebilir.
  • Mavi olurda diğer renkler olmaz.
  • agir basli dh uyeleri,siyah , kahverengi tonlari ve maviyedemi karsilar acaba ? Karsilarsa hemen atayim.. kendi giydigi kotlarin rengine hic bakmiyorlar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon-Adebisi -- 16 Eylül 2012; 13:15:09 >
  • Tommy hilfigerin değişik renkte pantolonu var ustune iyi birşey sectinmi cix oluyor

• Ankarada o kadar cok renkli pantalon giyen varki artik kimse kimseye "adama bak ya renkli pantalon giymis" gibisinden birşey söylemiyor. Tabi tutup ta pembe fıstık yeşili açık sarı giyilmez ama diğerleri giyilebilir

•  ERKEKLERİN RENKLİ PANTOLON GİYMESİ.

bende bu pantolon var gayet de şık duruyor. Ha sarı pembe filan ben de pek begenmiyorum ama giyene de gay demem.
  • Erkek mi tavlıcan bunlara soruyosun :D kızlar beğeniyo bu bir gerçek.Doğru yoldasın
  • Renkli pantolon giyeyim de marjinal olayım.(OLAMADI)
  • Cok cirtlak renkler disinda giyilebilir renkli diye hepsini ayni kategoriye koymayin bayrampasada fosfosrlu giyen var ya la!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.