Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.413
Cevap
208
Favori
433.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Giriş
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

Daha önce hizmet almışım, memnun kalmışım, hatta tavsiye etmişim. Neslihan Abla’nın tatlı muhabbeti için yine gelinir bir yer. Ben neyi afişe edeyim, niçin kötüleyeyim? Kötülemek istesem, niyetim kötü olsa bunca zaman mı beklerim? Niye çocukça mağduriyet kasıyorsun? Dış güçler filan yok, rahat ol. 😆

Haftalarca bir mesaj atmaya tenezzül etmeyen senin kurumun(!), elbette foruma yazacağım. Senin mesajını ardından ben geri dönüş yapacağım gün, kurumun(!) bana “kusura bakmayın, program yapamadık, bekletiyorum sizi” diye mesaj atmadı mı? Ben de diyorum ki zaten bana geri dönüş yapılmış, geç de olsa iletişim sağlanmış, ben “aynı numaraya” ne için mesaj atayım, bunun tenezzül edip etmemekle alakası yok, şundan bile mağduriyet üretmişsin ya 😂. Basit Türkçe bir mantık kaidesi, ben de “peki haber bekliyorum” demişim.

Abicim senin, kendi kurumun(!) ile iletişimsizliğin var, daha bunu çözememişsin. Burada mağduru oynama. Hala “acaba benim çalışanımın bir görev zaafiyeti olabilir mi” diye kendi kendine sormak yerine üste çıkmaya çalışıyorsun, kendine toz kondurmamak için saldırgan dile sahip olan sensin. Senin kurum dediğin şeyin whatsapp’tan yazdıklarıyla senin burada yazdıkların farklı olmasına rağmen ben, seni yalan söylemekle itham etmiyorum, büyüğümsün; hala iletişimsizlik diyorum, ciddiyetsizlik diyorum; sen bunu bile anlamaktan acizsin.

Evet Abicim müşteriyi bu kadar oyalarsan, bir şey yazdığında senin kurumun(!) cevap yazmaya tenezül etmezse bunun adı, nezaketsizliğin çok ötesinde ciddiyetsizliktir. Burada bana yaptığının adı başka bir şey, onu söylemeye benim dilim varmıyor.

Bu dilde devam edersen ben de bu tonda devam edeceğim. Söyleceğim lafın miktarına da ben karar vereceğim. Ayrıca deontolojiden bihabersin, bana hekimlik öğretme.

Daha önceden memnun kaldığım bir hizmeti devam ettirmek isterken muhattap olduğum vaziyet korkunç. Bu forumu okuyanlar için bu diyalog, hizmet kalitesi açısından iyi bir ipucu olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne yazdığımı önce okuyup sonra cevap verin lütfen. Amacınızın mağduriyetinizin giderilmesi değil beni aşağılamak, hakaret ederek kendinizi tatmin etmek olduğu çok açık ve ben bunu yazdım. Ben mağduru oynamıyorum. Sizin tavrınızı gösteren başka bir müşterim olmaması umarım dikkatinizi çekmiştir. Benim tek müşterim siz değilsiniz. Sizin durumunuzda olan başka hastalarım da var ama hiçbiri sizin gibi buraya beni aşağılamak için yazmadı. Deontolojiden anladığınız bir hekim arkadaşınıza en ufak bir sorunda ağzına geleni söylemeyi, sen diye hitap etmeyi, ciddiyetsiz herif demeyi içeriyorsa siz o dersten kopya çektiniz diye düşündürür. Biraz uslubunuza dikkat edin. Ben size hala siz diyorum basitleşmeye gerek yok. Konuyu kapatın ve yolunuza bakın. Herkes kimin ne olduğuna kararını verir. Ben bu mecrada 10 yıldır yazıyorum ve burdan binlerce müşterim var. Sizin gibi ufak bir mağduriyeti dünyanın sonu gibi feveranla yazan kimse olmadı. Hiç mi sorun yaşayan olmadı. Elbette oldu ama kimse sizin gibi olayı aman ha bu kurum ciddiyetsiz, ilgisiz, düzensiz, beceriksiz gibi göstermeye çalışmadı. Ne yazık ki bunu yapan bir hekim arkadaşım oldu. Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1 (bir) tane hakaret ve aşağılayıcı kelime yok. Olmayan şeyi dahi var gibi mağduriyet malzemesi yapıyorsun. Bunun adı sanrıdır. Oysa hakaret, kanunlarımıza göre suçtur, ya beni hakaretten mahkemeye ver ya da senin deyiminle “yoluna bak” ve sanrılarından kurtul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıbbiyeli7281 -- 22 Ocak 2025; 1:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gidin her yer 3-5 bin liralara butun vucut yapiyor(12 seans). butun cihazlar ayni, soprano vs.

ben onceki sene yaptirdim %99 tuy kalmadi hic bir yerimde. cidden yazik o paralariniza. 12 seans daha aldim istedigim zaman bir iki ayda tekrar gidecegim.

nereler diye mesaj atmayin lutfen, netten bakarsaniz ve yorumlari okursaniz gorursunuz.

siz bu fiyatlara giderseniz tabi ki herkes fiyatini artiracak. sorna yok her sey pahali.

Merhaba,

3-5 bine nerede yapılıyor.

ayrıca %99 tüy kalmadı demişsin sonrasında da 12 seans alıp bir iki ayda bir gideceğim demişsin. Senin paranı nasıl harcayacağına karışamam ama %99 tüy kalmayan yani %1 tüy kalan yerler için neden 12 ay seans alıp bir iki ayda bir gitsin. Cümle olarak tutarsızlık var gibi.

Bende 2023 ün eylülünde Bakırköy İncirli caddesinde bir yerle kemer üstü bölgesi 8 seans için 4 bin 500 TL ye anlaştım. Geçtiğimiz ekim ayından bu yana gitmiyorum. Şu anda hiç yapılmamış gibi görünüyor ve ayrıca bölgemdeki kılların çoğu beyazlaştı. Yani şu anda tekrar anlaşsam bile hiçbir işe yaramayacak duruma geldi. İğneli dışında şu anda derdime derman olacak bir yer kalmadı. Onun da dakikası 20 TL den başlıyor sanırım. ( Daha yüksek de olabilir )

Ucuz diye sonuç almak isteyince boşu boşuna çekilen eziyet yanıma kar kaldı. Ayrıca sonucun hiç yapılmamış gibi görünmesi de ayrı bir dert oldu.

Sözün özü ucuz etin yahnisi yavan olur. Ucuz olması iyi bir yer olduğunu göstermiyor. Çok pahalı olması da iyi bir sonuç alınacağının garantisi tabi ki olamaz.

Benim düşünceme göre para değil referans yada tavsiye ile böyle bir işleme gidilmesi daha doğru olur.

Yerin neresi olduğuna ilişkin mesaj atmayalım netten bakıp her türlü bilgiye ulaşabiliriz ancak senin tavsiye ettiğin yerin neresi olduğunu bilmeden anonim olarak bir sürü yere gidebiliriz. Bunun yerin bir başlık açılır, merkezi yazarsın (reklama girmeyecek şekilde isteyene özelden verilebilir ) iyi sonuçlar aldım paranın hakkını veriyor yada şuraya gittim hüsranla karşılaştım, şu kadar ödedim hiçbir işe yaramadı vs. vs. diye belirtebilirsin. Böylelikle mesaj da yazmamış oluruz.

Teşekkürler

İstanbul'da full vücut güncel fiyat durumları hakkında bilgisi olan var mı? Aradığımda hep gelin bir bakalım öyle fiyat verelim diyorlar.

Sayın cagtay13 8 senaslık paketlerimiz şuan kampanyada 30 bin TL dir. Taksit imkanı vardır. Kullanılan cihaz Alman teknolojisi, FDA onaylı adela 810 fiberoptik buz lazerdir. Orijinal bir makinedir. Piyasada ucuz fiyat veren, lazer diye kandırarak işlem yapanlarda mevcuttur. Ancak bunlar orijinal makine değildir. Çoğu başlığı buz tutan IPL cihazlardır. Bunlara karşı dikkatli olun. Orijinal makineler ile yapılan işlemler söylediğim fiyat bandında yapılır. Daha fazla bilgi isterseniz 0506 114 91 11 nolu telden randevu alarak ücretsiz muayene olabilir ve aklınızdaki tüm soruları sorabilirsiniz. Saygılarımla

Selamlar,

Pahalılıyla arapların uğrak noktası olan koskoca medipol mega hastaneden daha pahalı fiyat nasıl verebiliyorsunuz acaba?

Fiyatımız buz lazer segmentinde verilen erkek tüm vücut içindir. Kadın için tüm vücut fiyatları daha ucuz olur zira onlarda sadece bacak kasık bölgesi ve koltukaltı fiyatı tüm vücut olarak geçer. Siz oraya kalça kasık dahil erkek için buz lazer açısından fiyat sorun. Muhtemelen daha ucuz dediğiniz fiyat alexandrite içindir. Buz lazer için daha farklı bir fiyat söylenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 12 Temmuz 2025; 14:38:23 >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

Benim söylediğimde de kalça kasık dahil.Sizin avcılarda iş hanından bozma apartman dairesinde yaptığınız işlemin koca hastanede steril ortamda yapılandan 10 bin lira fazla olması normal yani.

Sayın cagtay13 eğer dediğiniz gibi 20 bin TL ye erkek tüm vücut buz lazer bulduysanız bu fırsatı hiç kaçırmayın. Ayrıca erkek epilasyonda 20 yıldır hizmet veren bir kurumu aşağılamak hiç hoş değil. Bizim fiyatlarımız budur. Dileyen gelir dileyen gelmez. Elbette ekonomik durumunuz hangisine yakınsa onu tercih edebilirsiniz. Hastane içinde olması sterildir de başka yerde olması değildir gibi bir algı yaratmaya çalışmayın. Birçok hastane dışında olan ancak hastane ortamından daha steril kurum var. Şikayet var sitesinde bahsettiğiniz kurumla alakalı biraz araştırma yapın. 2022 de tüm vücut 15 bin TL ye sattıklarını ve bunun ne kadar fahiş bir rakam olduğunu ve sonuç alacağına daha da arttığını anlatan birçok şikayet var. Yıl 2025 ve 20 bin TL ye yapıyorlarsa bir sebebi vardır mutlaka....

Merhaba Kadir bey.

Yaklaşık iki yıl önce, saç ekimi işlemimin sonuçlarından memnun olmadığımı size iletmiştim. O dönemde, iğneli epilasyon ile uygulayacağınız 2-3 seansta %80 oranında başarılı bir sonuç alınabileceğini belirtmiştiniz. Gerçekten de, yönlendirmeniz ve işlemleriniz sayesinde memnuniyet verici bir iyileşme kaydettim ve istenmeyen saçların büyük bir kısmından kurtuldum.

Şimdi sizden ek bir seans daha almak ve saç çizgimi istediğim doğrultuda bir miktar daha geriye aldırmak istiyorum.

Bu talebimle ilgili randevu almak için belirtilen numaraya ulaştığımda, çalışan bir arkadaşınızın, bana işlem yapan uzmanın(Neslihan hanım) ayrıldığını ve artık saç işlemlerini yapmadıklarını söylediği. Bu duruma gerçekten üzüldüm.

Ekilen saçlarım için bir veya iki ek seans daha almam mümkün değil midir?

Yanıtınızı ve bu konuda nasıl ilerleyebileceğimizle ilgili bilginizi rica ederim.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottogünsche -- 20 Kasım 2025; 16:20:31 >

kuruma ilettim mesajınızı. sizden istirham etsem kendisine durumu gerçekten iletip ricacı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottogünsche -- 21 Kasım 2025; 11:5:8 >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.