|
Daha önce hizmet almışım, memnun kalmışım, hatta tavsiye etmişim. Neslihan Abla’nın tatlı muhabbeti için yine gelinir bir yer. Ben neyi afişe edeyim, niçin kötüleyeyim? Kötülemek istesem, niyetim kötü olsa bunca zaman mı beklerim? Niye çocukça mağduriyet kasıyorsun? Dış güçler filan yok, rahat ol. 😆 Haftalarca bir mesaj atmaya tenezzül etmeyen senin kurumun(!), elbette foruma yazacağım. Senin mesajını ardından ben geri dönüş yapacağım gün, kurumun(!) bana “kusura bakmayın, program yapamadık, bekletiyorum sizi” diye mesaj atmadı mı? Ben de diyorum ki zaten bana geri dönüş yapılmış, geç de olsa iletişim sağlanmış, ben “aynı numaraya” ne için mesaj atayım, bunun tenezzül edip etmemekle alakası yok, şundan bile mağduriyet üretmişsin ya 😂. Basit Türkçe bir mantık kaidesi, ben de “peki haber bekliyorum” demişim. Abicim senin, kendi kurumun(!) ile iletişimsizliğin var, daha bunu çözememişsin. Burada mağduru oynama. Hala “acaba benim çalışanımın bir görev zaafiyeti olabilir mi” diye kendi kendine sormak yerine üste çıkmaya çalışıyorsun, kendine toz kondurmamak için saldırgan dile sahip olan sensin. Senin kurum dediğin şeyin whatsapp’tan yazdıklarıyla senin burada yazdıkların farklı olmasına rağmen ben, seni yalan söylemekle itham etmiyorum, büyüğümsün; hala iletişimsizlik diyorum, ciddiyetsizlik diyorum; sen bunu bile anlamaktan acizsin. Evet Abicim müşteriyi bu kadar oyalarsan, bir şey yazdığında senin kurumun(!) cevap yazmaya tenezül etmezse bunun adı, nezaketsizliğin çok ötesinde ciddiyetsizliktir. Burada bana yaptığının adı başka bir şey, onu söylemeye benim dilim varmıyor. Bu dilde devam edersen ben de bu tonda devam edeceğim. Söyleceğim lafın miktarına da ben karar vereceğim. Ayrıca deontolojiden bihabersin, bana hekimlik öğretme. Daha önceden memnun kaldığım bir hizmeti devam ettirmek isterken muhattap olduğum vaziyet korkunç. Bu forumu okuyanlar için bu diyalog, hizmet kalitesi açısından iyi bir ipucu olacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android