Şimdi Ara

ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
13
Favori
93.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

heybitch oksijenli su falan sürme git boyat yoksa böyle olursun
     ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA

Haha Boyatmak çok belli oluyor ama o yüzden boyatmaktan yana değilim saçın rengini açınca daha orjinal duruyor yapan bikaç arkadaşım var fena olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

quote:

Haha Boyatmak çok belli oluyor ama o yüzden boyatmaktan yana değilim saçın rengini açınca daha orjinal duruyor yapan bikaç arkadaşım var fena olmuyor

Alıntıları Göster
    öncesi sonrası ss koysana yapıcaksan merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gülüyozmukanka?

öncesi sonrası ss koysana yapıcaksan merak ettim

Alıntıları Göster
    siyah saçlısın.oksijenle saclarını açmaya çalısırsan garıp bı turuncumsu olur sacların. ayrıca ojsijenle acmak cok zordur sıyah sacı.

gunese cıkman lazım oksıjenlı suyu sürünce.tenin ne renk? esmersen eger..daha cok kararırsın guneste..saclar turuncu ten kara kaslar kara owww dostum yapma bunu

yattara mod on

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

siyah saçlısın.oksijenle saclarını açmaya çalısırsan garıp bı turuncumsu olur sacların. ayrıca ojsijenle acmak cok zordur sıyah sacı.

gunese cıkman lazım oksıjenlı suyu sürünce.tenin ne renk? esmersen eger..daha cok kararırsın guneste..saclar turuncu ten kara kaslar kara owww dostum yapma bunu

yattara mod on

Hayır ya beyaz tenliyim , iyice araştırıp yaza doğru bişeyler yapmayı planlıyordum fikir almak amaçlı açtım konuyu

• quote:

quote:

yattara mod on

Hayır ya beyaz tenliyim , iyice araştırıp yaza doğru bişeyler yapmayı planlıyordum fikir almak amaçlı açtım konuyu

Alıntıları Göster
    çingene mode on

oksijenli suyu boşalt kafana

çingene mode off

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

çingene mode on

oksijenli suyu boşalt kafana

çingene mode off

Alıntıları Göster
    Salak gibi oksijenli su falan sürme çingene veletlere dönersin.

Papatya suyu açıyor diye biliyorum.Sürüp güneşe çıkıcan ama hızlı bi gelişme bekleme.

Not:Tecrübeyle sabit değildir.

• Papatya suyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Papatya suyu açıyor diye biliyorum.Sürüp güneşe çıkıcan ama hızlı bi gelişme bekleme.

+1

Oksijen suyu sürme sakın.Biziim sınıfta bir kız var sürmüş çingeneden farkı yok şimdi
  • quote:

Teşekkür ederim bunu da öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    siyah saçı boyarsan veya rengini açarsan acayip belli olur,hiç tavsiye etmem.bırak doğal kalsın

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    oksijen + papatya suyu combo yapsan nasıl bişe cıkar acep ortaya

aman ha bide hasan şaş olursun sakınn

• quote:

Orijinalden alıntı:

Alıntıları Göster
    dikkat et oksijenli suyu saç diplerine değdirme aksi halde teyzem gibi sen de kel kalabilirsin

• quote:

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously Sirius -- 8 Nisan 2013; 17:22:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Erkek adam öyle şey yapmaz forumda bidaha görmiyim böyle konu açtığını +++

Ne alakası var ? Bitiyorum şöyle yorumlara yok erkek şöyle yapmaz böyle yapmaz. Kendine bakmanın ne kötü yanı var anlamış değilim. Maymun gibi mi yaşıyalım ?

Ne alaka ? Saçı siyah olanlar maymun mu oluyor o zaman dışardaki %95 insan değil maymun bakım yapmak ayrı birşey saç boyatmak,rengini açmak ayrı birşey adam sana bakım yapma dememiş zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Erkek adam öyle şey yapmaz forumda bidaha görmiyim böyle konu açtığını +++

Ne alakası var ? Bitiyorum şöyle yorumlara yok erkek şöyle yapmaz böyle yapmaz. Kendine bakmanın ne kötü yanı var anlamış değilim. Maymun gibi mi yaşıyalım ?

Ne alaka ? Saçı siyah olanlar maymun mu oluyor o zaman dışardaki %95 insan değil maymun bakım yapmak ayrı birşey saç boyatmak,rengini açmak ayrı birşey adam sana bakım yapma dememiş zaten.

Alıntıları Göster
    Papatya suyu işe yarıyor.Ama sürdükten sonra güneşe çık iyice etkisini gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Stardust79

Papatya suyu işe yarıyor.Ama sürdükten sonra güneşe çık iyice etkisini gösterir

Alıntıları Göster
    çamaşır suyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbora

çamaşır suyu

Alıntıları Göster
    oksijen suyuyla çingeneye dönersin benim de aklıma gelmişti geçenlerde sanırım güneşlenince kumrallaşır
  • quote:

Bu konuya nereden geldim bilmiyorum aynı zamanda konu hort olacak fakat on numara bir post

Arkadaşlar şaka bir yana saç rengi açmak için temelin olması lazım yani benim gibi kumral iseniz oksijenli su on numara olur fakat siyah esmer kategorisinde iseniz iş biraz zor... Oksijenli su siyah saçı yeşil yapar pigment olarak siyah saç ultra küllüdür yani ötekileştirme yapmak istemem fakat gypsy kategorisindeki tarzdan bir renk ortaya çıkar. Eğer bazda kırmızı varsa oksijen bunu açığa çıkartır ve turuncu olur... Photoshop ya da benzeri program kullananlar bunu rgb renklendirmesine benzetebilirler orta yolu bulmak için birden fazla işlem uygulanmalıdır. Fakat biz erkek milleti için biraz risklidir malum genetik de olsa dökme seyrelme durumlarını arttıracağından bence hiç kalkışmayın... Esmerlerin de yakışanı var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

quote:

Bu konuya nereden geldim bilmiyorum aynı zamanda konu hort olacak fakat on numara bir post

Arkadaşlar şaka bir yana saç rengi açmak için temelin olması lazım yani benim gibi kumral iseniz oksijenli su on numara olur fakat siyah esmer kategorisinde iseniz iş biraz zor... Oksijenli su siyah saçı yeşil yapar pigment olarak siyah saç ultra küllüdür yani ötekileştirme yapmak istemem fakat gypsy kategorisindeki tarzdan bir renk ortaya çıkar. Eğer bazda kırmızı varsa oksijen bunu açığa çıkartır ve turuncu olur... Photoshop ya da benzeri program kullananlar bunu rgb renklendirmesine benzetebilirler orta yolu bulmak için birden fazla işlem uygulanmalıdır. Fakat biz erkek milleti için biraz risklidir malum genetik de olsa dökme seyrelme durumlarını arttıracağından bence hiç kalkışmayın... Esmerlerin de yakışanı var :)

Alıntıları Göster
    Gidin kuaföre röfle yaptırın bu kadar zor mu niye bayan kuaförüne girmekten korkuyorsunuz ki dicemde erkek kuaförleri de artık boya işlemi uyguluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.