Şimdi Ara

Erkeklerde neden göğüs var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
6.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi beyler bayanları anladık hadi onlar çocuk emziriyor ama erkeklerde neden gögüs var? ne işe yarıyor ben bunu anlamadım.

• Dur bi sorup geliyorum.
  • Ohaaa bilmiyor musun ?

Kaç yaşındasın ?
  • Bayanlarda Gögüs var erkeklerde meme
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeniusBranD

Bayanlarda Gögüs var erkeklerde meme

tmm ne işe yarıyor o zaman meme
  • Erkeklerde de göğüs var kadınlarda da bkz: göğüs kafesi
  • Adam hiç göğüsleriyle oynamamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaşına kadar bi yararını göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Adam hiç göğüsleriyle oynamamış

sen oynuyon galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

Orijinalden alıntı: CeniusBranD

Bayanlarda Gögüs var erkeklerde meme

tmm ne işe yarıyor o zaman meme

Bilmem belki ilerde lazım olur
  • Sakla samanı gelir zamanı birgün o meme çok işe yarıcak boşver dursun yerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 12 Eylül 2011; 15:31:55 >
  • Hepimiz daha döllenirken kadındık, büyüyüp geliştikçe ya kadın olarak devam ettik ya da erkek olarak gelişimimizi devam ettirdik. Anne karnında daha 12 hücreliyken yani. Göğüs uçlarımız da kalıntılardır. Birkaç tane daha vardı bu kalıntılardan ama unuttum.
  • Adam bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Hepimiz daha döllenirken kadındık, büyüyüp geliştikçe ya kadın olarak devam ettik ya da erkek olarak gelişimimizi devam ettirdik. Anne karnında daha 12 hücreliyken yani. Göğüs uçlarımız da kalıntılardır. Birkaç tane daha vardı bu kalıntılardan ama unuttum.

Bunu yazmamalıydın insanlar kendini kötü hissedecek meme uçlarımız artık sanacaklar.
  • quote:

Hepimiz daha döllenirken kadındık, büyüyüp geliştikçe ya kadın olarak devam ettik ya da erkek olarak gelişimimizi devam ettirdik. Anne karnında daha 12 hücreliyken yani. Göğüs uçlarımız da kalıntılardır. Birkaç tane daha vardı bu kalıntılardan ama unuttum.

Kendi adına konuş ben 12 hücreliykende tam bir erkektim hemde sapına kadar
  • Buna da şükür...
    En azından portakalda vitaminken portakalın sapına kadar erkektim demedin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Buna da şükür...
    En azından portakalda vitaminken portakalın sapına kadar erkektim demedin...

Portakalın sapına kadar erkektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Kendi adına konuş ben 12 hücreliykende tam bir erkektim hemde sapına kadar

adam olacak çocuk 12 hücreliyken belli olurmuş beyler adam ottücü.

• Kimisi fantezi olarak kullansın diyedir, millet en gereksiz yerlerini bile değerlendiriyor
  • İmzan da bilgiyi bulabileceğin bir yerin varlığından söz etmişsin bence kajmeranı incele derim. Onda herşey var meme bile.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.