Şimdi Ara

Erkekler Neden Çok Kıllıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklıma takılan bir soruydu.Araştırdım, istişare ettim ve sonuç ne çıktı tahmin edersiniz ; erkekler birbirlerine temas ettiklerinden kadın teni gibi hissetmemesi ,ilgi duymaması için.Allah her şeyi bir amaca yönelik yaratmış
    Not: Eşcinsellerin tüysüz olduklarını düşünürseniz göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensonic -- 28 Kasım 2010; 23:26:06 >

Orijinalden alıntı:

bunu yazmak için girmiştim

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orijinalden alıntı:

bunu yazmak için girmiştim

• Bulduğunuz tanım bana pek tatmin edici gelmedi. Kadınlardaki yağ oranı erkeklere göre daha fazladır. Kadınlar daha az üşür. Bunu dengelemek için erkekler daha kıllı olmuş olabilir. Evrim açısından bakarsak kadın da erkek de kıllı idi. Lakin kadında yağ fazla olduğu için kılları döktü diyebiliriz. Elbette hepsi ama hepsi tartışma açık.

Orijinalden alıntı: Mürşit Efendi

Bulduğunuz tanım bana pek tatmin edici gelmedi. Kadınlardaki yağ oranı erkeklere göre daha fazladır. Kadınlar daha az üşür. Bunu dengelemek için erkekler daha kıllı olmuş olabilir. Evrim açısından bakarsak kadın da erkek de kıllı idi. Lakin kadında yağ fazla olduğu için kılları döktü diyebiliriz. Elbette hepsi ama hepsi tartışma açık.

aynen ben de öyle biliyorum

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • bende felaket kıl var:) arkadaşlarim göğüs bölgemdeki kıllara kadin şeyine benziyor diyorlar
  • Arkadaş atmış arası kıllara zaman ayırmak ölüm diyebilirim ancak normal olarak bahsediyorsanız ben her 2 ayda bir göğüs tarafıma ağda yapıyorum çok da rahat oluyor asıl sorun sırt kıllarında dikkat edinde öyle bir halde kızlara gözükmeyin sonra tatlı ayısı olursunuz xD

Kılsız olmak isteyen basar parayı yer lazeri :)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.