Şimdi Ara

ERKEKLER Mİ DAHA ZEKİ KIZLAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
4
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ilkokul mantıklı soruya cevap vermek istememiştim başta ama neyse hadi.

evrimsel olarak insanlarda dişiler eş seçer. her nekadar hoşlanılan kıza karşı ilk adımı erkek atsa da kadın seçer erkeği istediği erkeği baştan çıkarabilir (vücut diliyle genelde) o yüzden erkeklerin başarılı olması gerekir. ne kadar başarılı olursanız eşiniz o kadar güzel olur. istisnalar herzaman vardır.

özetle erkek daha zeki olmalıdır ki verimli döller aktarabilsin. yani evrimsel olarak erkekler. ancak günümüz şartlarında kadının da erkeği elde tutmak için zekaya ihtiyacı var o yüzden dengeler değişiyor sürekli.
  • Sosyal hayatta kadınlar ama akademik alanda erkekler daha üstün en azından şimdilik
  • kadın olan kaç tane bilim adamı var?
  • Kaç tane espri yapan veya çok ince esprileri anlayan kız tanıyorsunuz?
  • Kizlar zekalarını baska alanda kullanıyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki erkekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizlar kesinlikle daha zeki, ancak kontrol mekanizmalari yok ve zekalari sacma sapan seylere yoneliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar daha mı zeki? Biraz dikkatli bakın etrafınızdaki kızlara ortalama kötü direk erkeklere kıyasla. Standart sapma falan filan yok geneline konuşuyorum zekisi nadir.

• zekanın cinsiyet ayrımı olmaz
  • Nası bi genelleme bu bro

• Böyle bir konu açtığına göre kızların daha zeki olması gerekir
  • Kizlar futbolun ispanyasidir tum takim yeteneklidir on numara pas yaparlar ve gol atmalarida zor olmaz.

Erkekler ise futbolun Portekizidir aralarindan bir tanesi dunyanin en iyisidir tum ispanyayi ipe dizer pazara yollar akillarini alir ama onun kadar yetenekli baska arkadasi olmadigi icin cogu zaman malup duser.
  • Erkekler daha zekıdır ama zaaflarından dolayı gerızekalı durumada dusebılırler

• Tabii ki de erkekler, ilişkiler haricinde...
  • Bir denge var kız erkek aynı gibi

• Neye göre kime göre kimin daha zeki olduğu?! İnsanoğlu hem çok zekidir hem de çok aptaldır. Erkek-Kadın arasında beyin olarak fark olduğunu düşünmüyorum.

Zeka kavramı çalışarak olur. Zeka apayrı bir şey. Yaratıcılıkla karıştıtmayın. İnanın bana bu soruyu soran kişi halen çocuktur veya "çocuk"tur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 8 Mayıs 2014; 19:29:36 >
  • keşke buralar karışır diyebilseydim
  • Suana kadar zeki kiz tanimadim (caliskan olmak farkli bir sey)

Kizin notlati 95 100 kiza rusya nerde diye soruyoruz kiz irak'a iniyor

• dünya erkeklerin aslında etrafınıza biraz bakarsanız yerelden tutun ulusal yönetimde kimler var erkekler icaatların büyük bölümü erkeklerden yani tartışmaya girmeye gerek yok kadın mi erkek mi zekidir bilinmez ama kadın zeki olsada bi işe yaramaz dünya zaten erkeklerin
  • Ben zeki değilim benden uzak dur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.