İlk mesajda verdiğim linkteki cevabını okumadınız mı ?
Üşenmeyin, okuyun biraz.
ewet yaa bu kız mı erkek mi anlayamadım ismi Murat ama ???
o bi arkadaşının ismini kullanıyor bide bi okadar afettir dimi kız çıtırım benim
canım iltifat ediyosun .............................. çok tatlısın ya
bu arada ben senin gibi birine hayatta aşık olamam seni tanımak gibi de bi isteğim yok yani
kabus mu görüyom nedir
quote:
Orjinalden alıntı: FANATİK_25
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Bir de adama cevap vermişler..
İlk mesajda verdiğim linkteki cevabını okumadınız mı ?
Üşenmeyin, okuyun biraz.
ewet yaa bu kız mı erkek mi anlayamadım ismi Murat ama ???
Geç kaldığınız için silinmiş.
Dünya Kupası futbol karşılaşmalarına şifre koyulmasına sebep olanlara bildiği küfürleri sıralamıştı..
Maçı izleyemediği için birçok kişiye kötü örnek olacak biçimde ve çok açık küfür yazmıştı.
Şaka gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: zarpandit22
Kendi güzelliğinin yansıması
CANIM FEMİNİST HANIM HE ÖYLE Mİ OLDUK BENİM TARAFIMI TUTACAĞI YERDE NE DİYO BAKARMISIN YA HADİ YEMEĞE ÇIKALIM .............................................................
quote:
bu arada ben senin gibi birine hayatta aşık olamam seni tanımak gibi de bi isteğim yok yani
aman bende sana ölüyodum sen bu gidişle doğruyu bulana kadarrrr
quote:
CANIM FEMİNİST HANIM HE ÖYLE Mİ OLDUK BENİM TARAFIMI TUTACAĞI YERDE NE DİYO BAKARMISIN YA HADİ YEMEĞE ÇIKALIM .............................................................
nasıl yani öğle yemeğinemi sen gelde bende senin için bi kadınlar topiği açtımda ona bak UNUTMAKİ BEN Bİ ERKEĞİM HEM CİNSİMİ TUTARIM delikanlı adam satmaz senide seviyom ama ne yapalım
Bir erkek erkekler diye topic açacaktı, ne günler görcez.
BEN BAYANIM ARKADAŞINKİNİ KULLANIYORUM
quote:
merhabalar bu erkekleri anlamak imkansız o kadar saçma sapoan işlerle uğraşıyolar ki anlatamam örneğin futboll bi topun peşinde 22 kişi birden ve oynayanlardan çok izleyenler küfür ediyo ve bunun gibi çok saçma şeyler
Kadınlar varki hiç anlayamam özel olacak şeyleri kocakarılar aralarında sakız ediyor nedense, birde alışveriş yokmu! evlere şenlik.
DOĞRUDUR AMA HER GÜZELİN Bİ KUSURU VARDIR İŞTE AMA BEN EVLİ OLMADIĞIM İÇİN BUNU ÜZERİME ALMIYORUM..............
üff geç ya kimse kimseden üstün değil..bayanlar beylerden üstün savunması yapma boşuna...hem saçmalık konusuna gelince futbol saçmalık değildir.
quote:
oha.
bu topic kitlenir.
Bir kadın "kadınların erkeklerden üstün olan özelliklerini" yazmış bir "erkek" de ona yanıt vermiş çok hoş olmuş ama :)
Kadın: kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor Erkek: sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor
Kadın: kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbir şey ifade etmez Erkek: bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbir şey ifade etmez
Kadın: kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok Erkek: selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama...
Kadın: aşık oluyoruz.... korkmadan. Erkek: biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar utansın
Kadın: evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz. Erkek: küvetteki, lavabodaki, yataktaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.
Kadın: her sabah tıraş olmak zorunda değiliz. Erkek: valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen.
Kadın: hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuz mu? Erkek: hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?
Kadın: horlamıyoruz Erkek: halt etmişsiniz, hatta hıçkırmıyor, geğirmiyor ve hapşırmıyorsunuz da. yoksa siz insan değil misiniz?? Size Afrodit diyebilir miyim :))
Kadın: az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Erkek: yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz
Kadın: birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. Erkek: çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama
Kadın: tükürmeyiz Erkek: kırıtmayız!!
Kadın: sanat eserlerinin % 90'ı kadınlardan esinlenilmiştir. Erkek: sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmıştır.
Kadın: uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok Erkek: ortamın en güzeli olma, en zayıf olma, en pahalı giyineni olma, en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama
Kadın: askere gitmiyoruz Erkek: hamile kalmıyoruz
Kadın: kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor. Erkek: çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap, ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor.
Kadın: doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz Erkek: ütüyü fişte, yemeği ocakta, arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. bunlar daha faydalı.....
Kadın: ortalıkta alakasız her türlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz... Erkek: valla geyik olsun diye yapıyoruz. Hem siz günün yarısını güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. hangi amaçla : ))
Kadın: kel olmuyoruz (puhahaha) Erkek: ama göğüsleriniz sarkıyor!!!
Her zaman bir adım öndeyiz
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
quote:
oha.
bu topic kitlenir.
biraz serin gel istersen aklını omuzlarının üstündeyken kullan bi erkkek olarak hiç hoş konuşmuyorsun