Şimdi Ara

Erkek tipi saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 16 yaşındayım.Uzun süredir saçım dökülüyordu ama pek takmıyordum.Sonra şakakların üstünden açılmaya başladı yani üst yan taraflar alnımın da genişlediğini farkettim.Bugün doktora gittim ailede olup olmadığını sordu kellik tek kişide dayımda var dedim.Seninki erkek tipi kellik dedi.Şimdi bir ilaç verdi adını unuttum ama sanırım reçetede androvium % .. şeklinde yazıyordu ama pazartesiye gelir dedi eczacı onu dışında bir karışım verdi ve bir de bunun yanında berazinc isimli bir ilaç verdi.Simdi aklıma takılanları soracağım.
    1-Erkek tipi kellik için bu yazılanlar uygun mu yani durdurur ve tekrar çıkmasını sağlar mı ?
    2-Kel mi kalacağım ?Bunu hiç istemiyorum çünkü saçım kıvırcık ve uzayinca mükemmel afro oluyordu.
    Bunların dışında oneriniz varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baktım yazdıgın şeyin ne olduguna ve yanlış anlamadıysam minoxilin başka bir versiyonunu vermiş, ya da bildiğimiz minoxilin farklı markası
    16 yaşında böyle şeyler kullanılıyormuydu ilginç

ayrıcana bunlar 3-5 ay kullanıp bırakılcak şeyler de değil. erkek tipi dökülme varsa ilacı bıraktıgın zaman yine dökülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnestaa -- 8 Haziran 2018; 17:2:6 >
  • 16 yaşında saç dökülmesi yaşadığın için kel kalacaksın. Üzülme keller de sevebilir.

• Bir şey daha sormak istiyorum arkadaşlar.Minoxidil ilacım geldi bugün sizin uyarmaniz üzerine araştırdım ve gerçekten ömür boyu kullanmak gerekiyormuş aynı zamanda DHT gerekli bir hormonmuş.Baslamali miyim bırakmalı mıyım?

• Erkek tipi kellik isi maalesef yapacak bir şey yok. Üniversite döneminde bu saç dökülmesi işini psikopatlık derecesinde takıyordum. Pahalı şampuanlar vs. neler denemedim ki. Sonuç= Kelim :) Minoksidil vb. ilaçları devamlı kullanman gerekiyor kullanmayı bıraktığın an dökülmeye devam eder. Yan etkilerinden dolayı ben o tarz bir ilaç veya solüsyon kullanmayı düşünmedim. Yan etkiler kısmını okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Şuan için tek kalıcı çözüm saç ektirme. Onunla da uğraşmak istemedim. Ancak diktiren arkadaşlarım var şaşırtıcı derecede başarılı sonuç aldılar. Özet olarak ya saç ektireceksin ya da benim gibi tıbbın gelişmesi ile birlikte Dht hormonunu baskılayan bir çözümün üretilmesini bekleyeceksin. Birinci yol daha garanti çünkü ikincisine ömrümüz yetmeyebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trhnzs

Erkek tipi kellik isi maalesef yapacak bir şey yok. Üniversite döneminde bu saç dökülmesi işini psikopatlık derecesinde takıyordum. Pahalı şampuanlar vs. neler denemedim ki. Sonuç= Kelim :) Minoksidil vb. ilaçları devamlı kullanman gerekiyor kullanmayı bıraktığın an dökülmeye devam eder. Yan etkilerinden dolayı ben o tarz bir ilaç veya solüsyon kullanmayı düşünmedim. Yan etkiler kısmını okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Şuan için tek kalıcı çözüm saç ektirme. Onunla da uğraşmak istemedim. Ancak diktiren arkadaşlarım var şaşırtıcı derecede başarılı sonuç aldılar. Özet olarak ya saç ektireceksin ya da benim gibi tıbbın gelişmesi ile birlikte Dht hormonunu baskılayan bir çözümün üretilmesini bekleyeceksin. Birinci yol daha garanti çünkü ikincisine ömrümüz yetmeyebilir :)
    nette araştırmam sonucunda xpecia vitamin hapı ve hairforte sprey aldım. bir yandanda düşük olan b12 değerim için b12 hapımı alıyorum, akşamlarıda 1 tane balık hapı
    xpecia bitkisel, içinde saw palmetto falan var. cinselliğie yanetkisi de yokmuş
    spreyde minoxilin yanetkisiz haliymiş sanırım. dht yi bölgesel engelliyomuş yani cinselliğe bir zararı yok diyorlar

ama daha kullanmadım nasıldır ona dair bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvet10 -- 11 Haziran 2018; 19:49:12 >

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Kendimi yırtmama gerek yok yani kel kalacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    3 ay önce açıldı
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.