Şimdi Ara

Erkek Tarafı Testosteron (2013) | Mert Fırat - Emre Karayel - Timur Acar - Onur Ünsal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Erkek Tarafı Testosteron (2013) | Mert Fırat - Emre Karayel - Timur Acar - Onur Ünsal

İstanbul - Kemal Aydoğan yönetiminde 5 yıl boyunca kapalı gişe sahnelenen Testosteron oyunundan uyarlanan Erkek Tarafı Testosteron 22 Kasım'da vizyona girmeye hazırlanıyor.

İlksen Başarır'ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar, Onur Ünsal, Metin Coşkun, Tuna Kırlı ve ekibe yeni katılan Cihan Ercan yer alıyor.

Polonyalı yazar Andrzej Saramonowicz tarafından kaleme alınan şaşırtıcı ve eğlenceli tiyatro oyunu Testosteron'un adaptasyonu İlksen Başarır, Mert Fırat ve Kemal Aydoğan tarafından gerçekleştirildi.

İptal edilen düğün sonrası bir restoranda oturan 7 erkeğin bazen komik, bazen hüzünlü ve çoğu zaman eğlenceli erkeklik hikayelerinin samimi bir dille anlatıldığı Erkek Tarafı Testosteron, erkeğin cinselliğe, kadına ve doğaya erkekçe bakışlarına odaklanırken bu bakışın trajikomik hallerini ortaya koyuyor. Bunu yaparken de kadınların erkeklerin dünyasındaki önemini ve erkek egemen dünyanın çarpıklıklarını gözler önüne seriyor.

Mars Entertainment Group ve Kutu Film ortak yapımı olan ve aynı zamanda BKM ve 1000 Volt işbirliğiyle gerçekleştirilen Erkek Tarafı Testosteron'nun özgün müziklerini Taner Yücel ile Gevende grubundan tanıdığımız Ahmet Kenan Bilgiç ve Okan Kaya'nın beraber yaptığı filmde ayrıca Ümit Besen'in efsane şarkısı Nikah Masası da farklı bir versiyonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Kasım 2013; 20:37:10 >

• kadro renkli isimleden oluşuyor da araya bi kac güzel hatun serpiştirselerdi
  • Kadro fena değil, sonuç nasıl olur göreceğiz.
    (Esas konu buymuş )
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Kadro fena değil, sonuç nasıl olur göreceğiz.
    (Esas konu buymuş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 24 Ekim 2013; 18:56:29 >
  • kadro iyi güzel bir film olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başlarda film sıkıcı gelmişti. böyle saçma bişeymi olur demiştim. filmin ortalarında kopmaya başlamıştım. baya komik. izlenebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kolay kolay bir filme çok kötü demem ama bu film gerçekten çok kötü olmuş, taş çatlasın 20 dakikada bitecek filmi uzatmak için o kadar baymışlar ki ben uzun zamandır sinema salonunda bu kadar acı çekmedim, ucuz erkek muhabbeti esprisinden başka birşey bekliyorsanız gitmeyin, ha bu beni idare eder derseniz gidilebilir, ayrıca oyunculuklar da felaket, o kadar abartmışlar ki bazı sahnelerde yapmacık hareketleri gerçekten bu oyunculara yakışmamış
  • http://www.youtube.com/watch?v=2KHKpoOdKaQ şarkıyı güzel söylemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

kolay kolay bir filme çok kötü demem ama bu film gerçekten çok kötü olmuş, taş çatlasın 20 dakikada bitecek filmi uzatmak için o kadar baymışlar ki ben uzun zamandır sinema salonunda bu kadar acı çekmedim, ucuz erkek muhabbeti esprisinden başka birşey bekliyorsanız gitmeyin, ha bu beni idare eder derseniz gidilebilir, ayrıca oyunculuklar da felaket, o kadar abartmışlar ki bazı sahnelerde yapmacık hareketleri gerçekten bu oyunculara yakışmamış

TVde fragmanını görüyordum zamanında ve bu hafta evde izlemeyi düşünüyordum. Şu an izlemekten vazgeçtim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

kolay kolay bir filme çok kötü demem ama bu film gerçekten çok kötü olmuş, taş çatlasın 20 dakikada bitecek filmi uzatmak için o kadar baymışlar ki ben uzun zamandır sinema salonunda bu kadar acı çekmedim, ucuz erkek muhabbeti esprisinden başka birşey bekliyorsanız gitmeyin, ha bu beni idare eder derseniz gidilebilir, ayrıca oyunculuklar da felaket, o kadar abartmışlar ki bazı sahnelerde yapmacık hareketleri gerçekten bu oyunculara yakışmamış

TVde fragmanını görüyordum zamanında ve bu hafta evde izlemeyi düşünüyordum. Şu an izlemekten vazgeçtim...

tv de fragmanını görünce zannediyorsunki böyle hareketli vs bir film, tüm film bir düğün salonu içinde 7-8 erkeğin muhabbeti şeklinde ve anlamsız yere saçma sapan yapmacık şekilde muhabbeti uzatmaları arada bir bağırıp çağırıp birbirlerine saldırmaları şeklinde geçiyor, sadece bu

ha evde seyredebilirsin sinemaya gidip de para vermeye değmez o sinema salonunda oturup acı çekmeye değmez o kadar evde sıkılınca kaparsın olur biter

• sanat adina berbat bi filmdi ama cok kisi gittigimizden midir bilmem eglendim ben
    gereksiz uzamis film, yarim saat kesilse daha eglenceli olabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha internete düşmemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.