Şimdi Ara

Erkek Çelik Kol Saati Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Saat almayı düşünüyorum. Çelik kordon istiyorum ama hem spor giyimde hemde klasik giyimde kullanabileceğim şık bir saat istiyorum ve kafam model konusunda karışık altta iki tane ürün beğendim bu tarzda ürünler istiyorum. beğendiğimin biri diesel biri casio diesel ve casio bu paralar verilmez diyen arkadaşlarım çıktı. Sizce verilir mi yada alternatif olarak bu modellere ne önerebilirsiniz.Erkek Çelik Kol Saati ÖnerisiErkek Çelik Kol Saati Önerisi

• Casio diesele göre daha iyi,hem yılların saat markası yani bu işte usta,ayrıca daha kaslı bir tasarıma sahip.
  • Hocam bir de bazı seiko ürünlerine bakmak izteyebilirsiniz fiyat performans eğrisi oldukça iyi durumdadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Hocam bir de bazı seiko ürünlerine bakmak izteyebilirsiniz fiyat performans eğrisi oldukça iyi durumdadır

seiko tasarımı baktığım kadarıyla biraz ileri yaşlara hitap ediyor gibi geldi buarada yaşım 25 bildiğiniz bir model varsa yardımcı olursanız sevinirim
  • yas 20 casio edifice 539d kullaniyorum300tl ye aldim cok once. memnunum simdi bozuldu ama yaptircam bi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.