Şimdi Ara

Erkek adam böyle bot giyer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkek adam böyle bot giyer mi?

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2017)
Giriş

Bu tarz bir botu yılda en fazla 1-2 ay giyebileceğimi düşünerekten bu hafta sonu almayı düşünüyorum

• dağcı kayakçı falansan giyersin ama şehirde abes kaçar diğer columbia modellerine bak çok daha güzelleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pembesini al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 10 Ocak 2013; 7:34:37 >
  • Kayakçı değilimde hem bunun tipi iyi hem kalitesi normal hem de fiyatı uygun

Culumbia modelleri vs iyi de bu saatten sonra alınmaz onlar, 2 ay sonra fiyatları yarılamaya başlayacak, şimdiki zaman kaliteli bot alma zamanı değil bence
  • niye giymesin
  •  Erkek adam böyle bot giyer mi?
  • giyilir ama çabuk kirlenir diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

giyilir ama çabuk kirlenir diye düşünüyorum

Aynen akla o geliyor ama üstüne su tutunca temizleniyormuşmuş...

Ugg giymem de bu hoşuma gitti, tavsiye de ederim fiyatı da 60 tl ;) Üreticisi de dünyanın en kuvvetli spor ağı...
  • Anladik decathlon

• Aynısını yeminle bu sabah şirketin kantininde simit alırken bi kızın ayağında gördüm. Aynısıydı
  • Anneanneme alayim sicak tutar heralde fiyatida iyiymis. Kardes yasin kac bilmiyorum da bu ne ya nasil giyiceksin bunu insan icinde. Kiz olsan kombinlersin falan biseyler uydurursun da erkek de dusunmesi bile "bu ne lan" tepkisi vermeye yeter yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

Anladik decathlon

Şimdi neyse de ilk açıldığı zaman mesela bir adidas ayakkabı normalde 150 lira ise burada 60 liraydı
    Sonradan distribütörler şikayet etti adamlar mecburen fiyatları yükselttiBir yığın malzeme almıştık ilk zamanları..

quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Aynısını yeminle bu sabah şirketin kantininde simit alırken bi kızın ayağında gördüm. Aynısıydı

Doğrudur valla hele altında kot tarzı bir şey yoksa veya botun içine soktuysa iyice belli oluyordur

• has erkek adam bildiğin yımırta topuk kundura geyer ve topuğunu da arkasına basar, başka da bişey geymez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Anneanneme alayim sicak tutar heralde fiyatida iyiymis. Kardes yasin kac bilmiyorum da bu ne ya nasil giyiceksin bunu insan icinde. Kiz olsan kombinlersin falan biseyler uydurursun da erkek de dusunmesi bile "bu ne lan" tepkisi vermeye yeter yani

Ben de onu soruyorum işte, bu botu alma isteğim acaba anlık bir heves mi diye
    Rahatlık bakımından çok iyi zaten içi diğer botlara göre çok daha sıcak tutuyor...Uzun yerinin üstüne kot tarzı bir şey geldimi sadece önü
    gözükecek...Artık bu botu giydiğimde erkek arkadaşların evine gitmem, kızlara derim botum nasıl diye onlar da 'ayy çok şeker' der
    Neyse yarına ssler gelecek

• bot isine yaramaz .deri spor ayakkabı al

• 7 8 yaşındaysan giy

• birileri ne diyecek diye yasama!

kim ne derse desin.. umursama...!

begeniyorsan, kendine yakistiriyorsan, giy...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineermann

birileri ne diyecek diye yasama!

kim ne derse desin.. umursama...!

begeniyorsan, kendine yakistiriyorsan, giy...!

Sakin ol şampuan
  • Millet gösterişten kafayı yedi artık kimse sıcak tutar mı su geçirmez mi diye bakmıyor, yok ergen tarzı yok yaşlı işi çocuk işi vidi vidi. Işini görecekse al kullan. Daha iki gün önce bir adamın ayağında aynı modelin siyahi vardi. Tipi pek iyi değil ama demek ki sıcak tutuyor karda iyi oluyor ki adam kullanıyor.

• Top musun olum erkek adam öyle ayakkabı giyermi yok git bide pembesini al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.