Şimdi Ara

'ERİŞİM ENGELLENDİ' 30gblık klasör boş görünüyor ve açılmıyor.. lütfen yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
12.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    virüs programıyla bilgisayarı tarattım. 12 tane virüs sildi. ve şuanda
    D: dizinindeki bir klasör açılmıyor. Klasörün içinde 6 senedir biriktirdiğim herşey vardı. diğer bütün klasörler açılıyor. sadece bu klasör açılmıyor. Klasörü "gizli" yapmıştım. içinde çok önemli bilgiler vardı. şuanda çift tıkladığımda "erişim engellendi" diyor ve boş görünüyor içinde 30gb lık dosya vardı.. ama harddiskteki toplam boş alan 100 mb görünüyor.. peki nereye gitti bu klasörün içindekiler.. neden açamıyorum?? lütfen yardım edin..

• Baslat - denetim masasi - klasor secenekleri - gorunum - basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin - Erisemediginiz klasoru sag tiklayin - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adinizi tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tiklayin. Evet tiklayin. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin. Artik o klasore erisim hakkiniz var.
  • dejaay ilgin için çok minnettarım ama "basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin" kısmını bulamadım? denetim masasından klasör seçeneklerine girdim görünüm e girdim.. ama basit dosya paylaşımını kullan diye bir yer yok.. xp home edition kurdum o yüzden mi göremedim??
  • "gezgin klasörleri listesinde basit klasör görünümü görüntüle"
    böyle bişey var ve başında tik var bunumu kaldırmalıyım??
  •  'ERİŞİM ENGELLENDİ' 30gblık klasör boş görünüyor ve açılmıyor.. lütfen yardım edin..

tiki kaldırmanı söylemiş sanırım
  • ama bende yok ki.. home edition diyemi?
     'ERİŞİM ENGELLENDİ' 30gblık klasör boş görünüyor ve açılmıyor.. lütfen yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justaperfectday -- 14 Aralık 2007; 11:28:22 >
  • Xp home edition da basit dosya paylaşımı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya.. peki şimdi format atıp professional mi yüklemeliyim?
  • bende de aynı sorun d sürücüsünde kes-yapıştır yaptıgım hiç bir dosya ve klasör açılmıyor az önce yine yanlışlıkla bi klasörü diger klasörün içine tutup çektim dosya erişilemez diyor ve taşınmış olan klasör 10 gb idi boş gözüküyor erişim engellendi erişilemez yazıyor koruma ile ilgili bişey demiyor admin olarak girdigimde ise taşımış oldugum klasör bile açılmıyor ilk klasör yani a klasörünün içine b klasörünü taşıdım normal hesapta a ya girip b açılmıyor admin olarak oturum açtım bu sefer a bile açılmıyor böyle açılmayan bi kaç klasör ve dosyam oluştu ve silinmiyor bunlar

edit: sorunu çözdüm başka arkadaşların başına gelirse aşagıdaki linkte çözüm var

http://support.microsoft.com/kb/810881/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 5 Ocak 2009; 22:20:49 >

• 1 senedir açamadıgım klasörü açtım sayende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtex

bende de aynı sorun d sürücüsünde kes-yapıştır yaptıgım hiç bir dosya ve klasör açılmıyor az önce yine yanlışlıkla bi klasörü diger klasörün içine tutup çektim dosya erişilemez diyor ve taşınmış olan klasör 10 gb idi boş gözüküyor erişim engellendi erişilemez yazıyor koruma ile ilgili bişey demiyor admin olarak girdigimde ise taşımış oldugum klasör bile açılmıyor ilk klasör yani a klasörünün içine b klasörünü taşıdım normal hesapta a ya girip b açılmıyor admin olarak oturum açtım bu sefer a bile açılmıyor böyle açılmayan bi kaç klasör ve dosyam oluştu ve silinmiyor bunlar

edit: sorunu çözdüm başka arkadaşların başına gelirse aşagıdaki linkte çözüm var

http://support.microsoft.com/kb/810881/tr

Allah senden razı olsun abi 3-4 gün önce format attım dosyalarımı yedeklemiştim ulaşamadım böyle bişi yapmıştım ama 1 seçeneği unutmuşum onu işaretledim şimdi dosyalarıma eriştim.

• Xp Home için..:

Klasör ve dosya izinlerini değiştirmek için bilgisayar açılırken F8 ile Güvenli Moda girin ve oradan gerekli izinleri atayın.

Çözüm:

1. Sistemi Güvenli Modda başlatın ve Administrator hesabıyla giriş yapın.

2. Sahipliğini almak istediğiniz klasörü sağ tıklatın ve Özellikler'i tıklatın.

3. Güvenlik sekmesini tıklatın ve Güvenlik iletisi görüntülenirse Tamam'ı tıklatın.

4. Gelişmiş'i tıklatın ve Sahibi sekmesini tıklatın.

5. Ad listesinde, kullanıcı adınızı tıklatın, Yönetici olarak oturum açtıysanız Yönetici'yi tıklatın veya Administrators grubunu tıklatın.

Bu klasörün içeriğinin sahipliğini almak isterseniz, Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir onay kutusunu tıklatarak işaretleyin.

6. Tamam'ı tıklatın.

Aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz; burada Klasör sahipliğini almak istediğiniz klasörün adıdır:

Klasör dizini içeriğini okuma izniniz yok. Dizin izinlerini, Tam Denetim'in sağladığı izinlerle değiştirmek istiyor musunuz? Evet'i tıklatırsanız tüm izinler değiştirilir.

7. Evet'i tıklatın.

8. Tamam'ı tıklattıktan sonra klasör ve klasörün içeriği için istediğiniz izinleri ve güvenlik ayarlarını yeniden uygulayın.

(Alıntıdır.)

• quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Baslat - denetim masasi - klasor secenekleri - gorunum - basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin - Erisemediginiz klasoru sag tiklayin - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adinizi tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tiklayin. Evet tiklayin. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin. Artik o klasore erisim hakkiniz var.

Benim Dpcuments and Settings'deki bi kaç eski kullanıcının klasörüne erişemiyordum artık erişebiliyorum yardımcı oldun çok teşekkür ederim
  • Budur süpersiniz. Teşekkürler.
  • Ya ben bilmiyorum şu forumu nasıl kullanıcam ama benim bi sorunum var flashım açılmıyo tecrit edildi gibi bi yazı geliyo içinde biçok dosyam vardı nasıl hallebilirim sorunumu lütfen yardım ediin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.