Şimdi Ara

Erikli'ye Giden Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar erikliye giden varmı çok harika bir yer denizi falan olsun

• yok hadi güle güle
  • Erikli su konuya bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ağustosta gittiydim cidden temiz güzel suyu var bu senede gitmeyi planlıyorum
  • 1 aydır yayla köyündeyim erikliye 15km arada erikliye de gidip geliyoruz. Varsa sormak istediğin elimden geldiğince cevaplarım. Denizi güzel, havası güzel, henüz tam sezon açılmadığı için kalabalıkta değil güzel oldukça.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhrmclskn

1 aydır yayla köyündeyim erikliye 15km arada erikliye de gidip geliyoruz. Varsa sormak istediğin elimden geldiğince cevaplarım. Denizi güzel, havası güzel, henüz tam sezon açılmadığı için kalabalıkta değil güzel oldukça.

ramazandan sonra tutacağızda hangi ilçesi iyidir hocam saroz körfezi meşhurmuş duyduğuma göre
  • Hayatımda bu kadar temiz deniz görmemiştim harika denizi var yanlış hatırlamıyosam dünyada bu kadar temiz denizi olan 2 yer var biri Erikli diğeri Ispanya'da ama güneşi aşırı yakıcı hassas cildiniz varsa önleminizi alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Etikli, mecidiye güzel, erikli marka olan yer olduğu için fiyatlar daha yüksek, uzun ve güzel sahili var. Deniz bildiğiniz akvaryum gibi. Yayla sahil daha ufak bir yer erikli ve enez e göre köy gibi kalıyor. Limanın arka tarafı oldukça güzel kumu olsun denizi olsun iyi. Hatta kil çıkıyor inanışa göre cildi güzeleltiriyormuş etrafta çamurlu insanlar geziyor. Enez çok güzel bir yer plajı da güzel fakat deniz dalgalıydı biz gittiğimizde ve su bulanıktı, denizde mavi deniz anaları vardı çocuklar için tehlikeli bu sebepten çok hoşumuza gitmedi. Bu taraflar istanbula yakın olduğu için pansiyon fiyatları yüksek geçen sene kuşadasın da kalmıştım orası bile buradan daha uygundu. Havası temiz geç saatte bile yatsak sabah dinlenmiş kalkıyoruz, kafa dinlemek için ideal.

• Bende gitmeyi dusunuyorum

• Erikli 10 numaradır dostum hayatta pişman olmazsın bizim arkadaşlar her final büt arası giderler bir çok öğrenci gider edirneden oraya.Seneye bende gidecem kısmet olursa.Denizi marmara gibi değildir ege denizi zaten.
  • süper ya

Erikli'ye Giden Varmı
  • su soğuk amaonu atlamayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.