Şimdi Ara

ERICSSON W890 598ytl ,SAMSUNG D600 374ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milliyet'in internet sitesinde gezerken gözüme takıldı.

Açıklama şu şekilde:
    Arakibulaki.com yeni promosyon kampanyasıyla hayallerinizi gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Her gün 8 adet ürün piyasa fiyatının yüzde 40’ı indirimli fiyatlarla karşınızda.

Daha önce düzenlediği ‘En çok ilan verene Laptop hediye’ kampanyasıyla beğeninizi kazanan yeni seri ilan ve yaşam siteniz arakibulaki.com, bir hafta boyunca toplam 40 üründe gerçekleştireceği şok indirimlerle hayalinizdeki ürünlere kavuşmanızı sağlayacak.

Nasıl satın alacaksınız?

Yapmanız gereken çok basit. Her gün saat 10.00 ile 17.00 arasında saat başı 1 (bir) ürün ilanlar arasında piyasa fiyatıyla listelenecek. Ancak ilanın fotoğrafında onun indirimli fiyatı yer alacak. Tek yapmanız gereken bu ilanı bulup, ilandaki numarayı aramanız ve kredi kartınızla alışveriş işlemini gerçekleştirmeniz. Satın aldığınız ürünler 1 hafta içerisinde adresinize kargolanıp gönderilecektir.

NOKIA N81'i 510 ytl ye satmışlar ,satış bitmiş..

Şu anda satışta olan ürünler:

SONY ERICSSON W890 (2GB HAFIZA KARTI HEDİYE) 598 YTL

VESTEL MILLENIUM 26735 26'' HD READY LCD TELEVİZYON'u 689 YTL

Samsung D600'ü 374 YTL

LİNK:http://arakibulaki.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=YaziDetayi&WriterArticleID=708

NOT: Samsung için aradım görüştüm ellerinde 4 adet olduğunu söylediler ve kredi kartı bilgilerimi telefonda almak istediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 12 Haziran 2008; 15:33:00 >

• Ben N81 alcaktım sabah girdim siteye ama pek güvenemedim ve vazgeçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Ben N81 alcaktım sabah girdim siteye ama pek güvenemedim ve vazgeçtim

Telefon ile kredi kartı numarası istenmesi banada tuhaf geldi ama arkasında Milliyet var sanırım.İhtiyacım olan birşey olursa alırmıyım almazmıyım bunun münakaşasını veriyorum şu anda..
  • telefonla kredi kartı numarası verilmesi bana da çok tuhaf ve güvensiz geldi. arkasında kim olursa olsun. sonuçta bir insana söyleniyor.
  • D600 şu eski bildiğimiz D600 mü? Milletimi kazıklıyor bunlar
  • Telpa garantili D900i 350 YTL, süper kampanyaymış gerçekten.
  • çarşamba günü 575 ytl'ye aldığım MSİ VR601 bugün kargodan geldi. işin ilginc yanı ürün hepsiburada.com tarafından sevk irsaliyesi ile gönderildi. faturada arabam.com adına kesilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.