Şimdi Ara

Ericson P910i (satılmıştır)!. BU fiyatlara kaçmaz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ericsson P910i (satılmıştır)
    Resimde gözüktüğü gibi ufak rahatsız etmeyecek şekilde ve donanımı kullanımı etkilemiyecek şekilde kılcan 0.2mm uzunlugunda bir çatlak var kasanin gozuken resimdeki kısmında ama dediğim gibi bir etkisi yok yada göze batmıyor. Tamamen bilgi amaçlıdır.
    Sarj resmin dış kısmında oldugu içinde içeri kopyaladım kutusda mevcut
    TELEFONUN KLAVYESI HIC KULLANILMAMIŞ ŞEKİLDE SIFIRDIR!!!!
    Masa üstü standı ve kitapcıkları ve kutusu sarj aleti, orjinal bel takmak için kılıfı da mevcuttur!!!
    Full kutulu ve aksesuarlıdır. garantisi yoktur. ingiltereden almıştım ama imeisini kaydettirdim. kayıtlı Full aksesuarlı REsimdeki gibi masa üstü Şarj VE bilgisayara usb bağlantı dock'undan Kulaklığına kadar herşeyi mevcuttur. hatta yanında birde sert kumaş kaplı orjinal bele takılabilen taşıma kılıfı mevcuttur. üzerinde kullanımdan kaynaklanan soyulmalar varıdır resimlerde zaten gözüküyor.. Bunun dışında ekranda rahatsız etmiyecek şekilde ufak çizikler mevcut. Telefonun donanımsal herhangi bir sorunu yoktur. klavyesi yani kapağı hiç kullanılmadı sıfır gibi. istediğim fiyat 160YTL. Arkadaşlar telefona ihtiyacım olmadığı için hiçbir şekilde takas önermeyiniz. Saygılar...resim1resim2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 13 Mayıs 2008; 10:07:11 >

• iyi fiyat bencede kaçırmayın durumum müsait olsa alırdım valla anlaşırdık biraderle
  • ah aaaaaah para paraaaaa

Hocam ilanı kirletiyorum kusura bakma ama fiyat çok sağlam,söyleyeyim dedim ilgilenen arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightClubNo7 -- 31 Mart 2008; 11:01:13 >
  • pm ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.