Şimdi Ara

Ergen Galatasaray Yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçeli holiganların, Bağdat Caddesi’ndeki GS Store mağazasına gerçekleştirdikleri saldırıyla ilgimizi tepkimizi bugün kamuoyuyla paylaşmıştık.

Açıklamamızdan hemen sonra gerekli adımlar atılmış ve adli makamlar nezdinde hukuki süreç derhal başlatılmıştır.

Taraftarlarımızın şundan emin olmalarını isteriz:

Galatasaray Spor Kulübü, camiamıza yönelik bu alçakça girişimin peşini bırakmayacaktır.

Bundan sonra da ne gerekiyorsa yapılacak, hukuki ve idari anlamda süreç takip edilerek, sorumlularından ve tahrikçilerinden mutlaka hesap sorulacaktır.

Kulübümüzün öncelikli konusu budur. Sorumlular ve arkasındakiler yargı önüne çıkıp hesap vermeden, Galatasaray Spor Kulübü’nde hiçbir sorun, bu konunun önüne geçemeyecektir.

Önceki açıklamamızda belirttiğimiz gibi, Kulübümüzü temsil niteliğine sahip olan bir kuruma karşı yapılan bu saldırı, Galatasaray’ın manevi şahsiyetine yönelik bir saldırı ve camiamızın onur meselesi olarak değerlendirilecektir.

Kulübüne gönülden bağlı taraftarlarımızın bu konudaki duyarlılığını anlıyoruz ve yürekten paylaşıyoruz.

Bu saldırıyla başka hesapların içinde olanların bilmesini isteriz ki; dün gece yaşanan olay, eskisinden çok daha fazla kenetlenmemize yol açmıştır.

Herkes müsterih olsun; yasal yollarda atacağımız adımlar sonuna kadar takip edilecek ve taraftarlarımız, gün be gün gelişmelerden bilgilendirilecektir.

Camiamızın, bize güvenmesini ve Galatasaray’a yakışan vakar içinde gelişmeleri izlemesini istiyoruz.

Son olarak, rakibini kutlama olgunluğuna sahip olanların karşısında, vandallıktan başka kutlama şekli bilmeyenlere söyleyeceğimiz şudur:

İyi ki Galatasaraylıyız!

Son iki satıra bakar mısınız, resmen ortamı germek için ellerinden geleni yapıyorlar sonra da Aziz herkesi geriyor onun yüzünden futbolda kardeşlik kalmadı vs.

Bizim yönetim de bu olaydan sonra geçmiş olsun dilekleri yollayıp, bu olayları Fenerbahçe taraftarına yıkmakta acele edilmemesi gerektiğini söylemişti.

Sanırsın Aziz Yıldırım 2 milyon Fenerbahçeliye talimat verdi hepimiz beraber gidip dükkanı yakıp yağmaladık. İyi madem, bundan sonra 3-5 kişi de yapsa olayı takımın tüm taraftarlarına mal edelim.

Rakibini kutlama olgunluğuna sahip olanlar böyle saçma sapan bir açıklama yapmaz, laf olsun diye yayınlamışsınız açıklamanızı demek ki, birkaç saat sonra gerçek yüzünüzü göstermişsiniz çünkü yönetim olarak bu açıklamada. Bence de iyi ki Galatasaraylısınız.

Burada yapılanları kaç kişi tasvip ediyor? 5 hırsız dükkan yağmalıyor, 15 ergen de mağazanın önünde aklınca hava atmak için selfie çekiyor ama Galatasaray yönetimi tüm Fenerbahçe camiasına hakaret ediyor.

• Ergen lafı olmamış...Genelleme yapmak gereksiz tabiki
  • Saçmalamışlar , ezeli rakibinin 12 puan fark atarak şampiyon olmasını bu şekilde gölgelemeye çalışmak yaptıkları. Aynı durum bize yapılmış olsa büyük ihtimalle bizim yönetimde bu tarz açıklamalar yapacaktı. Al birini vur ötekisine.
  • Aziz yıldırım'ın zamanında yaptıgı kaybedilen şampiyonluk sonrası gündem değiştirme ve rakibin şampiyonluğunun geride kalmasını sağlama çabaları dikkate almamak gerek.

Neymiş içinde insan olmayan boş dükkanı yağmalamışlar, forma yakmışlar.

Geçmişte fener, bjk, gs, trabzon, bursa ve diğer aklıma gelmeyen taraftar gruplarının yaptıklarının yanında hiç sayılabilcek bir olay. Zaten dükkanın sigortası var, fenerbahçe hasarıda karşılıyacağını söylüyor, dükkanın gs'ın kendi malı olmayıp bir bayiisi olma bile şansı var. dediğim gibi amaç gündemi değiştirmek, gs taraftarının gazını almak.
  • Aynı şeyin tersi olsa bizim kulüpten de buna benzer açıklamalar gelirdi hiç kendimizi kandırmayalım.Şuan için herkesin yapması gereken tek şey bu olayı tüm Fenerbahçeli taraftarlara mâl etmemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sanırsın Aziz Yıldırım 2 milyon Fenerbahçeliye talimat verdi hepimiz beraber gidip dükkanı yakıp yağmaladık. İyi madem, bundan sonra 3-5 kişi de yapsa olayı takımın tüm taraftarlarına mal edelim.

Rakibini kutlama olgunluğuna sahip olanlar böyle saçma sapan bir açıklama yapmaz, laf olsun diye yayınlamışsınız açıklamanızı demek ki, birkaç saat sonra gerçek yüzünüzü göstermişsiniz çünkü yönetim olarak bu açıklamada. Bence de iyi ki Galatasaraylısınız.

Burada yapılanları kaç kişi tasvip ediyor? 5 hırsız dükkan yağmalıyor, 15 ergen de mağazanın önünde aklınca hava atmak için selfie çekiyor ama Galatasaray yönetimi tüm Fenerbahçe camiasına hakaret ediyor.

sen ne saçmalıyorsun bu olanlar bal gibi de tüm fenerlilerin suçudur hakkariden fenerlilerin dükkana otobüs kaldırdığını gördüm. ordaydım. elleri maskeli milyonlarca kişi storeu acımasızca taciz ediyordu bunun gibiler insanlıktan umudumu yitirmeme sebep oluyor o dükkanın kanı tüm fenerlilerin eline bulaşmıştır hemen özür dileyin

• Kulüp sıradan vatandaş gibi bu şekilde resmi bir açıklama yapamaz, yapmamalı. Çok yanlış olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saçma açıklamaya cevap vermemek en doğrusu olurdu ama kesin bizden de bi açıklama gelir
  • Arkadaş, onca olaydan sonra Bağdat Caddesi'ne mağaza açıp, bir de gövde gösterisi yaparken, bu tarz olayların meydana gelebileceğini düşünmediklerini mi zannediyorsunuz? Hepimizin bildiği gibi her takım taraftarının içinde bu tarz hayvanlar mevcut. Cevahir Avm'de Fenerium'a saldıran Galatasaraylıları da ben kendi gözlerimle gördüm, oluyor bu tarz olaylar.

Şampiyonluğu son maçta kaybedince neler oldu, neler bitti herkes gördü ki bu olay şampiyonluk açık ara farkla kazanıldığında meydana geldi. Siz şimdi bu mağazayı açanların bunları hesaba katmadıklarına inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. Çok net bir şekilde de (sabahki açıklama, "Fenerbahçe'den açıklama gelmemesi düşündürücü" lafları ki profesyonel bir kurumun olayları önce tartıp, yetkililerle değerlendirip öyle açıklama yapması gerekir, şimdi de twitter üzerinden bu açıklama) fırsat kolladıkları görülüyor hiç kusura bakmasınlar. Yapanlar suçlu, kimsenin savunduğu yok, tutuklandılar bile ancak hala bu olayın üzerinden edebiyat parçalıyorlar.

• "Fenerbahçeli holiganların" tabiri olmamış. Holiganın rengi falan olmaz, holigan her yerde holigandır. Üstüne basa basa "Fenerbahçeli holiganlar" demek çok yanlış. 3-5 kendini bilmezin yaptığı, tüm Fenerbahçelilere ve Fenerbahçe camiasına mal edilemez. Yapılan bu açıklama doğrultusunda, Fenerbahçe'den ne istendiğini de anlamış değilim. Zaten yönetim açıklama yapıp, olayın takipçisi olacağını söyledi.
  • Orada yapılanları tasvip edenler var maalesef. 'O caddede Store mu açılır', 'Eee zamanında onların yaptıkları' vs. vs. vs. uzar gider. Herkes yapanlar/yapılanlar kötüdür demiyor. Bu kafadaki insanlar zaten biraz içse gider yapar aynısını. Kaldı ki yönetiminiz bile diyemiyor, Fenerbahçe taraftarı yapmamıştıra geçiyorlar hemen; hemen savunma. Tüm Fenerbahçe taraftarına yıkan yok ama sanki Fenerbahçe her zaman suçsuz gibi kendinizi savunmaya almanız garip olan. Yahu hataysa hata deyin geçsin gitsin. 20 milyon insanın hepsi bir değil ya. Şike yaparsınız; suçsuzsunuzdur, ırkçılık yaparsınız koskoca yönetim çıkar yapmadık diye açıklama yapar abidik gubidik yalanlarla, polis arabası yakılır yine Fenerbahçe taraftarı yapmamıştır, vs. vs. uzar gider. Hep mi masumsunuz da üstünüze oyunlar oynanıyor anlamıyorum. Suçu kabullenmek bu kadar mı zor anlamak güç.

Galatasaray yönetiminin ergen ergen laf çarpma olaylarına ben de sinir oluyorum. Saçma sapan çok açıklama yaptılar son dönemde. Hele iki kulübün çocuk gibi atışması resmen rezillik. Ancak şu açıklamalar nasıl şampiyonluğa gölge düşürür anlamadım ben. Zaten şampiyon olduğunuz haftalar öncesinden belli, sadece iş matematiksel hesaba kalmış. O da gerçekleşince bazı kendini bilmezler bizim mağazayı yağmalamış. Ne yapsınlar; uyusunlar mı, kınasınlar mı? Açıklamaların içindeki birkaç çocuksu laf çarpmayı saymazsak gayet normal işin peşine düşmeleri.

• OoOoOoO büyük qapaqqqq.
    Koskoca kulüplerin koca koca işadamı yöneticilerinin kafa yapısı o kadar komik ki!
  • Kim yapıyor ki bu açıklamaları. Birileri hatırlatsın şunlara 110 yıllık kulübü yönettiklerini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.