Bilmeyenler içinse BURADAN bi gezinti yapabilirsiniz. Tek kişilik online strateji oyunu.
Hesabım oyun henüz beta versiyonundayken açıldı. Uzunca bir süre oynadım. Fakat özel nedenlerden dolayı ara verdim. Sonra tekrar geri döndüm ve hesabı aktif olarak epeydir kullanıyorum. Hesabımın güncel durumuna BURADAN bakabilirsiniz.
Mal varlığım: 2 adet Q5 (henüz migrate edilmemiş) Silah Şirketi 1 adet Q5 (henüz migrate edilmemiş) Yemek Şirketi 1 adet Q3 (migrate hakkı kullanılmış) Yemek Şirketi 1 adet Q5 Rubber (silah hammaddesi) Şirketi 1 adet Q3 Aluminium (silah hammaddesi) Şirketi 3 adet Q1 Grain (yemek hammaddesi) Şirketi 1 adet Q1 (migrate edilmemiş) Yemek Şirketi
30 Altın 30bin TRY
300 Q5 Silah 8 Q5 Ev Yaklaşık 1000 vuruşluk yemek
Ayrıca ve en önemlisi, hesabımla oyun içerisinden periyodik olarak gold aldığım için hesabın banlanma gibi bir riski yoktur. Sırf mal varlığımın gold karşılığı değeri yaklaşık 1500 gold'dur. Oyun içerisinde 300 gold = 100€ Yani 1500 gold = 500€ = 1200 TL
Bunun üzerine bir de hesabın değerini eklersek rakamın epey şiştiğini göreceksiniz. Fakat ben napıyorum, hesabı 300 TL'ye satıyorum arkadaşlar. Evet yanlış duymadınız 300 TL'ye satıyorum. Emin olun şirketlerimi gold karşılığı satıp, daha sonra elinizdeki goldları parça parça satmaya kalksanız elinize en az 500 TL geçer.
20 gün sonra askere gideceğim için ve artık online oyun kariyerime son vereceğim için elimdeki tüm hesaplarımı, oyunlarımı, konsolumu vs satıyorum. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
İletişim için hem in-game hem de buradan pm atabilirsiniz. Ayrıca Facebook üzerinden de mesaj atabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.