Şimdi Ara

Erepublik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar.. Online bir web browser oyunundan bahsedeceğim size. 23bin türk vatandaşının oynadıgı dünyada 250 binin üzerinde kişinin oynadıgı gerçek ülkeler, haritalar üzerinden oynanan, siyasi-ekonomik ve savaş yönleri olan eğlenceli bir oyundur.. Oyundaki en önemli şeylerden biri de nüfustur. Dünyada daha fazla söz sahibi olmak için E-Turkiye olarak yeni gelecek arkadaşlara ihtiyacımız var.. Oyunda günlük yapmanız gereken şeyler çalısmak ve antrenman yapmaktır. Bu 5 dknızı bile almaz. Biraz gelişip diger özelliklerini de ögrenmeye başladıgnızda başında saatler geçirebilirsiniz. 1 kişi bile çok önemli oldugu için hepinizi davet ediyorum bu oyuna..

    http://www.erepublik.com/tr/referrer/alpbdr

    verdiğim benim referans linkimdir. oyuna eger bu linkten kayıt olursanız alpbdr nickine bir msjla bildiriniz. her türlü yardımı ederim elimden geldiğince.. Sizin bana ufak bi faydanız olucak bu linkten kayıt olarak. bende size elimden geldigince yardımcı olmaya calısıcam.

    msn adresim: alp_bdr@w.cn

    msn adresimi de ekleyerek her türlü sorunuzu sorup ihtiyacınızı bildirebilirsiniz..

    Umarım msjımı görüp oyuna başlayan arkadaşlar olur, hem bana hem size hem de ülkemize faydalı olur.. saglıcakla kalın..







  • Oyuna kayıt oldugunuzda ilk iş olarak boş profil resminize tıklayp, açılan sayfadan sag üstlerde PROFİLİNİ DÜZENLE bölümünden girip bi profil resmi eklemeniz size ekstra xp saglayacaktır.
    Daha sonra yukarıdaki menülerden BİLGİ menüsünden, İŞ PİYASASI na girdiginizde, otomatikman sizin seviyenize uygun iş seceçenleri karşınıza çıkar. En üstteki iş teklifine girin.
    Şimdi gelelim çalısmaya. Yine üstteki menülerden YERLERİM kısmına girdiginizde karşınıza çıkacaklardan en baştaki sizin iş yerinizdir. Ona tıklıyoruz. 0 gold isteyen(yani bedava olan) SİNGLE ESSPRESSO ya (tek fincan resmine) tıklayıp sayfanın altından ÇALIŞMAYA BAŞLA ya tıklıyoruz.
    Daha sonra yine yerlerim menüsünden iş yerinizin hemen sagındaki TRAİN bölümüne tıklıyoruz. Açılan sayfadan yine 0 gold(bedava olan) isteyen BOT resmini seçip sayfanın altından ANTRENMAN YAP a tıklayıp antrenmanımızı da yaptıktan sonra, gelelim kazandıgımız parayı nasıl harcayacagımıza geçelim.
    Üstekki menülerden BİLGİ menüsünden market e giriyoruz. açılan sayfadan en baştaki FOOD a tıklayıp altta açılan bölümden en baştaki TEK EKMEK resmine tıklıyoruz. açılan sayfadaki en üstteki teklif ( en üstte görünen en ucuz ekmektir) ten yandaki boşluga ihtiyacımız olan sayıyı girip ekmegimizi alıyoruz.
    Gelelim günlük ihtiyacımıza. çalısmak ve antrenman yapmak 1er healtinizi götürür. günlük te otomatik 4 healtiniz gider. yani her gün çalıstıktan sonra kazandıgınız parayla 3 ekmek (tanesi 2 healt verir) günlük ihtiyacımız karşılanmıs olur. ekmegi nasıl yiyecegiz diye sorarsanız da anasayfanızda profil resminizin altında kaç healtiniz(can) kaldıgı yazar. eger healtiniz 100 den az ise altında yeşil bi kutucuk olur EAT diye. ona tıklayarak ekmegimizi yiyebiliriz..
    level 12 ye kadar yapmamız gereken şimdilik bunlar. unutmayın, level atlarken kazandıgınız goldları(altınları) kesinlikle harcamayın çünkü level 12 oldugunuzda şirket açıp gelirinizi arttırmanız için çok ihtiyacınız olucak. Günlük ihtiyacınızı karşıladıktan sonra kalan paranızı da biriktirip kuracagınız şirkete sermaye yapabilirsiniz.
    Unutmamamız gereken en önemli şeylerden biri de level 12 ye kadar SAVAŞMAK YOK :)

    alp_bdr@w.cn adresimi ekleyip msnden de ulaşabilrsiniz bana.. özellikle şunu belirteyim. ilk zamanlar biraz sıkıcı geçer oyun biraz hesabınız kendini toparlayana kadar. ama level 12 den sonra oyun renklenmeye başlar. zevk almaya başlarsınız. üye olup hemen tekrar çıkan arkadaşlar için söyleme gereği duydum sadece. herkese şimdiden iyi oyunlar..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.