Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayırlı olsun. Kalıbı dar değil anladığım kadarıyla; 44 giyiyorum ben, beğendiğim modelin 45'i bitmiş, 44 numara alayım mı sizce?
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    Her zaman kullandığım numarada aldım ancak Gstar'da biraz boşluk var. Bir küçüğü sıkar belki diye önemsemedim. Sonuçta ayağımdan çıkacak kadar bol değil. Ayak numaranız neyse onu alın bence.
  • Saldıray_TR kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Cüzi miktarda bolluk olmasının zararı yok, ayak rahat eder. Yeter ki dar olup sıkmasın.

Siparişi geçeyim bakalım, belki ayağıma tam olur.

Bir de belli bir ücret üzeri (misal 150TL) kargo bedava yapsalardı iyi olurdu. Kafadan 8 TL geçirmeleri hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Asics kalıpları dar mı?

normalin 1 numara büyüğünü al.

Kalitesi nasıl ?

cumulus ve kayano modelleri

iyidir.
  • #24914 - [Kargoya verildi]
  • iade gerçekleştiren var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Ayın 9'unda verdim hala tedarik ediliyor. Bu kadar sıkıntı şikayeti görüp yine de sipariş verdim hakettim bunu

Ben ayın 3 ünde sipariş verdim teki hala gelmedi 2 sefer konuştum hala sonuç yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Sana mı soracağım nereden alacağımı? Sitenin avukatı mısın? Sanki hiç %50 indirim yapıp da belli bir miktar üzeri ücretsiz kargo yapan yok da gelmiş boş boş konuşuyorsun...

1000 liralık siparişi 400 liraya alma fırsatı veriyor sana

hala 8 lira diyorsun.

boş konuşan sensin

10 lira vereyimde üyeliği kapat

Ben size 10 lira vereyimde üslubunuzu düzeltin, internet ortamında hiç tanımadığınız insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

quote:

Sana mı soracağım nereden alacağımı? Sitenin avukatı mısın? Sanki hiç %50 indirim yapıp da belli bir miktar üzeri ücretsiz kargo yapan yok da gelmiş boş boş konuşuyorsun...

hala 8 lira diyorsun.

boş konuşan sensin

Ben size 10 lira vereyimde üslubunuzu düzeltin, internet ortamında hiç tanımadığınız insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenin !

Önce sen düzelt.

"Kafadan 8 TL geçirmeleri hoş değil."

Bu cümleyi kuran kim ?

• #24804 - [Kargoya verildi]

sanırım yarın elime olacak
  • quote:

quote:

hala 8 lira diyorsun.

boş konuşan sensin

Ya dostum kargo ücreti çok can sıkıcı ya insan piskolojisinde etkili oluyor bunun için tartışmayın. Keşke fiyatlara sekiz lira koysalardıda kargo ücreti almasalardı valla daha çok tercih ederdim. Hele de ben bunlara iade yaptım faturalarında 3.9 lira ücret gözüktü yani bizden neden 8 lira alıyolar garipsiyorum.

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Laflara bak, hem ukala hem de terbiyesiz... kendine sakla 10 liranı densiz... Ben sanki "1000 TL'lik ayakkabıyı 400'e aldım ama 8 TL kargo ücretini ödemek zoruma gitti" dedim, kendi uydurduğu yalanlarla manipülasyon yapmayı bırak.

Belli bir miktar üzeri kargo ücretsiz olmalı bunu söyledim, ha zaten sen müşteri değil de firmayı düşünen bir tip olduğun için saldırman gayet normal.

Sanki kendisi saygılı biriymiş gibi gelmiş kargo ücreti için kullandığım "geçirmek" kelimesini gösterip hassasiyet kasıyor. Sen önce topluluk içerisinde nasıl davranman gerektiğini öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 15 Aralık 2016; 20:52:16 >
    Musteri degil mi ? 3 cift aykkabi aldim 1000 lira tutarinda indirimle 400 liraya aldim. Arzu edersen fotografini cekip koyayim ? İster misin ? Terbiyeli insana terbiyeli davranirim. Ama geciriyorlar diyenede acimam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theg marka klasik ayakkabı alan kalitesi hakkında yorum yapabilecek hiç kimse yok mu 109 tl uygun mu bu ayakkabılar için
  • theg iyi değil hocam ben aldım iade ettim güzel fena değil ama ben beğenmedim. made in türkiye yazıyordu içinde sonradan yapıştırma bi kağıtla
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    sen şirketin ortağı mısın ? İsteyen istediği gibi eleştirir. ürünlerin indirimli olması kargodan geçirmediklerini göstermez. o başka o başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

sen şirketin ortağı mısın ? İsteyen istediği gibi eleştirir. ürünlerin indirimli olması kargodan geçirmediklerini göstermez. o başka o başka

Bende istedigim yorumu eleştiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman197

iade gerçekleştiren var mı?

mai geldi 3 gün içerisinde hesap hareketlerinde görünür diye , 5 gün geçti bi değişiklik yok ? yarın arayacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

Bende istedigim yorumu eleştiririm.

neyse konuyu uzatmaya gerek yok ama seninki eleştiri değil biraz hakarete giriyor . bence sen haksızsın.
    Ölücülük nedir? , nasıl olunur?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.