Şimdi Ara

Erebus: Travia Reborn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • key war ama link lazım gönderiverin...
  • heh ya ulen yolladıkları mailde warmıs İE nin salaklığından göremiomusum...
  • mu onlineyi al, içine warcraft 3 elemanlarını çak al sana mmo
  • Halla halla. Key göndermemişler. Bi dolu msn adresi ile denedim. Arkadaşlar Fazla Keyi olan varmı?
  • Tamamdır hallettim girip deniyecem şimdi...
  • key ve dl icin link yollaya bilcek varm i??
  • key e gerek kalmadıda sımdı kuuk bır sorun var sankı bende fazla lag
    oluor bu benenmı kaynaklanıyor yoksa oyuna giren aradaşlarda böle bir sorunla karşılaştılarmı ??
  • Oyun hala CBT mi?
  • Oyun için key aldım.Sanırım 2.CBT'te.Ama keyi nereye giricem.
  • Oyun iptal edilmiş.

To all Erebus players:

Upon mutual agreement with Game developer of Erebus, we decided to cancel further launch of Erebus.

We want to thank everyone who participated in the Closed Beta tests. To those of you that reported critical bugs, offered suggestions, or simply enjoyed the game - we offer our sincerest thanks.

Fortunately, Outspark and our partners have released other great games that we think you'll love. We have just released the much-anticipated action-MMORPG named Divine Souls where you'll battle against Cursed Souls to control the Divine Matter.

And, very soon, we'll be releasing an epic MMORTS set in the age of King Arthur called Heroic Reign: Army of Legends. Check out Divine Souls and Heroic Reign now!

Sincerely,
    The Outspark Team
  • Yani açılma tarihini mi iptal etmişler, ertelemişler? Yoksa artık böyle bi oyun yok mu?
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama harbi güzel oyuna benziyordu.. Videolarını şans eseri gördüğümde işte aradığım oyun bu dedim ama oyunu iptal etmişler sanırım.. Divine Souls'a harcayacakları zamanı buna harcasaymışlar keşke..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.