Şimdi Ara

Erdoğan: Onların uzaya giden şusu, busu her şeyi olabilir. Olsun be. Bizim Allah'ımız var (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
16.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şaçmalamış ancak ilk 3e giremez

    1-miting meydaninda elinde kuranı kerim i sallayarak oy isyemesi

    2-kucuk cocugu şehit diye yine miting meydanina cikarmasi

    3-oyunuzu chpye mi diye bagirdiginda koyun surusunun evet diye bagirmas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istediği dinsizlerin kafasına nük düşer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Video 'nun orijinali malum sitede de var,

    Bende youtube 'de buldum ve uzun uzun dinledim..
    https://www.youtube.com/watch?v=pgZ3yK2agto

    Burada bunca şeyi yazanların düşündüğü kesimler niye başa gelemiyor anlamışta oldum birkez daha..

    Adamın bir iki cümlesini dinleyip ya da okuyup ve buradan bir anlam çıkarıp kafa bulduklarını zanneden bir kesimi rabbim ömür boyu başa getirmesin yoksa ipe de götürürler, sallandırırlar da..

    Bu adamın dediklerini cümle deki kelimeleri düz bir şekilde okuyup düz bir şekilde anlayanlara diyecek bir söz kalmamıştır denir artık..

    Adamın bire bir dedikleri;

    29:34 'ten başlıyor,

    " Çünkü biz şunu biliyoruz, biz şunu biliyoruz, la vali beylil Allah (yanlış çevirdiysem düzeltirsiniz) Allah 'tan başka galip yoktur, (bakın sputnik 'te bunların teki bile yok nasıl anlamak istedilerse öyle yazmışlar devam ediyoruz) Biz olaya böyle bakacağız ve böyle yürüyeceğiz, onların tankları,füzeleri, topları, uzaylara giden şusu busu her şey olabilir (inkar etmiyor alayda etmiyor) , teknoloji olarak her şeyi olabilir, olsun be, bizim Allah 'ımız var, olaya böyle bakacağız, olaya böyle bakacağız " diye 30:13 'e kadar olan konuşmasını ve söylediği sözleri sputnik veya neyse kendine göre yorumlamış al bir cümlesini başa koymuş başta dediğini söylediğinden sonra koymuş yani oda ne yaptığını bilememiş ama sorun hadi bu da değil bu adamın ne demek istediğini niye buradakiler anlayamıyor bunu görelim..

    Adam şunu diyor ki neyiniz olursa olsun teknoloji tank tüfek her şey olabilir bizim imanımız var diyor geriye giderseniz onlardan da bahsediyor bizim vicdanımız var bizim yüreğimiz var diye bunları da söylüyor geri de burada da bizim Allah 'ımız var diyor amaaa bizim buradaki anlamak istemeyenler onların Allah 'ı yok mu diye yorum atarak kendini akıllı sanıyor.. O yüzden daha açalım bizim Allah 'ımız var ve daha gerisinde de biz böyle devam edeceğiz çünkü bizim vicdanımızın olduğu yüreğimizin olduğu için olaya böyle bakacağız biz böyle devam edeceğiz demelerinin aslında her şey tankla tüfekle uzaya çıkmakla bitirilemediği eğer öyle olsa idi (şimdi bu saçmalıyor diyenlere gelsin niye diyorum) bugün bu adamın biz yürekle vicdanla Allah 'a inançla yola çıktık demesine inanmayanlar şunu da ne yazık ki bu ülke Kurtuluş Savaşı 'nın teknolojisi olmadan tankı tüfeği bir elin parmaklarını geçemeyecek şekilde mermisi bile olmadığında süngüsünü takarak ve namazını kılıp çarpışmaya giden ve giderken de dualarla ve daha daha çarpışırken Allah Allah diye göğsünü siper ettiklerini çabuk unutmuşlar onların inandıklarını ve inançları ile ölümü göze ala ala şehadet şerbetini seve seve ve daha içlerinde 17 yaşında bile olan binlerce ve milyonları bulan vatan için diyen dedelerimizi çabuk unutmuşlar ve karşımıza gelenlerin en meşhur gemilerini çanakkale boğazı 'na bir bir gömdüklerimizi bizi günlerce gemilerden atılan son teknoloji topları ile sonuna kadar attıklarını ve bunu geçen gün Oscar ödüllerinde bile Gary OLDMAN 'ın (yanlış yazmış olabilirim) bile bizi yendiniz diyerek itiraf edişini (yani adam bile gerçekleri söylüyor buradaki o okuduklarını anlayamayanlara) duyduğumuz hal de buradakiler çabuk unutmuşlar (içinizden biri bile Gary Oldman kadar olamazsınız der önce okuduğunuzu anlayın ondan sonra gelin eğlenin ve biri ile eğleneceğim derken de geçmişteki dedelerimizin imanla Allah 'a inanarak Kurtuluş Savaşı 'nı kazandıklarını görmezden gelip ve bugün onlar sayesinde nefes aldığınızı / aldığımızı da düşünerek onların kemiklerini sızlatmadan eğlenin..

    Bu adamın dediklerini anlamayan anlayamayan ya da kaale almayan Kurtuluş Savaşı 'nı da tanımıyor kaale almıyor anlamamış anlayamamış demektir..

    Bunu da buraya koyayım çünkü siz bu yazdıklarımdan da malzeme çıkarırsınız, Gary Oldman imiş doğru yazmışım..
    https://listelist.com/gary-oldman-ataturk/ Oscar ödüllerinde haberini izledim orada söyledi sandım ama oscar öncesi röportaj vermiş orada bu haber kanalının içindekileri birbir anlatmış.. Sizler düz okuyorsunuz ya inanmassınız o yüzden haberi de koyayım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 9 Mart 2018; 1:56:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Battı balık yan gider hesabı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: spirituals

    Takma isimler ile bir forumda düşünce özgürlüğü yapabilmek özgürlük ise gözünde böyle devam edebilirsin sen.

    Öte yandan "iş istiyoruz" dedikleri için iki kişinin 3 yıl hapishanede kalmasını bilmiyorsun sanırım?
    Bir müsabaka içerisinde "Nuriye ve Semih e özgürlük" yazdıkları için hapiste 2 yıl kalan 20 BJK taraftarını bilmiyorsun sanırım? Ki Nuriye ve Semih in suçsuz olduğu kanıtlandığı halde.
    Ham çökelek diyerek ve sadece iktidarın yanlışlarını eleştirdiği için FETO cu ilan edilen ve hapiste sene geçiren Atilla Taş ?
    Peki sırf Cumhurbaşkanı oradan geçip halkı selamlarken bir kafe de sigara içen ve bu yüzden önce kızılan ardından ifadesi alınması için kodeste dayak yiyen 2 kişi ?

    Bilgin yoktur zaten bunlarla ilgili. Saçma sapan gereksiz şeyleri sırf seviciliğin ve partizanlığın yüzünden yumuşatmaya çalışıyor oluşun ne yazık ki bizleri çok fazla etkiliyor. Sizlerin verdiği destekle bu herif bunları konuşuyor her gün. Her katılımda.

    24 DK lık konuşmanın 20 saniyesi bile olsa bu edilen laf belli. Neresinden tutarsan tut sonuç değişmiyor. Mantıklı bir açıklaması yok. Almanın mercedesinin en lüks olanına binip Almana laf yağdırır, Elinde Amerika yapımı Iphone X ile arama yaparken katil Amerika der ve sizin gibiler bunlara destek verir. Size güvendiği için din sömürüsü yapıyor bu adam. Youtube üzerinden bakıverin size zahmet bu adamın yaptığı dönüşleri ve tutarsız konuşmaları. Çok daha rahat anlarsınız ama işinize gelmez. Tabularınızı yıkmaya artık kanıtlar yetmez. Umarım Yaradan bu insanlardan bizi arındırır. Çaldıklarını alıp gitsinler. Umurumda değil. Sadece bizleri bize düşürmesinler. Kutuplaştırmasınlar artık.

    Kız istemeye gittik ve sırf Alevi olduğumuz için vermediler kızı. Bir ortama girdiğimizde AKP li Chp li Mhp li diye ayrım yapılıyor resmen her yerde. Farklı görüşten insanlar tahammülsüz oldular iyice.


    Sonunda kendin söylemişsin neyin me olduğunu bana mı anlatıyorsun bu ülke de o alınanların hepsinin bir sorunu var ki alınıyor arkadaşım aydınların şehrinde polis cumhurbaşkanına hakaretten gencecik bir genci yakalayıp alıyorlar, ifadesi alınıyor serbest bırakılıyor ama üniversite öğrencisi olduğı o malum kanallar medya organları çok güzel ajitasyon ile genci suçsuz gibi reklam ediyorlar ve bizim arkadaş genç serbest kaldıktan sonra çıkıp dışarıda kenara çekiyor ve uyarıyor bak kardeşim gençsin üniversiten var kendini harcatma bildiri okuma birileri seni kukla gibi kullanır eline kağıdı tutustururlar ve kameraya alırlar senin içeri alınmani beklerler sonra da seni kurtarma adına mucadele verdik diye şizo dışarı çıkınca sırtını ovuzlarlar olay daha taze diye yine seni sahaya sürerler çünkü devlet erkanına karşı sen onlar için bir kozsundur diye güzel güzel abi gibi nasihatini anlatmış, tamam abi demiş ben bunları niye diyorum bıkıyor musun demiş arkadaş kaç oldu başımıza geliyor artık neyin ne olacağını biliyoruz bu yüzden uyarayım seni demiş çok gençsin yakma kendini diye amaaaaaa bir hafta sonra elo ne kağıt tutuşturulmus genç bildiri okuyor meydanlar da ve bizim arkadaş gidiyor ve dedikleri gibi o genç orada ve yine alınıyor tekrar olay ise cb ye hakaretten içeri alınan genç olarak medya da servis ediliyor ama hâlbuki hakaretten dolayı serbest kaldı izinsiz gösteriden içeri alındı, ve nunu sizler olan halk medya dan görüp burada ajitasyon yapmaya kalkıyorsunuz ya da kandiriliyorsunuz o yüzden bana sen bunları anlatırsın ben ise gerçekleri bilirim.. Anlayana..

    Güldürdun gece gece yine. "İzinsiz gosteri" diye bir suc var mi bizim yasalarimizda? Lutfen maddeyi bul da suratıma carp.

    Al yanına 10 15 kişi ve başlarına geç eline bir a4 kağıdı al sonra o kağıtta onun ağababalarının söylediği yazıları başla okumaya bir şehrin meydanında şu şu oldu bu bu oldu baştakiler böyle yaptı şöyle yaptı demeye başla bakalım kaç dakika konuşabileceksin ya da polisler geldiğinde sana konuş kardeş konuş mu diyecekler yoksa izinsiz gösteri yapıyorsunuz derhal dağılın yoksa hakkınızda işlem başlatılacaktır mı diyecekler bir dene sonuçlarını bana / bize aktarırsın..

    Ben kanun maddesini yuzume carp demistim

    Sen dediğim yap ondan sonra emniyetten mensup arkadaşlar senin yüzüne okurlar ifade verirken neyden hangi kanun maddesi ile yüzüne çarptıklarını bana edebiyat yapacağına cevabını kendin yaşayarak öğren..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Merhaba , şöyle forumda takılırken yorumlarınızı gördüm , istisnasız her durumda akp partisine yıkama yağlama yapıyorsunuz. Sizi tanımam, yaşınızı olgunluğunuzu bilmem. Yorumlarınızın bazılarını okuyunca ilk önce sinirlendim sonra ise üzüldüm. Allah kimseyi siyasetçilere kul köle haline getirmesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadolu86

    Merhaba , şöyle forumda takılırken yorumlarınızı gördüm , istisnasız her durumda akp partisine yıkama yağlama yapıyorsunuz. Sizi tanımam, yaşınızı olgunluğunuzu bilmem. Yorumlarınızın bazılarını okuyunca ilk önce sinirlendim sonra ise üzüldüm. Allah kimseyi siyasetçilere kul köle haline getirmesin.

    Seni de karşıt olarak yazarken şikayet ederken görüyoruz, ne farkın kalıyor benden, ben kendimi kimseye ispatlamak zorunda değilim ama şu haberi açıp detaylı okuyup burada kaç oldu aynı konular açıldı biri de prof. dr. konusu idi adamın demediği sözü kendisi üzerine ekleme yapıp algı yaptığını gördükten sonra çok farklı bakmaya başladım ve artık açılan her saçma konu da bir de kendim araştırıp ne demiş ne demek istemiş diye araştırma yapıyorum ve bu akşam araştırdım buradakilerin ne kadar zayıf ne kadar düşük hatta bir cümleyi bile düz okuyup düz anlayan bir kesim gördükten sonra bunları yazdım benim dediklerim birebir her şeyi anlatıyor sen karşıtım diyorsan ki burada senin yorumlarını da çok iyi biliyoruz bana diyorsun ama benden daha beterisin o konu da o yüzden karşıtım diyorsan senin ben anlamanı beklemiyorum ki anlamayanlardan olduğunu düşünürekte Kurtuluş Savaşı 'ndaki dedelerimiz bizim için boşuna şehit olduklarını görüyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sonunda hadis illeti belasindan kurtulduk reis asıl olan kurandır dedi ve son noktayı koydu karşı çıkan fetöcu dur . kuran islami yayılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAnRının Gölgesi -- 9 Mart 2018; 3:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların Allahı yok mu haa onlar gavur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Hatalarım olabilir , oltayada gelebilirim algı yönetiminede yenildiğim olabilir. Bizler insanız hata yapabiliriz , ama hiçbir zaman bir siyasi partiyi körü körüne savunmadim , oy verdiğim partiyide çoğu zaman eleştirdim. Mesela geçen yyillarda oy verdiğim partiye hatalarından dolayı bu yıl oy vermeyeceğim.Değişim şart.Sizede tavsiye ederim.

    Herşeyi savunmaya çalişmak insani kendi benliğinden uzaklaştırır , bir süre sonra kendinizi suç ortağı hissedersiniz. Mutsuzlaşır huzursuzlaşırsıniz. Bu yüzden a partisini b partisini boşverin gitsin. Aslında bu partilerin bazen tek merkezden yönetildiğini düşünüyorum , bizleri birbirimize düşürüp ülke yönetimini ele geçiriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 9 Mart 2018; 3:41:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadolu86

    Hatalarım olabilir , oltayada gelebilirim algı yönetiminede yenildiğim olabilir. Bizler insanız hata yapabiliriz , ama hiçbir zaman bir siyasi partiyi körü körüne savunmadim , oy verdiğim partiyide çoğu zaman eleştirdim. Mesela geçen yyillarda oy verdiğim partiye hatalarından dolayı bu yıl oy vermeyeceğim.Değişim şart.Sizede tavsiye ederim.

    Herşeyi savunmaya çalişmak insani kendi benliğinden uzaklaştırır , bir süre sonra kendinizi suç ortağı hissedersiniz. Mutsuzlaşır huzursuzlaşırsıniz. Bu yüzden a partisini b partisini boşverin gitsin. Aslında bu partilerin bazen tek merkezden yönetildiğini düşünüyorum , bizleri birbirimize düşürüp ülke yönetimini ele geçiriyorlar.

    Görüşlerine saygı duyarım, tabi ki bir partiye oy verdiniz diye hep o partiye oy vereceksiniz diye bir kural yok, kimse de hesap soramaz çünkü özgür bir ülke de isek demokrasi var ise benim ya da diğerinin oy verdiği parti geliyor ise burada sorun yoktur kimsenin de sorgulamaya hakkı yoktur sen neden oy verdiğin diye o kişi kendi hür iradesini kullanıp aklına uyanı seçmiştir bitmiştir.. Ama sen ona oy attın diye cahilsin şusun busun diyorsan birine orada özgürlük değil başka yollar girer devreye ben Tekirdağ 'lıyım akrabalarım çoğu chp 'li ve yalanım yok akp ye oy verdim ama ne bir üyeliğim var ne de elime geçen bir tl ya da yardım var ve 30 yaşını geçmiş üstüne hala işsizim bir yere de kendi hakkımla gelmek istiyorum istesem belki akp den birileri ile işe girebilirdim ama böyle bir talebim de olmadı kendim gelmek istiyorum nereye geleceksem o yüzden burada birileri sadece bir kişiye 50 kişi yazacak çizecek aşağılayacak ya da demediği şeyi demiş gibi lanse edecek sövecek algı yapacak diye de sessiz kalamam bu benim şehrimde chp var ve hiç kızmıyorum kızamam da derim hep halk chp demiş saygı duyarım ha chp işini iyi yapamazsa halkla birlikte bende çekerim şikayette etmem ama iyi işler yaparsa bende onlar gibi rahat ederim gözüyle bakarım.. Çünkü oraya gelen insanlar kusursuz değiller hataları olacak insanlar öyle olsa idi abd 'yi bir gece de alabilecek bir güce sahip olurdu o yüzden onunda insan olduğunu buradakiler anlamıyor göremiyor ya da görmek istemiyor ve o yüzden dediklerini de düz bir şekilde okuyarak düz anlamlarla alay etmeye kalkışan biri veya birileri bana hiç doğru insanmış gibi kendini aklamaya çalışmasın.. Başka konularda eleştirilerim de var yok değil suriye 'lileri bir an evvel gönderelim diye afrin veya bütün operasyonlar bitsin de memleketlerine dönsünler istiyorum ya da çalışma saatleri çok ben işsizken istiyorum bunu çalışma saatleri düzenlensin tatiller 2 güne çıksın artı memur ile işçi arasındaki uçurum iki katına çıkmasın ve şartlar dengelensin 657 kaldırılsın çünkü bu bir zırhtır ama oy kaybı olur diye dokunamayan bir iktidar var çünkü bu onlara dokunacak o yüzden bende memur olabilirsem olacağım ve bu halde bile karşıyım memur da olsa işçi de olsa işini yapan parasını alsın ve hakkını alsın öyle bir kurum da 3 5 memur çalışıp diğerleri onun sırtından maaş almasın ama bunu yapan iktidar gerçi eskiden de böyleydi kimse dokunmak sistemi bozmak istemiyor o yüzden herkesin rahatsız olduğu şeyler var ama bunu kendinde suçu aramayıp kolayı seçip sadece bir kişiye yüklemek acizliktir o yüzden bende burada elimden geldiğince görmelerini sağlıyorum.. Daha çokta görürler beni.. Burası ekşi değil burası boş meydan değil..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Oha cidden bu kadar saçma bir şey söylemiş. Rezillik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şusu dan sonra virgül koymanın bir mantığı var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayesinden her konuşmasından sonra allah kelimesinden dahada uzaklaşıyorum. Eskiden büyük bir anlam ifade eden allah kelimesi kendisiyle birlikte artık hiçbir anlam değeri taşımıyor. Keşke bizim uzay araçlarımız, trilyon dolarlık ekonomimiz, TSK deposunda kendi üretim savaş makinalarımız olsada allah eksik kalsa. İnancı olan içinde yaşar zaten senin boş laflarınla insanlar sadece dahada soğuyor.. NET

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok yanlış düşünüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drakeshark

    Bir gün sus Allah rızası için.

    olm susar mı bildiğin etki geçmesin diye günlük narkoz vermeye çalışıyo her Allah'ın günü bıdıdıdıdıbıdıdıdı:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye tank yapıyorsun,silah yapıyorsun yapma o zaman,ne de olsa senin Allah’ın var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: spirituals

    Takma isimler ile bir forumda düşünce özgürlüğü yapabilmek özgürlük ise gözünde böyle devam edebilirsin sen.

    Öte yandan "iş istiyoruz" dedikleri için iki kişinin 3 yıl hapishanede kalmasını bilmiyorsun sanırım?
    Bir müsabaka içerisinde "Nuriye ve Semih e özgürlük" yazdıkları için hapiste 2 yıl kalan 20 BJK taraftarını bilmiyorsun sanırım? Ki Nuriye ve Semih in suçsuz olduğu kanıtlandığı halde.
    Ham çökelek diyerek ve sadece iktidarın yanlışlarını eleştirdiği için FETO cu ilan edilen ve hapiste sene geçiren Atilla Taş ?
    Peki sırf Cumhurbaşkanı oradan geçip halkı selamlarken bir kafe de sigara içen ve bu yüzden önce kızılan ardından ifadesi alınması için kodeste dayak yiyen 2 kişi ?

    Bilgin yoktur zaten bunlarla ilgili. Saçma sapan gereksiz şeyleri sırf seviciliğin ve partizanlığın yüzünden yumuşatmaya çalışıyor oluşun ne yazık ki bizleri çok fazla etkiliyor. Sizlerin verdiği destekle bu herif bunları konuşuyor her gün. Her katılımda.

    24 DK lık konuşmanın 20 saniyesi bile olsa bu edilen laf belli. Neresinden tutarsan tut sonuç değişmiyor. Mantıklı bir açıklaması yok. Almanın mercedesinin en lüks olanına binip Almana laf yağdırır, Elinde Amerika yapımı Iphone X ile arama yaparken katil Amerika der ve sizin gibiler bunlara destek verir. Size güvendiği için din sömürüsü yapıyor bu adam. Youtube üzerinden bakıverin size zahmet bu adamın yaptığı dönüşleri ve tutarsız konuşmaları. Çok daha rahat anlarsınız ama işinize gelmez. Tabularınızı yıkmaya artık kanıtlar yetmez. Umarım Yaradan bu insanlardan bizi arındırır. Çaldıklarını alıp gitsinler. Umurumda değil. Sadece bizleri bize düşürmesinler. Kutuplaştırmasınlar artık.

    Kız istemeye gittik ve sırf Alevi olduğumuz için vermediler kızı. Bir ortama girdiğimizde AKP li Chp li Mhp li diye ayrım yapılıyor resmen her yerde. Farklı görüşten insanlar tahammülsüz oldular iyice.


    Sonunda kendin söylemişsin neyin me olduğunu bana mı anlatıyorsun bu ülke de o alınanların hepsinin bir sorunu var ki alınıyor arkadaşım aydınların şehrinde polis cumhurbaşkanına hakaretten gencecik bir genci yakalayıp alıyorlar, ifadesi alınıyor serbest bırakılıyor ama üniversite öğrencisi olduğı o malum kanallar medya organları çok güzel ajitasyon ile genci suçsuz gibi reklam ediyorlar ve bizim arkadaş genç serbest kaldıktan sonra çıkıp dışarıda kenara çekiyor ve uyarıyor bak kardeşim gençsin üniversiten var kendini harcatma bildiri okuma birileri seni kukla gibi kullanır eline kağıdı tutustururlar ve kameraya alırlar senin içeri alınmani beklerler sonra da seni kurtarma adına mucadele verdik diye şizo dışarı çıkınca sırtını ovuzlarlar olay daha taze diye yine seni sahaya sürerler çünkü devlet erkanına karşı sen onlar için bir kozsundur diye güzel güzel abi gibi nasihatini anlatmış, tamam abi demiş ben bunları niye diyorum bıkıyor musun demiş arkadaş kaç oldu başımıza geliyor artık neyin ne olacağını biliyoruz bu yüzden uyarayım seni demiş çok gençsin yakma kendini diye amaaaaaa bir hafta sonra elo ne kağıt tutuşturulmus genç bildiri okuyor meydanlar da ve bizim arkadaş gidiyor ve dedikleri gibi o genç orada ve yine alınıyor tekrar olay ise cb ye hakaretten içeri alınan genç olarak medya da servis ediliyor ama hâlbuki hakaretten dolayı serbest kaldı izinsiz gösteriden içeri alındı, ve nunu sizler olan halk medya dan görüp burada ajitasyon yapmaya kalkıyorsunuz ya da kandiriliyorsunuz o yüzden bana sen bunları anlatırsın ben ise gerçekleri bilirim.. Anlayana..

    Güldürdun gece gece yine. "İzinsiz gosteri" diye bir suc var mi bizim yasalarimizda? Lutfen maddeyi bul da suratıma carp.

    Al yanına 10 15 kişi ve başlarına geç eline bir a4 kağıdı al sonra o kağıtta onun ağababalarının söylediği yazıları başla okumaya bir şehrin meydanında şu şu oldu bu bu oldu baştakiler böyle yaptı şöyle yaptı demeye başla bakalım kaç dakika konuşabileceksin ya da polisler geldiğinde sana konuş kardeş konuş mu diyecekler yoksa izinsiz gösteri yapıyorsunuz derhal dağılın yoksa hakkınızda işlem başlatılacaktır mı diyecekler bir dene sonuçlarını bana / bize aktarırsın..

    Ben kanun maddesini yuzume carp demistim

    Sen dediğim yap ondan sonra emniyetten mensup arkadaşlar senin yüzüne okurlar ifade verirken neyden hangi kanun maddesi ile yüzüne çarptıklarını bana edebiyat yapacağına cevabını kendin yaşayarak öğren..

    Bilmiyorum diyebilirdin. Oyle bir kanun yok cumku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizim vergiden bol hiçbir şeyimiz yok. Zalimin zulmüne karşı bir tek oy sandığı var başka bişey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    İzinsiz gösteri mi ? 1 kişi garibim eline pankartı aldı diye mi? Büyük bir kalabalık ve ortalığı rahatsız edecek bir ses düzeyi olmadığı sürece bu söylediğin şey o kadar absürt ki Sabah sabah inan çok güldüm sana.

    Yazdığın şeylerin birinde bile mantıklı bir açıklama yok. Ki Atilla Taş gösteri mi yaptı da içeri alındı? İktidar karşıtlığı idi sadece suçu. Bu sebepten alındı Ohal kapsamında. Böyle bir suç olabilir mi? "iktidara itaat et yoksa böyle olur ha!"

    Yada Ergenekon Balyoz? Bunlarda mı öyle yapılar? Suçsuz ve vatan sevgisi ile yanan bir sürü insanı içeri tıktılar. Sırf kendilerine ters geldiği için düşünceleri. Askeriyeyi temizlediler. Feto ile el ele verip hemde. Ne oldu sonra? Hangisi içeride kaldı? Bazısı vefat etti hapishanede , bazısı kendini vurdu "sırf hain olarak o hapishaneye gitmemek adına" 3 5 yıl hapishanede kaldılar. Hiç suçsuz yere hemde.

    Nuriye ve Semih peki? İçeri alındılar. En doğal haklarını kullandıkları için. Protesto hakkı. Ki bunu yaparken herhangi bir yeri taşlamadılar. Bağırıp çağırmadılar. Sadece konuştular. Oturma eylemi yaptılar. Sonrasında ise işlerini geri alabilmek adına "açlık grevine" kalkıştılar. Ki çok acı bir durum bu. Sonra ne oldu? Önce Semih sonrasında ise Nuriye serbest bırakıldı. Suçsuzlukları kanıtlandı. Sene boyunca içeride yatmaları ve haksız yere "öğretmenlik" mesleğinden ihraç edilmeleri de hayatlarını çok farklı bir noktaya sürükledi. Suçsuz olduğu halde öğretmenlikten ihraç edilen bu kişiler tekrar öğretmenliğe alınmadı. Çünkü senin devletin suçlu suçsuz durumuna değil , yanlı yansız olayına bakmakta.

    Sana bir çok örnek verebilirim. Ellerini yüzüne yummuş ve gözü kapalı şekilde kendi içinde inanmak istediklerini tekrarlayıp duruyorsun. Özellikle dikkatimi çeken bir konu daha var ; her konuda muhakkak başından bir şey geçmiş oluyor yada yakınında biri yaşamış, görmüş,geçirmiş oluyor. Çok ironik bir durum bu.

    Hayal dünyanda başarılar dilerim sana. Özgürlüğün tanımını yaparken "laf söylüyorsun işte , daha ne olsun yani ? " gibi bir tavır takınma. Haksızlığın dibine batarsın çünkü.

    İyi forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.