Şimdi Ara

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Şerefsizdir. Engin Özkoç: Erdoğan Şehitlere Kelle Diyen Haysiyetsizdir. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
3
Favori
21.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockandemir84

bu söylemler ülkeyi böler. zaten millet birbirinden nefret ediyor.
    Adamların amacı o zaten
    %50'yi evde tutuyorlar
    darbe girişiminde %10'u çıktı
  • Ozaman ben şunu diyebilirim.

"Esasen bu zat'ın ( Qtrone) gözünün ve gönlünün başka yerlerde olduğunu da biliyoruz. Qtrone mevcut tutumuyla Esed'ın Suriye'de, İsrail'in Filistin'de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmaktadır"

Burada Qtrone'ta haysiyetsiz, şerefsiz demiyor gördüğün gibi, dediği tek şey " Qtrone Esad ve İsrail'in insansızlaştırma politikasına destek veriyor" diyor.

Burada hakaret var mı? YOK.

Devam edelim;

" Türkiye'nin bu tarihi mücadelesini fitneyle, yalanla, iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir"

Hani cümlede Qtrone nerede? YOK. "Her kim şunları şunları yaparsa" diyor. Qtrone yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Hala etmemiş diyorsun ya :) bütün gazete editöleri, milletvekilleri, ekran başındaki herkes yanlış anlamış. Bir tek sen doğru anlamışsın. Helal olsun.

Hadi senin dediğin gibi olsun. Sen kendi dünyada böyle yaşa. Yeni şafak bile dahil tüm ulusal medya ve biz aynı şeyi anladık, onu da belirteyim ;)

Ahh yeni şafak ve yandaş medya, yaktın muhalifleri :D Erdoğan hiçte öyle Kılıçdaroğluna hakaret etmemiş. Bence tekzip yayınlasınlar.
    Yandaş dediğin medya? Ahaber 15 Temmuz'da Erdoğan'ı sansürlemiş bir medyadır, o yüzden Erdoğan CnnTürk'e yaptı çağrıyı. Neyse bunlar farklı konular.
    Video ortada, üşenmedim sana ne dediğini de kelime kelime yazdım, ben gördüğüme duyduğuma inanırım medyanın beni kandırmasına izin vermemeye çalışırım, herşey ortada medya dediğin yalan dolan algı çöplüğü.

• İsim yok diyorsun ya, "Şehide kelle, terörristbaşına sayın diyen .... .... dır" diye sosyal medyaya yaz. Bende bunu şikayet edeyim, emniyet kapına gelince isim vermedim dersin.

Bundan niye korkuyorsun? İsim vermediğin için kimse seni suçlayamaz. Senin mantığın bu...

Yanlış mıyım?
  • nazaman kullanıcısına yanıt
    Konu türkiye olunca bütün yasakları hiçe sayıp türkiyeye oynayabiliyorlar. Gün gelir bir yolunu bulup türkiyeye saldırmasınlar diye yapılıyor bazı şeyler
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Zaten göremediğiniz için devlet düşmanlıgı yapıyorsunuz
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    birader 5 parmağın beşi 1 mi? bu milletten olup Özgecanı katledenler var. Münevver karabulutu katledenler var. Onlarda mı suriyeliydi? bizden birileriydi. içimizdendi.

İşte her ne kadar içimizden de olsa bizde bile kanı bozuk insanlar var. Suriyelilerde de var. Başka milletede var. Senin yaptıgın askeriye kurallarına benziyor. 1 kişi hata yapar 1000 kişi ceza alır zihniyeti.
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var devlet düşmanlığı ile, bu kadar ucuz mu birine vatan haini demek.

İnsan gibi soruyoruz? kimi tehdit olarak görüyorsunuz diye? Dersin ki abd, ypg, rejim... şundan dolayı. Soru sorana hemen devlet düşmanı, tanımadığın etmediğini adama salla gitsin...
  • Bu ülkede nasıl konuşursan öyle karşılık alırsın.
    Küfür edersen sana da küfür ederler.
    Sen küfür edeceksin karşında ki susacak ho hoooo.Yok öyle bir dünya.
    Akepeden önce siyasilerin hitaplarına bakın,şimdi hitaplara bakın.
  • Ülkenin cumhurbaşkanına kimse böyle hitap edemezmiş ....Eee cumhurbaşkanıda herkese saygı göstersin.Ben canımın istediğine ana avrat söverim ama bana kimse birşey diyemez deme lüksün yok.Karşında ki de Ana Muhalefet lideri,kanunen cumhurbaşkanı baş adayı.
  • Yav bu tayyip öyle saydırmış ama kendisi zamanında bu projenin eşbaşkanı değil miydi yav? :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Devleti bu tipler yönetiyor işte Türkün derdi mazlum ar*p değildir kendi vatanının çıkarlarıdır Türkiye aş evimi sığınma yeri mi? Biraz akıllı olan millet zulme maruz kalmaz akılsız olanda çeksin cezasını. Madem bu kadar mazlum sevicisin git Filistine çatış İsraile karşı.

• Hayır R.Tayyip Erdoğan bu kelimeleri bebek katili apo,askerini öldüren putin vb için bile söyleyemezken kıytırık K. K için söylemesi ne kadar tuhaf.
  • ciobaba kullanıcısına yanıt
    sen hangi dindensin hangi millettensin bilmiyorum. lakin ağzından çıkan sözler ''insan evladının'' söyleyeceği seyler değil.
    Benim dinimde milletimde Türklük sen gidip arap ümmetin için savaşabilirsin Türkün araplar için savaşmasına gerek yok. Cahil kalmış hala 1400 yıl öncesine göre yaşayan milletler zulmü kendileri seçtiler bu pis bataklık içinde Türkiye büyük Atatürk devrimleri sayesinde o kaderi paylaşmadı 3 5 İETT şoföründen bozma bürokratlar istedi diyede o bataklığa girmemesi lazım. Çok isteyen gidip Cihatçı terör örgütlerine katılıp Suriyede savaşabilir. Yallah.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.