Şimdi Ara

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Şerefsizdir. Engin Özkoç: Erdoğan Şehitlere Kelle Diyen Haysiyetsizdir. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
3
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Doğrumu bu haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Qtrone @ 5 Mart 2020 21:23:07

yeni şafak muhalif yanlısı haber yapıyor

Algi yapayim diye o kadar ugrasmisken bir anda iktidar medyasi tarafindan ters koseye dusen Aktrollerin bu zavalli kivranislarini gormek nasil komik anlatamam...

Buradaki muhalifler dogru soyliyormus da diyemiyor, iktidar borazani yalan haber yapmis da diyemiyor zavallim.

Yeni Safak muhalifmis

• quote:

Orijinalden alıntı: xeraw3

sen hangi dindensin hangi millettensin bilmiyorum. lakin ağzından çıkan sözler ''insan evladının'' söyleyeceği seyler değil.
    biraz ağır kaçmış fakat kurtuluş savaşında, çanakkale,de savaşan şuheda ceddimizin torunlarından olmadığı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibul_ihtiram -- 5 Mart 2020; 21:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

quote:

Qtrone @ 5 Mart 2020 21:23:07

yeni şafak muhalif yanlısı haber yapıyor

Algi yapayim diye o kadar ugrasmisken bir anda iktidar medyasi tarafindan ters koseye dusen Aktrollerin bu zavalli kivranislarini gormek nasil komik anlatamam...

Buradaki muhalifler dogru soyliyormus da diyemiyor, iktidar borazani yalan haber yapmis da diyemiyor zavallim.

Yeni Safak muhalifmis
    yeni şafak'ı takip etmem, okumam,,bana ne yeni şafak ne yazmışsa yazmış.
    sen aklını medyaya emanet edebilirsin, ben emanet etmem, ben videoyu izledim, kulağıma duyduklarımı söylüyorum, yani şafak'tan bana ne.
    bundan sonra yeni şafak'ı takip edecek misin? o ne derse onay verecek misin?

• Dostum sen iyi misin? Yeni şafak muhalif yanlısı haber yapıyor diyorsun adam öyle olmadığını söyleyince banane takip etmem okumam diyorsun o zaman nereden biliyorsun muhalif yanlısı olduğunu. Para için kendinizi rezil etmeye değiyor mu? Mesela ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz ?

• Özkoç a yumruk atan Akparti Şanlıurfa vekilinin eli 3 yerden kırılmış. Ameliyata almışlar.

• İLANDIR
    Oy verecek adam gibi bir parti olmadığından eli yüzü düzgün
    Kandırılmayacak
    Çalmayacak
    Ana avrat halka küfretmeyecek, küfrettirmeyecek
    Bu ülkenin örf ve adetlerine saygı duyacak
    Bölmeyecek böldürmeyecek
    Kınalı kuzulara sahip çıkacak
    Yavrularımızı madurlarımızı koruyacak bir parti istiyorum

Acaba çok mu şey istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

doğru eskiden kibarlardı

ecevite kitap fırlatılıyordu.

erbakan darbeyle indiriliyordu

belki en kibarı menderestir içlerinde onuda idam etmişlerdi. allah rahmet eylesin.

Alıntıları Göster
    Herşeye tamam. Peki senin örneklerine göre daha nekadar geçmişte yaşayacagız ha?

en basitinden 40 şehidin hesabını bugün bu hükümet veremiyorsa kılıçdaroğluna şerefsiz denmesi yada RTe nin tüm söyledikleri kimin umurunda?

Daha ne kadar osmanlıcılıkk oynayacaksınız? daha neakadar taaaaa peygamberlerin savaşına dönüpte reisiniz örnekler verecek?

daha nekadar suçsuz subayları hapise atacaksınız? daha nekadar suçsuz gazeteciler hapiste yatacak ?

Evet ! ecevite kitap fıralıtılıyordu. şimdi bırak kitap fırlatmayı. ben bop eş başkanıyım diyen adama bunu hatırlatmak soruşturma sebebi!

şimdi de darbe oluyor hatırlatırım. hemde "beraber yürüdük biz bu yollarda" "ne olursun dön gel" dediginiz adamlar tarafından .

Bak sana sözüm olsun ! şu son bir haftadır ekşi sözlük yönetimi aklını başına aldı ve %70 tüm senin gibi trolleri temizledi.

Kaçacak deliğiniz yok artık . Donanım haber de yakındır böyle bir dönem. hatta gelecek dostumhttps://forum.donanimhaber.com/forumdaki-bot-hesaplara-cozum--142252319 en azından sayınızı baya bir azaltacak.

Benim ise hayattaki tek dilegim . siz yazar kasa,kitap fırlatma derken ben kendini yakan insanların ahını tutuyorum ve şu her yazılanı kayıt ediyorum.Zamanı gelince hem ekşi sözlükte hemde DH de bunları unutmayacagıma dair söz verdim.

Bunlar olacak dostum emin olabilirsin. çünkü sizler sıradan Türkiye cumhuriyeti vatandaşları değil! birileri tarafından attanmış paralı trollersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 5 Mart 2020; 23:55:48 >

• Niye mesajlarımız siliniyor nedir bu adminlerin derdi

• quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Herşeye tamam. Peki senin örneklerine göre daha nekadar geçmişte yaşayacagız ha?

en basitinden 40 şehidin hesabını bugün bu hükümet veremiyorsa kılıçdaroğluna şerefsiz denmesi yada RTe nin tüm söyledikleri kimin umurunda?

Daha ne kadar osmanlıcılıkk oynayacaksınız? daha neakadar taaaaa peygamberlerin savaşına dönüpte reisiniz örnekler verecek?

daha nekadar suçsuz subayları hapise atacaksınız? daha nekadar suçsuz gazeteciler hapiste yatacak ?

Evet ! ecevite kitap fıralıtılıyordu. şimdi bırak kitap fırlatmayı. ben bop eş başkanıyım diyen adama bunu hatırlatmak soruşturma sebebi!

şimdi de darbe oluyor hatırlatırım. hemde "beraber yürüdük biz bu yollarda" "ne olursun dön gel" dediginiz adamlar tarafından .

Bak sana sözüm olsun ! şu son bir haftadır ekşi sözlük yönetimi aklını başına aldı ve %70 tüm senin gibi trolleri temizledi.

Kaçacak deliğiniz yok artık . Donanım haber de yakındır böyle bir dönem. hatta gelecek dostumhttps://forum.donanimhaber.com/forumdaki-bot-hesaplara-cozum--142252319 en azından sayınızı baya bir azaltacak.

Benim ise hayattaki tek dilegim . siz yazar kasa,kitap fırlatma derken ben kendini yakan insanların ahını tutuyorum ve şu her yazılanı kayıt ediyorum.Zamanı gelince hem ekşi sözlükte hemde DH de bunları unutmayacagıma dair söz verdim.

Bunlar olacak dostum emin olabilirsin. çünkü sizler sıradan Türkiye cumhuriyeti vatandaşları değil! birileri tarafından attanmış paralı trollersiniz.

Alıntıları Göster
    buranın ekşisözlük olduğuna dair konum var .

farketmiyor burasıyla ekşisözlük aynı

ekşisözlük kafası karşı görüşe zerre saygı duymayan bir kafadır

kısa dönemlerde vesayetle yönetime geçebilirsiniz.bir kaç partiyi kandırarakta bunu yapabilirsiniz ama kısa süreli olur.

devriniz bitti.

kendi fikrinizden olmayanlarada böyle paralı trol demek çok kolaycılığa kaçmaktır.

önünüze bir laf atılıyor onun geveleyip duruyorsunuz.

liyakat paralı trol adalet vs...

mezhepçi ekşisözlük kendinden olmayanı her zaman dışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Eski Türkiye vs Yeni Türkiye. Eserinizle gurur duyun!
    bu videoyu biliyorum her izlediğimde saygının ne kadar değer verilen birşey olduğunu hayretle izliyorum. şuan bırak söz kesmeden saygı çerçevesinde hakaret etmeden konuşmayı aynı masaya bile oturmazlar. siyaset dediğin şey şuanda türkiyede biribirine hakaret edip gündem yaratmak zavallı bu halkı kendi şahsi meselelerine alet etmektir. ben rte nin çıkıp ulus olarak acımız büyük hepimizin başı sağolsun gibi laflar etmesini beklerken böyle bir günde bile chp liderinin ismini ağzına alıp tahrik içerek cümleler kurduğunda anladım ki bu şehitlerin hiç bir değeri yok. tek amaç gündem yaratıp halkı ve medyayı gerçeklerden uzaklaştırmak. sonuç olarak olan halka oluyor ne akpye ne chpye yada mhpye birşey olmaz.

son olarak şunu söylemek istiyorum dikkat edin videoda erbakan gibi dindar bir insanın bile konuşmasında insanları din üzerinden sömürü yapmadan açıklamalar ve analiz yapması çok önemli bir nokta. şimdi varsa yoksa din ve allah üzerinden halk 4 bir yandan sömürülüyor çünkü allah ve dini konuşmalardan çıkarsalar söyleyecek çok fazla birşeyleri kalmayacak.

• barabum kullanıcısına yanıt
    İYİ Parti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.