Şimdi Ara

ERDOĞAN'DAN AKILLARA DURGUNLUK VEREN TUHAF AÇIKLAMA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
22.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Allah razı olsun Tayyip Erdoğan başkanımızdan adam gibi adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    En sonda Mr. Brunson var :)
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    quote:

    Okuduğum kitaplar;
    Riyasuz Salihin 2. cildi
    Hayatüs sahabe 3. cildi
    İngiliz casusun itirafları.
    Kuran yolu tefsiri 2. cildi
    Din tahripçileri
    Kriminal komplo.

    Riyasuz Salih'i bilmiyorum ama hem bilgi hem kurgu iceren guzel bir orneklem okuyorsunuz. Okuyan insani severim, hangi gorusten olursa olsun, medeni sekilde tartisabilir, bir seyler ogrenebilirim.

    quote:

    Erbakan hocanın bir çıkarımı var, diyor ki; Mesele Suriye olduğunda hedef Türkiyedir."

    Bu sadece Erbakan'in degil, akli selim her aydinin, durum okuma yetisi olan herkesin yaptigi bir cikarimdir. Ayni uyarilar muhalif kesimlerce defalarca dile getirildi, akil-mantik ve bilgi ekseninde aciklandi. "Kardesim Esad" doneminde, Suriye ile iliskilerimiz dostane yolda ilerlemeye baslamis, PKK kamplari kurutulurken bir anda ne olduysa AKP iktidari Amerika'nin yolunda dusman belleyiverdi Suriye'yi. Simdi ne noktadayiz? PKK, Suriye'nin kuzeyinde Firat'in batisini mi alsin dogusunu mu alsin bunu tartisiyoruz. O zaman da bu konuda sayisiz uyari yapildi AKP hukumetine. Bugun Suriye batagligina saplanip kalmamiz, PKK'nin bolgeye kalici olarak yerlesmesi, devlet gelenegine sahip egitimli birikimli disisleri personelini "monserler" diyerek gormezden gelen AKP iktidarinin yanlis Suriye politikalarinin sonucudur.

    quote:

    zn_volkan @ 18 Haziran 2019 09:06:43
    Hocam öncelikle şunu belirtmek isterim ki fazla vaktimiz yok birlik beraberlik olup elimizi taşın altına koymamız gerek.

    Ben de oyle olsun isterdim ama ne yazik ki 17 yillik AKP iktidari, din devletine giden yolda kendi fantazilerini gerceklestirmek adina, toplumumuzun asgari mustereklerini, Cumhuriyet'imizin kurucu degerlerini, hukuku ve demokrasiyi parcalayarak ektigi dusmanlastirici, parcalayici politikalariyla bu secenegi kendisi ortadan kaldirdi. Toplumun buyuk cogunlugunun, kendisine muhalif HERKESI terorist olarak goren, devlet kadrolarini liyakat yerine tarikat referanslariyla doldurup ulkenin aydin beyin gucunu, sirf kendine tehdit gordugu icin ac ve acikta birakan bir iktidarin arkasinda birlesmesini beklemek hic gercekci degil. Bu ulkenin hepimizin oldugu, iktidarin sadece belli bir kesimin iktidariymis gibi davranamayacagini haykirmak icin pek cok uyari yapildi. Cumhuriyet mitingleri, Gezi eylemleri, ulkenin tarihinde gorulmus en temiz ve bariscil sivil toplum hareketleri olarak baslamis iken sirf iktidara karsi diye birer teror vesikasina donusturuluverdi. Halen bile gundelik hayatin icine milyonlarca Suriye'li enjekte edilerek ve bu durum normallestirilmeye calisilarak toplumun kulturel ve demogojik yapisi dinamitlenmekte. FETO ile ortakligindan, PKK ile masaya oturmasina, Ergenekon-Balyoz vb. kumpaslarina verdigi destekten, Suriye'de teror orgutlerine verdigi destege, TSK'nin yerle yeksan edilmesinden Suriyelilerin ulkeye salinmasina, hukukun bagimsizliginin ortadan kaldirilmasindan Cumhuriyet'in tum birikimlerinin satilmasina, AKP'nin o kadar ihaneti oldu ki bu ulkeye, Turkiye isgal edilse boylesi bir yikim yapilamazdi. Bakiniz ulkede ciddi bir ekonomik kriz var, insanlar patates-sogan almaya para yetistiremiyor ana tek adam RTE denetimden muaf, hic kimseye hesap vermeden, keyfine gore 2019'un ilk 5 ayinda 1 milyar lirayi askin para harciyor ortulu odenekten. 17-25 Aralik'ta ortaya dokulen pislikleri saymiyorum bile! Tum bunlara RAGMEN, "milliyetcilik ayaklarimizin altindadir" diyerek ummetciligi vatandan ustun goren AKP'ye, hala destek verebilecek bahane bulan insanlarla, vatanin bekasi konusunda ortak zemin bulabilecegimize ihtimal vermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 18 Haziran 2019; 22:4:54 >




  • umarım s-400'ü almayız araba alacağız şimdi alırsak s-400 araba fiyatları uçar doları kimse durduramaz
  • U dönüşü olduğu zaman bu lafı hatırlatınca o zamanın şartları başkaydı der. Bahane mi yok. Ben en çok gelecek başkanların bu özellikleri kullanıcığından korkuyorum. O yolu açtı mubarek çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U Mad BRO

    Demek ki hem Rusya bize S400'leri sokacak hem de Amerika istemiyor diye kullanamayacağız.
    Eşittir yeni zamlar yolda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Nato(amerika) sayesinde mi bilmiyorum bize saldıran ülke yok doğru ama yıllardır terör saldırıları oluyor. Ve savunduğun amerika yani nato ki ikisi de aynı natonun asıl görevi Amerikanın çıkarlarını korumak , dibimizdeki pyd ye tonlarca silah verdi. Bu korumaksa almayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası

    Nato(amerika) sayesinde mi bilmiyorum bize saldıran ülke yok doğru ama yıllardır terör saldırıları oluyor. Ve savunduğun amerika yani nato ki ikisi de aynı natonun asıl görevi Amerikanın çıkarlarını korumak , dibimizdeki pyd ye tonlarca silah verdi. Bu korumaksa almayalım
    Amerikanın nesini savunayım canı cehenneme.

    Sadece şu an yanlış zaman S400 ise işlevsel değil diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahip was here
  • böyle(milli menf.) konuları gndelik siyasete malzeme olmalı.
    hava savunma bir hükümet değil devlet meselesi.
    dışardan türkiyeye bakıldığında camdan ülke derlerdi.
    yakın zmn şoygu: s400 veriyrouz adamlar zaten hisarı yaptı
    kendi hava savunmalarını üretebiliyorlar. !!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9

    bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?

    s 400 konusu bir devlet manevrasıdır. sadece bize değil 12 nato üyesine abd kazığı olan f 35 projesinden çıkmak için yapılmaktadır.

    ayrıca abd sadece bize değil dünyada herkese saldırmakta kabadayılık yapmaktadır. bunun sebebi de, son yıllarda ticari üstünlüğün çin rusya bloğuna geçmiş olmasındandır. amerika gerileme devresine giriyor.

    s 400 alınması hükümetin değil devletin bir icraatıdır. alınacak kurulup aktif olarak kullanılacaktır. bu sistem en fazla abd, israil ve yunanistan tehdidine karşı alınmıştır. yani şu andaki olay öyle çocuk oyuncağı değil. ve sebebi de doğu akdenizdeki petrol ve doğalgaz yataklarına konmak istemeleri.

    türkiye şu an doğu akdenizde sondaj yapmaktadır. olay bitmiş geriye abd ve yunanın kudurması kalmıştır.
    O halde gıskanmalar yine peak yaptı diyebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • demek ki o fakir şimdi çok zengin o yüzden değişmiş olabilir :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.