Şimdi Ara

Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu herif normal değil. Yok aga ben kısmetimizi ...yim. Denk geldiğimiz herife bak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sıkışsalar bingbangı bile chp patlattı diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bunlar ciddi ciddi insanlarla dalga geçiyor.Bugün 1939 yılında doğmuş bir insan 81 yaşında.O depremi yaşayanların %99.99 bugün yaşamıyor.Yaşayanların en genci 81 yaşında.Neredeyse tarih olmuş bir doğal afetten bahsediyoruz.Mesele bundan seksen küsur yıl önce yaşanan deprem ve o deprem sonucunda hayatını kaybedenler değil bugün 21.yüzyıl Türkiyesinde yaşanılan deprem ve insanlarımızın çürük binalar altında kalıp can vermesidir.Beyefendi bu konu hakkında konuşup sorumlular hakkında birşeyler yapması gerekirken çata çata taa 80 küsur yıl önce olmuş bir depreme çatıyor.Dahası depremi yaşayanların en genci bugün 81 yaşında be.


    Utanmasalar 'Dinazorların sonunu getiren göktaşını Cehape Dünya'ya çaptırdı' diyecekler.Gerçi uzaya yol yapacağımızı söylesek inanacak milyonlar var diyen bir partinin bu tür mantık dışı söylemler geliştirmesi şaşılacak bir durum değil.Adamlar kendi kitlelerini iyi biliyorlar.Eminim rüzgar esse sarsılan çürük evinde oturan akapeli dayı/teyze ''Vay cehapeye bak.1939 yılında Erzincan depremine önlem almamış bunlara oy verilmez' diyordur.Adamlar kitlelerini bildiği için böyle rahat rahat mantık dışı konuşabiliyorlar...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    bu da 1939 imar barışı tanıtım filmi


    +1 ahahah bunu hatırlatmalı hep

  • 80 yıl önceki depremde yapı stoğu nerdeyse tamamı tek katlı ve kerpiç, yığma yapı üzerine kurulu binaların bu büyüklükte ki depremi kaldırma şansı yok. Şimdiki 8.5 depremi gibi düşünün. Dinsizim diyeni salavat zincirine sokacak cinsten...

    İzmir depremi için konuşursak kim bunların mühendisi, onaylayan idaresi vs.. Çoğu chp lidir. 1990 yılında yapılmış 30 yaşında ki bina çöküyor. Yani erdoğan buradan yürüse kocaman bir ekmek çıkar halbuki.

    İnşaat mühendisi olarak kimse kimseyi aldatmasın. Görüldüğü üzere dere yatağına imar veren akp mi yoksa deprem gerçeğini unutan chp mi suçlu. Biz ortadoğuluyuz ve işimize geleni konuşuruz. Zihniyet çok kötü. Zaten ülkeyi muhalefeti ve iktidarı kuşattığı için gıdım yol alamıyoruz. Düşünün hidrolik dersine giriyorum 15 20 yıl önce profun teki çıkmış 50 dk lık derste 40 dakikayı siyaset, Fethullah çılar, tarikatlar yok sağ zihniyet vs. anlatıyor. Adam ramazan ayında ders bitimi iftar açacaz adam bırakmıyor bizi yok ben çok boş yaptım şimdi dolu yapacam diye.

    Düşünün bunun bşrde statik dersi anlatanları da var. Hayır mal gibi oturmuş ders anlatmasını bekliyoruz. Ben o bunağı kınamıyorum. Çünkü onun hocaları da aynı terane. Zihniyet aynı değişmemiş. Kimse böğürmesin bu konuda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu adama diyecek çok şey var da, forumun cimercilerinin yüzünü güldürmeyelim şimdilik.

    Tek diyeceğim, yargılanacaksın erdoğan. O kutlu gün gelecek elbet. Umarım yargılanmadan ayrılmazsın bu dünyadan.

  • Toplanan 48 milyar dolar deprem vergisini de cehape yedi zati.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda tahmin ettiğim gibi. İlla uzak geçmişten örnek vererek kendini temize çıkartacak.. bence en az 1milyon yıl geriye gitmeli ozaman depremler 10-20 şiddetinde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelastairbender

    "Neandertaller Avrupa'da yok edilirken neredeydin Ey Cehape biz o dönemde başta olsaydık bu zülüme dur derdik." diye devam ediyor..

    Eyyy cehape dinozorlar öldürüldüğünde neden sesin çıkmadı. Bakın biz siyasi dinozorları her Zaman canlı ve diri tutuyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clopin

    Çok sıkışsalar bingbangı bile chp patlattı diyecekler.

    bunu yazacaktım sonra vazgeçtim saçma gelir diye


    ama yalnız değilmişim bunu düşünürken


    Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Tamda tahmin ettiğim gibi. İlla uzak geçmişten örnek vererek kendini temize çıkartacak.. bence en az 1milyon yıl geriye gitmeli ozaman depremler 10-20 şiddetinde..

    bundan milyonlarca yıl önce dünyada tek bir kara parçası vardı...burada kurulan ülkenin adı pangea cumhuriyeti idi canlılar mutlu mesut yaşarken ceğapeliler yüzünden kıtalar ayrıldı


    ondan sonracıma.....ay ejderya suyum bitmiş gerisini yazamıyorum var mı biraz ?


    keyif çayı da olur


    Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Kasım 2020; 0:48:11 >




  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Atom parçalanmiyor du cehapeliler onuda parçaladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    yaaaaa yaaa ......ya zaten işte bunlar girdikleri her yerde ayrılık çıkarıyor demek ki


    halbuki sevenleri niye ayırıyorsun dimi. hayır sonra ayırdın da noldu yani adam gitti japonya'ya bomba attı işte değdi mi yani




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Kasım 2020; 0:50:42 >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl M.Ö. 10k. Mağaralarda yaşıyoruz o sıralar. Amcaoğullarıyla avdan geldik eti pişirecez. O sıra sağlam bir zelzele oldu, mağaranın önü tıkandı. Biz de canhıraş bir şekilde arka çıkıştan kaçtık. Ardından mağara çöktü, bereket herkes dışarı çıkmıştı. Sonra dedik diğer mağaralara gidelim sağlamsa oralarda kalırız ama o da ne! CeHaPe kabilesi mağaraları ahır yapmış. Dışarda kaldık. İşte o an anladım ki CeHaPe zihniyeti böyle bir şey. Üsteli eskiden koyu bir CeHaPe'liydim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1939 da c40, minimum c30 beton kullanmamışlar :) Yapı denetim elemanları betonların labarutuvar deneylerini yapmamışlar, nervürlü demir kullanmamışlar ve şüpheli binalarda kolon ve kirişlere rontgen çekip demir miktarına bakmamışlar, karotla numune alıp betonun labarutuvar analizini yaptırmamışlar. CHP işte böyle.


    2020 de kerpiç yada taş evlerde güvenle oturuyoruz. Teknoloji çok gelişti.


    Nereden nereye ey Cehape hep senin suçun bunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 6 Kasım 2020; 9:16:6 >
  • Iyice saklaban moduna gecis yaptilar acizler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. Erdoğan 1939’daki depremi hatırlattı: CHP Sözcüsü’nün dedesi içişleri bakanıydı. 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Neden şaşırdınız


    Cumhuriyetin ilk yıllarda yapılan demiryollarıyla günümüzde kendilerinin yaptığı demiryolunu kıyaslayıp övünmüştü



    Alıntıları Göster

    1939 yılı yokluk içinde kurulmuş bir ülke evlerin çoğu kerpiç. Erzincan depremi zaten çok büyük bir deprem. 1939 yılındaki teknolojiyle bu suankini kiyasliyor şaka gibi. Bir de chp nin deprem bölgesine geç gitme olayını söyler dururlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.