Şimdi Ara

Erdal Sarızeybek ve Siyaset Meydanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • erdal sarızeybek ve osman pamukoğlu,bu iki komutanda gerçekten çok etkiliyolar insanı,geçen akşam kanal 1 de fatih altaylıya çıkmıştı erdal sarızeybek orda izledim en son,çok mantıklı ve inanılmaz bilgilendirici konuşuyor.
  • Erdal Sarızeybek isimli şahıs bazı askeri otoritelerin onayıyla ve bilgisiyle özel olarak seçilmiş aldığı özel eğitimle yüzündeki masumiyeti kullanarak terör olaylarının mantıki gerçekliğini örtbas edip 30 yıllık olayı son hükümetin suçuymuş gibi göstererek genelkurmayın sorumluluğunu hafızalardan silmekle görevli bir kişidir.

Askeri istihbaratçıların kullandığı bir yöntem vardır..Bu kişiler ""1 yalanı"" insanlara aşılayabilmek için 99 tane doğru bilgi konuşurlar..Kişi bu 99 doğru bilginin içindeki ""1 yalanı"" da ister istemez benimser ve kabul eder..Siyonistlerin 25.kare metodu da buna benzer birşeydir..

Şimdi burada programı beğenip yazan arkadaşlar emekli albayın ""99 doğrusunu"" konuşmuşlar ve beğenmişler ben de beğendim..Yalnız bu kişi bazı noktaların üzerini kapatıyor 30 yıllık mevzuyu ve bunca şehidi sadece sonki hükümetin suçuymuş gibi gösterip genelkurmaya hiçbir sorumluluk yüklemiyor..Genelkurmayın bariz hatalarını ""hiç"" konuşmadığı gibi sorulursa da hata olarak kabul etmeyip savunuyor..Genelkurmayın terör anlayışını hiç konuşmamakla birlikte eğitimsiz kişileri kandırabileceği noktalardan nutuk atmaya devam ediyor..

Osman Pamukoğlu paşa bu kişiye göre daha objektif anlatıyor,herkesin suçunu söylüyor..Genelkurmayın da hatalarını da yüzüne vuruyor hükümetlerin de..Ama o da terör çarkının çıplak gerçekliğini şu ana kadar açıklamadı..

• quote:

Orjinalden alıntı: kommodor

Erdal Sarızeybek isimli şahıs bazı askeri otoritelerin onayıyla ve bilgisiyle özel olarak seçilmiş aldığı özel eğitimle yüzündeki masumiyeti kullanarak terör olaylarının mantıki gerçekliğini örtbas edip 30 yıllık olayı son hükümetin suçuymuş gibi göstererek genelkurmayın sorumluluğunu hafızalardan silmekle görevli bir kişidir.

Askeri istihbaratçıların kullandığı bir yöntem vardır..Bu kişiler ""1 yalanı"" insanlara aşılayabilmek için 99 tane doğru bilgi konuşurlar..Kişi bu 99 doğru bilginin içindeki ""1 yalanı"" da ister istemez benimser ve kabul eder..Siyonistlerin 25.kare metodu da buna benzer birşeydir..

Şimdi burada programı beğenip yazan arkadaşlar emekli albayın ""99 doğrusunu"" konuşmuşlar ve beğenmişler ben de beğendim..Yalnız bu kişi bazı noktaların üzerini kapatıyor 30 yıllık mevzuyu ve bunca şehidi sadece sonki hükümetin suçuymuş gibi gösterip genelkurmaya hiçbir sorumluluk yüklemiyor..Genelkurmayın bariz hatalarını ""hiç"" konuşmadığı gibi sorulursa da hata olarak kabul etmeyip savunuyor..Genelkurmayın terör anlayışını hiç konuşmamakla birlikte eğitimsiz kişileri kandırabileceği noktalardan nutuk atmaya devam ediyor..

Osman Pamukoğlu paşa bu kişiye göre daha objektif anlatıyor,herkesin suçunu söylüyor..Genelkurmayın da hatalarını da yüzüne vuruyor hükümetlerin de..Ama o da terör çarkının çıplak gerçekliğini şu ana kadar açıklamadı..

Ben onu isteyerek yaptıgına inanmıyorum Bu hükümet zamanında kolu kanadı kırık pkk deli gibi can almıyomu diğer hükümetler zamanında ki destekgin belkide suan yarısı kendilerinde çünkü apo denen yaratık yok ve bölünmüş durumdalar digerlerininde sucu var ama 10 suç varsa suan 9 u akp dedir

• arkadaslar ben sayın erdal sarızeybegı ve sayın osman pamukoglu pasayı ılk defa kan uykusu belgeselınde tanıdım.ondan sonrada gordugum her programda takıp ettım.sayın erdal sarızeybegın katıldıgı en sonkı programlar olan sıyaset meydanı ve teke tek programlarınıda bastan sona ızledım.ızleyenler zaten herseyı ogrendı ızlemeyenlerde ızlemesını tavsıye ederım.burda sıyaset yapmak ıstemıyorum fakat sayın erdal sarızeybegın anlattıklarını duydunuz.bu hukumet ab uyum yasaları adı altında ne yasalar cıkarıp askerımızın polısımızın elını kolunu bagladıgını ve bu cıkardıkları yasalarında avrupanın hıc bır ulkesınde bu sekılde olmadıgını ogrendık.avrupanın hıc bır ulkesınde asker polıs yetkısız dııl .arama da yapabılıyor gozaltınada alabılıyor.sonuca bakarsak bu ab uyum yasalarının ab ıle ılgısı yok. hep beraber ogrendık sayın erdal sarızeybekden.ben sayın osman pamukoglu pasanın kurdugu partıyle baslattıgı hak ve esıtlık harekatını sonuna kadar desteklıyorum ve turkıyenın kurtulusu bu olur dıyorum.sizlerden de bu yorumuma fıkır beklıorum..

saygılar.....

• quote:

Orjinalden alıntı: kommodor

Örneğin bunun gibi mi?

quote:

Orjinalden alıntı: Sabah Gazetesi

Pamukoğlu Halka 'Ahmak' Dedi

Siyasi hayatımıza yeni bir parti daha katıldı, Hak ve Eşitlik Partisi.
    Partinin kurucusu ve genel başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu.
    Pamukoğlu'nu, son 5 yılda "Efsane Komutan" niteliğiyle televizyon programlarının vazgeçilmez ismi olarak tanıdık.
    Bir terör olayı olduğunda hangi televizyon kanalına baksak o vardı.
    O konuşmalardan aklımda kalan tek şey ise, "778 gün oralarda kaldım" sözüydü. Bir de bağıra çağıra konuşması ve herkesin yanlış yaptığını söylemesiydi.
    Tam da bu nedenle Başbakan Erdoğan tarafından da eleştirilmişti.
    .......................
    O gürleyen Pamukoğlu bir anda bocalamaya başladı. Sorulara verdiği cevaplar karşısında donup kaldım.

.......................
    Doğrusu tavrı da, sorunlara yaklaşımı da, 21.yüzyıla bakışı da sivil değil askeri ve otoriterdi.
    Böylesi bir düşünce sahibinin "Hak ve Eşitlik" gibi anlamlı iki kavramı parti adı olarak seçmesine ne demeli?

Mahmut ÖVÜR- Sabah

• @KOMMODOR:Sarızeybek bi tablo yaptı ve terörizimle savaşın en alt noktasını ''Dağdaki teröristlerle silahlı savaş'' olarak izah etti bu tabloda.Ondan öncekileri ise mantıklı düşünürsek doğru sıralama ölçütlerine göre yerleştirdi.Dağda anarşist avlamayla pkk son bulsaydı çokdan kökü kazınırdı.Bu mantıkla bakıldığı zaman Sarızeybeğin yaptığı bu açıklama çok mantıklıydı.Şimdi birşey yanlış anlaşılmasın,terörizmle savaşta hükümet sorumludu denilemez.Terörizmle savaştan devlet sorumludur denilir.Devleti idare eden etmekte olan ve etmeye niyetli herkesin bu savaşta sorumluluğu vardır ve bu sorumluluk en üst safhadadır.
    Sarızeybeğin şu sözünü unutmayın:
    -Mademki terörizmle savaşılıyor,savaşılan düşmanın geliş yeri belli,neden bu geliş yerine halen elektrik %50 yarısına veriliyor?

@lehrer35:
    Mahmut ÖVÜR,o akşamki programa katılan gazetecemi?Konuşmaları dinledim ve M.Ali Birndın yanındaki gazetecei yanlı ve yandaş soruluranı, güya objektif pencereden soruyormuş hissi uyandırmaya çalışmak sureti ile yöneletti.Yani amacı(bana göre) Pamukoğlunu köşeye sıkıştırmaktı.Ancak Pamukoğlu öyle cevaplar verdiki vallahi helal olsun,karşıdaki,teşbihte hata olmaz, gıkını çıkartamadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Mahmut ÖVÜR,o akşamki programa katılan gazetecemi?Konuşmaları dinledim ve M.Ali Birndın yanındaki gazetecei yanlı ve yandaş soruluranı, güya objektif pencereden soruyormuş hissi uyandırmaya çalışmak sureti ile yöneletti.Yani amacı(bana göre) Pamukoğlunu köşeye sıkıştırmaktı.Ancak Pamukoğlu öyle cevaplar verdiki vallahi helal olsun,karşıdaki,teşbihte hata olmaz, gıkını çıkartamadı.

O değil ama şer ittifakının bir başka mensubu. Yani psikolojik harp'in bir başka neferi.
  • Erdal Sarızeybek'in katıldığı siyaset meydanını bende izledim... Yalnız bir arkadaşın dedikleri dikkatimi çekti...Arkadaş , Sarızeybek'in 30 yıllık sorunu sadece bu hükümete yüklediğini söylemiş... Şimdi bence programı tam manası ile dinlememişsin...Çünkü değindiği küçük noktalar vardı... Ki bu noktalar 2004 yılında çıkan yasalardı...

Eğer ki bu yasaları açıp baştan aşağı okursan yada programı dikkatli bir şekilde tekrar seyredersen Sarızeybek'in ne denli haklı olduğunu anlayacaksın....

Ayrıca ben tv kanallarında o güne kadar dobra dobra , bütün gerçekleriyle anlatılan bir program izlemedim . . . Bu programı sunan sunucuyuda , anlatan Sarızeybek'ide , kanalıda tebrik etmek gerekli diye düşünüyorum....

• bugun seffaf odada konuktu kendisi..bu adain kitaplarini alip okumak icin sabirsizlaniyorum
  • Sayın Erdal Sarızeybek ve Osman Pamukoğlu asker kökenlidirler.Çözümlerinin askeri çözüm dışına çıkması pek mümkün görünmüyor beyanatlarından! Siyasi çözümleri var mı? Ben görmedim.Eğer herşey askeri yoldan çözülseydi ne gerek vardı siyasete? Sayın Pamukoğlu siyasete soyundu!Bekleyelim görelim ne yapacak! Asker yönetmek başka iş! Halkı yönetmek bambaşka! Askeri memnun etme çabanızla! halkı memnun etme çabanız eşdeğer olabilir mi?

Bu iki askerimiz keskindirler! Orta yolu benimserler mi? sanmıyorum. Zira karşı taraf altedilmesi gereken düşmandır. Onlara göre herkes düşmandır! Ama düşmanı yenebilecek kuvvetin kendilerinde olduğuna inansalarda! Bu kuvveti göstermekten! ve başarısını göstermekten acizdirler.Lafla peynir gemisi yürüseydi! Biz dünyanın hakim gücü olurduk! Oraya gir ! Buraya gir! ABD ye kafa tut! AB ye kafa tut! Neyle? Nato silahlarıyla mı?Adam sana kendini altedeceğin silahı verir mi? Sizin güvenceniz nedir? Cesaretiniz mi? Bu işler cesaretle, hamasi söylemlerle olsa idi; Taliban dünyaya hükmederdi! Önce gerçek güce sahip olup, ondan sonra rest çekebilirsiniz. Gerçek güce sahip olmadan çekilen rest; afedersiniz dangalaklara mahsustur.

Saygılarımla,

• quote:

Orjinalden alıntı: Massaimassai

Sayın Erdal Sarızeybek ve Osman Pamukoğlu asker kökenlidirler.Çözümlerinin askeri çözüm dışına çıkması pek mümkün görünmüyor beyanatlarından! Siyasi çözümleri var mı? Ben görmedim.Eğer herşey askeri yoldan çözülseydi ne gerek vardı siyasete? Sayın Pamukoğlu siyasete soyundu!Bekleyelim görelim ne yapacak! Asker yönetmek başka iş! Halkı yönetmek bambaşka! Askeri memnun etme çabanızla! halkı memnun etme çabanız eşdeğer olabilir mi?

Bu iki askerimiz keskindirler! Orta yolu benimserler mi? sanmıyorum. Zira karşı taraf altedilmesi gereken düşmandır. Onlara göre herkes düşmandır! Ama düşmanı yenebilecek kuvvetin kendilerinde olduğuna inansalarda! Bu kuvveti göstermekten! ve başarısını göstermekten acizdirler.Lafla peynir gemisi yürüseydi! Biz dünyanın hakim gücü olurduk! Oraya gir ! Buraya gir! ABD ye kafa tut! AB ye kafa tut! Neyle? Nato silahlarıyla mı?Adam sana kendini altedeceğin silahı verir mi? Sizin güvenceniz nedir? Cesaretiniz mi? Bu işler cesaretle, hamasi söylemlerle olsa idi; Taliban dünyaya hükmederdi! Önce gerçek güce sahip olup, ondan sonra rest çekebilirsiniz. Gerçek güce sahip olmadan çekilen rest; afedersiniz dangalaklara mahsustur.

Saygılarımla,

arkadasım sen eger sayın osman pamukoglunu takıp etseydın bunları yazmazdın.bu programın oldugu gun(sıyaset meydanı)sanırım aynı saatte m.ali birand in 32.gundekı konugu sayın osman pamukogluydu.benım haberım yokdu ve sıyaset meydanını ızledım bende.fakat 32.gunu ınternetten ızledım daha sonra.sayın osman pamukoglu dediki barzaniye sure verılıcek 1 ay ve dıyılıcekkı 1 ay ıcınde ya kandıldekılerı teslım edersın yada sonuclarına katlanırsın.eger 1 ay ıcınde teslım etmesse o zaman askerı operasyon yapıp bız alıcaz dedi.bırandda sordukı cozumleriniz hep askerimi siyasi yolla halledilemezmi?die sordu.sayın osman pamukoglu dedıkı hayır bız ılk basta sıyası cozum arıyıcaz.1 cı soledıgım madde sıyası degılmı dedi.1 ay sure verıcez dedi bu siyasi bir yol dedi.eger sıyası yolla cozulmesse o zaman askerı operasyon sart dedi.
    siyasi cozumleri varmi die sormussun.eger takıp edersen siyasi cozumlerınınde oldugunu anlarsın.
    saygılar.....

• Birilerine -asırlık düşmanımız dahi olsa- bir ay süre tanımak, sonra elimize silahı almak siyaset yapmak değildir.
    Bu, kovboy George Bush zihniyetidir.

Bunları Osman Pamukoğlu'nu eleştirmek için söylemiyorum.
    Lakin 'bir ay süre tanıyacağız, sonra vuracağız' demek asla, meseleyi sivil yollardan çözmeye çalışmak değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazat -- 16 Ekim 2008; 21:38:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unigfb_1907

quote:

Orjinalden alıntı: Massaimassai

Sayın Erdal Sarızeybek ve Osman Pamukoğlu asker kökenlidirler.Çözümlerinin askeri çözüm dışına çıkması pek mümkün görünmüyor beyanatlarından! Siyasi çözümleri var mı? Ben görmedim.Eğer herşey askeri yoldan çözülseydi ne gerek vardı siyasete? Sayın Pamukoğlu siyasete soyundu!Bekleyelim görelim ne yapacak! Asker yönetmek başka iş! Halkı yönetmek bambaşka! Askeri memnun etme çabanızla! halkı memnun etme çabanız eşdeğer olabilir mi?

Saygılarımla,

arkadasım sen eger sayın osman pamukoglunu takıp etseydın bunları yazmazdın.bu programın oldugu gun(sıyaset meydanı)sanırım aynı saatte m.ali birand in 32.gundekı konugu sayın osman pamukogluydu.benım haberım yokdu ve sıyaset meydanını ızledım bende.fakat 32.gunu ınternetten ızledım daha sonra.sayın osman pamukoglu dediki barzaniye sure verılıcek 1 ay ve dıyılıcekkı 1 ay ıcınde ya kandıldekılerı teslım edersın yada sonuclarına katlanırsın.eger 1 ay ıcınde teslım etmesse o zaman askerı operasyon yapıp bız alıcaz dedi.bırandda sordukı cozumleriniz hep askerimi siyasi yolla halledilemezmi?die sordu.sayın osman pamukoglu dedıkı hayır bız ılk basta sıyası cozum arıyıcaz.1 cı soledıgım madde sıyası degılmı dedi.1 ay sure verıcez dedi bu siyasi bir yol dedi.eger sıyası yolla cozulmesse o zaman askerı operasyon sart dedi.
    siyasi cozumleri varmi die sormussun.eger takıp edersen siyasi cozumlerınınde oldugunu anlarsın.
    saygılar.....

O programın konusu aslında yeni kurduğu parti üzerine gibiydi.
    Sürekli siyasi sorular sordular fakat Osman Pamukoğlu üniformasını çıkarsa da asker kimliğinden pek sıyrılamamış olacak bir türlü ikna edici cevaplar veremedi. Konulara hep asker uslubuyla cevap verdi.Mesleği ve terörle mücadele ile ilgili konularda verdiği cevaplar önemli fakat siyasi anlamda gelecek anlamında ekonomi alanında pek içime sinen cevaplar alamadım. Baştan sona hayal kırıklığı idi. İçimden bu mu "gümbür gümbür geliyor" dedikleri partinin lideri dedim. Bilemiyorum ama bence başarı elde etmesi şimdilik zor...

• erdal sarı zeybek komutanım sana selam duruyorum tüm cıplaklıgı ile dogruları senden ögrendim sana saygılar sevgiler uzun ömürler
  • Malum bir partinin faaliyetlerinide açıkladı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3iks

bende izledim ve cok cesurca bir programdı ama tek katılmadıgım konu barzaninin ermeni soykırımı izlenimi vermeye meğilli olması konusu.En başta hiçbir zaman kürt devleti olmayacağı için bir kere,böyle bir sorunda olmayacaktır

Bende en fazla 10 sene sonra Kürt devletinin doğuda şimdiden planlamış coğrafyada kurulacağını söylüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orjinalden alıntı: 3iks

bende izledim ve cok cesurca bir programdı ama tek katılmadıgım konu barzaninin ermeni soykırımı izlenimi vermeye meğilli olması konusu.En başta hiçbir zaman kürt devleti olmayacağı için bir kere,böyle bir sorunda olmayacaktır

Bende en fazla 10 sene sonra Kürt devletinin doğuda şimdiden planlamış coğrafyada kurulacağını söylüyorum...

Ben Kuzey Irakta Kürt devleti kurulacağına inanıyorum.Kurulan Kürt devleti Türkiye'nin dahil olduğu AB ye dahil edilecektir.Amaç hem enerji, hemde enerji koridoru oluşturmaktır diye düşünüyorum.

Saygılarımla,

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.