Şimdi Ara

Erberk Ajans Sözleşme İptali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
17.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1buçuk sene evvel Erberk Ajans'a yolladığım resimlerin onaylanması üzerine sözleşme imzalayıp fotoğraf çekimine gitmiştim.Hatırladığım kadarı ile sözleşmede 5 sene boyunca Erberk Ajansın tabiri caizse "malı" olacağım ve başka bir ajans ile sözleşme imzalayamayacağım yazıyordu.Şimdi sorum şu ki; önümüzdeki yaz dönemi için günlük veya 2-3 günlük bulan ajanslara kayıt olup çalışmak istiyorum ancak bu ajanslar bu bahsettiğim maddeye dahil oluyor mu? Eğer oluyor ise Erberk ile olan sözleşmemi nasıl iptal edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi sorun olmassa tip boy pos ss atarmısın merak ettim , birde erberk ajanstan para aldınmı veya dizilerde reklamlarda rol vs ?
  • sormadan birşey yapma cezası var diye biliyorum
  • vay benim saf arkadaşlarım vay kaç kere söyledik bu ajanslar para tuzağı herkes fotoğrafını yolluyor bravo seçildiniz diyo bi gidiyosun senin gibi 1000 kişiyi daha çağırmışlar bi de para veriyorsun biz sana dönücez diyip her çekimde paranı alıyorlar bizim saf arkadaşlar da sanıyo ki beni seçtler yakında dizilerde rol alacağım byler şunu kafanıza yazın torpiliniz olmadıkça ajanslardan ekmek çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

vay benim saf arkadaşlarım vay kaç kere söyledik bu ajanslar para tuzağı herkes fotoğrafını yolluyor bravo seçildiniz diyo bi gidiyosun senin gibi 1000 kişiyi daha çağırmışlar bi de para veriyorsun biz sana dönücez diyip her çekimde paranı alıyorlar bizim saf arkadaşlar da sanıyo ki beni seçtler yakında dizilerde rol alacağım byler şunu kafanıza yazın torpiliniz olmadıkça ajanslardan ekmek çıkmaz

Belli ki ajanslar ile bilgin yok, her ajans konusunda bu şekilde yorumlar görmek doğal oldu.
    Erberk Ajans bünyesinden deneyimli, tecrübeli olmamasına rağmen bir çok oyuncu çıkartmış bir ajanstır.
    Bildiğim kadarıyla 50 veya 75 TL kayıt ücretleri vardır ancak buna görede yaptığın ilk işten ona göre para alırlar.
    Seni belli aralıklarla tipin uyuyorsa, reklam,dizi,sinema deneme çekimlerine gönderirler, ondan sonrası ise sana kalmıştır, biraz uğraş biraz şans.

Her ajans konusunda şu yorumları yapmaktan vazgeçin.
    İstanbulda 4-5 iyi ajans vardır gerçekten para için değil, işini yapmak isteyen, onlardan biriside Erberk'tir.
    Sizin yorumunuz diğer 3.sınıf ajanslar içindir, hani şu sürekli internette reklamlar olarak çıkıyor, sizi sinemada oynatıcaz, reklamlarda oynatıcaz, işte o yaptığınız yorum onlara uyar.

AJANSLARI TANIMADAN İSİMLERİNİ KİRLETECEK YORUMLAR YAPMAYINIZ, SİZİN YORUMUNUZU OKUYAN BİRİSİ BELKİ BU AJANSA GİTMEKTEN VAZGEÇECEK VE ŞANSINI YİTİRECEK.

İSTANBULDA GİDİLEBİLECEK AJANSLAR İSE
    MAYADROOM (Ücret almaz.)
    İMC (50 TL ALIR)
    LAYLA ŞİRİN (Ücret almaz ama ona görede ilk işinden daha fazla para keser.)
    ERBERK (50-100 TL arası olmalıydı.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

vay benim saf arkadaşlarım vay kaç kere söyledik bu ajanslar para tuzağı herkes fotoğrafını yolluyor bravo seçildiniz diyo bi gidiyosun senin gibi 1000 kişiyi daha çağırmışlar bi de para veriyorsun biz sana dönücez diyip her çekimde paranı alıyorlar bizim saf arkadaşlar da sanıyo ki beni seçtler yakında dizilerde rol alacağım byler şunu kafanıza yazın torpiliniz olmadıkça ajanslardan ekmek çıkmaz

Belli ki ajanslar ile bilgin yok, her ajans konusunda bu şekilde yorumlar görmek doğal oldu.
    Erberk Ajans bünyesinden deneyimli, tecrübeli olmamasına rağmen bir çok oyuncu çıkartmış bir ajanstır.
    Bildiğim kadarıyla 50 veya 75 TL kayıt ücretleri vardır ancak buna görede yaptığın ilk işten ona göre para alırlar.
    Seni belli aralıklarla tipin uyuyorsa, reklam,dizi,sinema deneme çekimlerine gönderirler, ondan sonrası ise sana kalmıştır, biraz uğraş biraz şans.

Her ajans konusunda şu yorumları yapmaktan vazgeçin.
    İstanbulda 4-5 iyi ajans vardır gerçekten para için değil, işini yapmak isteyen, onlardan biriside Erberk'tir.
    Sizin yorumunuz diğer 3.sınıf ajanslar içindir, hani şu sürekli internette reklamlar olarak çıkıyor, sizi sinemada oynatıcaz, reklamlarda oynatıcaz, işte o yaptığınız yorum onlara uyar.

AJANSLARI TANIMADAN İSİMLERİNİ KİRLETECEK YORUMLAR YAPMAYINIZ, SİZİN YORUMUNUZU OKUYAN BİRİSİ BELKİ BU AJANSA GİTMEKTEN VAZGEÇECEK VE ŞANSINI YİTİRECEK.

İSTANBULDA GİDİLEBİLECEK AJANSLAR İSE
    MAYADROOM (Ücret almaz.)
    İMC (50 TL ALIR)
    LAYLA ŞİRİN (Ücret almaz ama ona görede ilk işinden daha fazla para keser.)
    ERBERK (50-100 TL arası olmalıydı.)

hocam çok yakışıklı arkadaşlarımın en iyi ajanslar tarafından sürekli oyalandığını gördüm bu yüzden arkadaşları uyarmak istedim kimseyi karalamak derdinde değilim

• 50 lira ücret almışlardı , 30 lira ücret ödeyerek ise tekrar fotoğraf çektirebiliyorsunuz. Fotoğraflarımın çok iyi olmamasına rağmen Bana 1.5 senede 3 iş geldi,deneme çekimlerine gittim ancak kanaatimce aşırı heyecandan seçilmedim.
    Arkadaşlar bu bahsettiğim ajanslar ise reklam ajansı değil iş bulan ajanslar.Acaba kayıt olup işe girsem sıkıntı olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet abonelik iptali hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hic topa girme git önce iptal ettir bende erberkteyim,sözleşme kalındı imza attığımız girmesin sana sonra

• erberk öyle merdiven altı biryer değildir.kuzenim yıllardır o firmayla çalıştı.sahipleride her konuda anlayışlı insanlardır.sözleşmeni iyi oku.diğer firmalarla reklam vs.olayını.sözleşmende mutlaka yazması gerek
  • Konuyu araştırdım,günlük işler bulan MyStaff gibi ajansların Erberk'in sözleşmesi gereğince sorun yaratmayacağını öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.