Şimdi Ara

Erasmusla hangi ulkelere gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cek Cumhuriyeti , Polonya, Macaristan, Litvanya yazdim. Var mi baska tavsiyeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden hep balkan ülkeleri?
  • Ben olsam

Çek Cumhuriyeti
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Macaristan
    -
    -
    -
    -
    -
    Litvanya
    -
    -
    -
    Polonya

olarak sıralardım.Kimse kimseyi kandırmasın şimdi. Ama tarihi de çok sevdiğim için Budapeşte ve Prag ilk ikide olurdu.Bu iki şehir olmasa bile ülkeleri ilk iki yazarım yine.
  • litvanyayı yukarılara yaz dostum, yakın arkadaşım 6 aylık erasmus yaptı orda hayatını yaşadı, hem ucuz, hem yardımsever hem de sıcak insanların olduğunu söylüyor, ingilizcen orta seviye de olsa yadırgamıyorlar seninle konuşuyorlarmış, kızları da hiç fena değilmiş
  • ispanyaya gidilirmi beyler almeria
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Cek Cumhuriyeti , Polonya, Macaristan, Litvanya yazdim. Var mi baska tavsiyeler

Üniversiten ve bölümün nedir?

Bende 2014 bahar döneminde Litvanya yolcusuyum kısmetse
  • Polonya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HARP OKULUNA GİDİLİR Mİ ?
    3 yıl önce açıldı
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Hindistana Giden Varmı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ben olsam

Çek Cumhuriyeti
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Macaristan
    -
    -
    -
    -
    -
    Litvanya
    -
    -
    -
    Polonya

olarak sıralardım.Kimse kimseyi kandırmasın şimdi. Ama tarihi de çok sevdiğim için Budapeşte ve Prag ilk ikide olurdu.Bu iki şehir olmasa bile ülkeleri ilk iki yazarım yine.

Naptin yav polonya litvanya falan iyidir hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ben olsam

Çek Cumhuriyeti
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Macaristan
    -
    -
    -
    -
    -
    Litvanya
    -
    -
    -
    Polonya

Naptin yav polonya litvanya falan iyidir hep

Usta dediğim gibi ben olsam böyle sıralardım.Sebeplerin bir kısmını da söyledim zaten.Şöyle açıklayabilirim, bir defa Polonya soğuk ülkede ilgimi çeken tarihi mekan yapı hiç yok.En fazla birkaç kale o kadar.Hava durumu Macar ve Çekleri öne geçiriyor zaten, üzerine tarih mevzusu da epey öne atıyor ikisini.

E hatun çevresine bakarsak yazdıklarının hepsi iyi zaten, dediğim gibi.Zaten okumaya falan değil partiden partiye koşmaya, farklı kültür tanımaya eğlenmeye gideceksin.Gittiğin şehirde önemli gerçi.

Birde diğer forum arkadaşları için kısa özetleyeyim, kız mevzusunu ön planda tutsaydım ilk sıraya Litvanya'yı koyardım.Ama dönüşü zor olur, söyliyeyim.

edit şunu yineleyeyim yanlış anlaşılmamak için, dediğim gibi şahsi fikirlerimdir, hiçbir ülkeyi kötülemiyorum.Keşke fırsatımız olsa da her ülkede birer dönem okusak.Ama bir tek hak olduğu için kriterlere göre seçim yapmaya itiliyoruz, bunlarda benim kriterlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 5 Mart 2013; 15:57:40 >

• İngiltere' de olur. Bölüm anlaşması varsa tabi, yoksa orası da ap ayrı bir dünya. :)
  • hangi üniler götürüyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.