Şimdi Ara

Equalizer (EQ) ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz iPhone'un ayarları içinde Ekolayzır ayarları var. Fakat ben bu ekolayzır ayarlarını beğenmiyorum. Yani iki tipin arasında bi ekolayzır istiyorum ama hiçbiri uymuyor.

Bu ekolayzır ayarlarını değiştirecek program var mı? Veya nasıl yeniden ayarlayabiliriz? Yeni ekolayzır modu yükleyebiliyor muyuz?

Not1:"EQ mu varmış diyenler için => Settings>iPod>EQ"
    Not2: EQ=Equalizer=Ekolayzır

• bende hiç beğenmiyorum ama bass reducer olanı kullanıyorum. idare eder işte
  • "Kate" programı var EQ ayarı yapabileceğin,ama hem paralı hem ilaçlısı piyasada olsa da çok riskli bi program sistem dosyalarıyla çok oynadığı için...

Kurup da çok restore etmek zorunda kalan var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 21 Mayıs 2008; 12:40:07 >
  • Ben kurdum gayet güzel çalışıyor. Restore etmedim hiç problemim yok. ama kate ve telefonun kendi ekolayzırını en iyi hangi şekilde ayarlarsam güzel bir ses elde ederim bu kombinasyonla bilmiyorum. Bilenler varsa bana bi ss yollayabilirse çok sevinirim...
  • Çok çok zaruri de değil risk almak gerekecek kadar.. Ben Treble Reducer kullanıyorum şu an ama Treble Reducer'dan biraz daha fazla treble gerekiyor.. Off ile Treble Reducer arasında yani..
  • Biraz önce ben de kurdum Kate'i gayet sorunsuz şuan, hep istediğim dock'ta 5 ikon olayını da yaptım,ohhh misler gibi

Ama EQ'ında herşeyi denedim ama iyi ses alamadım,ben daha çok tizci olduğum için TrembleBooster'ı kullanıyordum gayet de iyiydi,ama bu Kate'in EQ'ında High'ı arttırıyorum Mid'i de arttırıyorum ama TrembleBooster'daki kadar iyi ses alamıyorum,ya bu Kate'in EQ fos ya da ben beceremedim
  • Orjinal kulaklığı mı kullanıyorsun? Bir de şu Volume Booster denilen patch sende kurulu mu?

Acaba VolumeBooster kulaklık sesini de arttırıyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Biraz önce ben de kurdum Kate'i gayet sorunsuz şuan, hep istediğim dock'ta 5 ikon olayını da yaptım,ohhh misler gibi

Ama EQ'ında herşeyi denedim ama iyi ses alamadım,ben daha çok tizci olduğum için TrembleBooster'ı kullanıyordum gayet de iyiydi,ama bu Kate'in EQ'ında High'ı arttırıyorum Mid'i de arttırıyorum ama TrembleBooster'daki kadar iyi ses alamıyorum,ya bu Kate'in EQ fos ya da ben beceremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Ses Sistemi Ayarı Bass & Tiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet,orjinal kulaklık...VolumeBooster'ı denemedim hiç,VolumeFix diye bişey kurmuştum ama onun bununla alakası yok,zaten işe yarıyor mu ondan bile emin değilim,silecem galiba onu...

Kulaklıktayken zaten ses seviye gayet yeterli geliyor bana,ama işte kaliteyi arttırmak önemli,kalite bi kulaklık alayım diyorum ama mikrofonları play/pause tuşları olmadıkları için vazgeçiyorum hep
  • bence hiç ayarları ile vs oynamaya gerek yok sorun üstüne sorun yaratıyoruz ondan sonra forumda yardım edin diye başlık açıyoruız bence gereksiz

saygılarımla
  • bana kalırsa eq ayarı yeterli sarkılarda farlı secenkleri secerseniz sonuc baya ortada değisim hissediliyor kulaklık almak istiyorum ama orjinalin uzeirndeki kumanda olayı cok sardı bırakamıyorz
  • Benim kulaklığın iPhone için olanı çıktı.. V-Moda Vibe Duo diye markası ve modeli. Üstünde o butondan ve mikrofon var sanırım. Bir araştırın derim. Türkiye'de yok yanlız.

Bir de kumandalar var iPodlar için onlar belki uyar, şu an araştırma içerisindeyim o konuda..

Dipnot olarak, iyi bir kulaklıkla denerseniz, bir daha stock kulaklıkla dinlemek zevk vermiyor..
  • MuttFTS, evet V-moda Vibe iPhone uyumlu bi ara düşünmüştüm ama çok hassasmış kabloları,vazgeçmiştim...

Bir de üzerinde mikrofondan çok stok kulaklığındaki gibi play/pause/next tuşu olması lazım benim için,yoksa yolda falan herseferinde telefonu çantamdan çıkarmak zorunda kalmak istemem...
  • Duo versiyonda mikrofon ve play/pause/next tuşu var aynı bizim orjinal kulaklıklar gibi..

Evet kablolar biraz hassas duruyor ama tabi bu kıyaslama üst seviye kulaklıklar arasında yapılıyor, benimkinde daha bişe yok..

Bir de firmanın garantisi sağlam çalışıyor.. Benim sol kulaklıktan ses gelmiyordu, amerikaya gönderdim (5,5 YTL tuttu PTT ile) direk yenisi geldi.. Bilgine

Nese ben ayartmiyim seni

quote:

MuttFTS, evet V-moda Vibe iPhone uyumlu bi ara düşünmüştüm ama çok hassasmış kabloları,vazgeçmiştim...

Bir de üzerinde mikrofondan çok stok kulaklığındaki gibi play/pause/next tuşu olması lazım benim için,yoksa yolda falan herseferinde telefonu çantamdan çıkarmak zorunda kalmak istemem...

• MuttFTS,naptın hocam ya masraf çıkarttın şimdi bana

eBay'den alırım muhtemelen alırsam eğer,sen nerden aldın,oradansa hangi kullanıcıdan ?
  • EQ presetleri gerçekten felaket. Bass diye bir şey alamıyorsunuz iyi bir kulalıklıla dahi. Kaliteli bir MP3 player'dan iPhone'a geçecek olanlar bir kez daha düşünmeli bence.
  • v-moda'nın kendi sitesi satıyor.. Ebay'den de satanlar war.. Ben bhphoto diye bi siteden almıştm..

ama bence biraz bekle kulaklık üreticileri bu tip kulaklıklardan çıkarmaya başlayabilir..

quote:

MuttFTS,naptın hocam ya masraf çıkarttın şimdi bana

eBay'den alırım muhtemelen alırsam eğer,sen nerden aldın,oradansa hangi kullanıcıdan ?

@jinxy: Gerçekten bas istiyorsan kulakiçi kulaklıklardan alman gerek.. Veya kafaüstü.. Normal kulaklıklarla bas zor..

• bhphoto'da kargo çok fazla oluyor,ya zaten şusıralar alamam....Bir de özel bi durumum var,bilmiyorum belki kafaüstü kulaklık alırım,Px100/Px200 falan...
  • arkadaşlar pardon.bu ekolayzır ayarlarını bulamadım.nerede?
  • Settings > Ipod > EQ

quote:

Orjinalden alıntı: tunahan33

arkadaşlar pardon.bu ekolayzır ayarlarını bulamadım.nerede?
  • arkadaslar bende kulaklık alacaktım ama iste hep su yönetme tuşları yok diye vazgecmistim simdi alayım bi kaliteli dinliyeyim tus onemli deil diorm ben bass ları dolu dolu dinlemek istiyorum bunun icin kafaustumu almam gerek yoksa kulakicinde karsılayacak olan varmı forumu arastırdım kulakicinde alacaksak CREATIVE EP630 KULAKLIK en iyisi gibi gözüküyor sizinde değerli yorumlarınızı isterim tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.