Şimdi Ara

Epson Stylus Photo px830fwd için hangi kartuş ve kağıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amatör fotoğrafçıyım.bir süre önce epson px830fwd aldım.birkaç örnek baskı aldım,fotoğraf baskısından memnunum.yalnız elimde sadece kutudan çıkan kağıtlar var.bir kere şunu belirtmeliyim ki bence fazla mürekkep harcıyor ya da daha önce bu kadar kaliteli fotoğraf baskısı almadığım için yanılıyorumdur.bu işle ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlara iki sorum var

1-hangi kağıdı kullanayım,nerede bulabilirim(bir ara bir arkadaş crescor? gibi bir markadan söz etmişti)
    2-hangi kartuş,nerede bulabilirim(bir de bitmeyen kartuş diye birşey de varmış sanırım)

AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • aranızda hiç fotoğraf baskısı alan yok mu?
    ya da epson kullanıp nasıl dolum yaptığını söyleyebilecek
    AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • Merhaba,

Cihaz hayirli olsun iyi tercih fakat dolum yapacaksaniz dogru urunu tercih etmemissiniz. L800 model yazici PX830 ile ayni baski kafasina sahip olan model ve kartuslarini kendiniz dolduruyorsunuz. 1 set murekkep ile yaklasik 1.800 adet 10x15 boyuta foto baski alabiliyorsunuz. Murekkeplerin tanesi yaklasik 25 tl. 25x6=150 tl. 150%1.800= 0,083krs a geliyor 1 adet 10x15 boyut foto baskinin murekkep maliyeti. Dolayisiyla sunu soyleyebiliriz ki orjinal kullanarak da tasarruf etmek mumkun. Yani normal makina alip tank yaptiracaginiza Epson L serisi cihazlari tercih ederseniz avantajlari;
    - 2 yil Turkiye garantisi kapsaminda
    - orjinal marka urunu ve kalitesi

Foto kagidi konusunda ise fotografcilardan temin etmek mumkun. Eger İstanbu'da yasiyorsaniz foto yazici satan fotograf studyolari var bildigim birkac tane fakat reklam olmamasi icin buraya yazmayacagim. İster internetten arastirip siz bulun ister pm atin. Nacizane tavsiyem iyi sonuc almak istiyorsaniz tabiki Epson 190/225/255 ya da 290 gr lik kagitlari var onlari tercih edebilirsiniz alternatif olarak ise Mitsubishi kagitlar Epson a en cok benzeyen lifler ile uretilmis pigment murekkep destekleyen kagitlardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

amatör fotoğrafçıyım.bir süre önce epson px830fwd aldım.birkaç örnek baskı aldım,fotoğraf baskısından memnunum.yalnız elimde sadece kutudan çıkan kağıtlar var.bir kere şunu belirtmeliyim ki bence fazla mürekkep harcıyor ya da daha önce bu kadar kaliteli fotoğraf baskısı almadığım için yanılıyorumdur.bu işle ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlara iki sorum var

1-hangi kağıdı kullanayım,nerede bulabilirim(bir ara bir arkadaş crescor? gibi bir markadan söz etmişti)
    2-hangi kartuş,nerede bulabilirim(bir de bitmeyen kartuş diye birşey de varmış sanırım)

elbette memnun olursun zira bu sınıfta fotoğraf baskısını bundan iyi yapan cihaz yoktur. epsonların orj. kartuşları dolmaz ancak dolum için üretilen kartuşları vardır şeffaf ve tıpalı bu kartuşları doldurmak gayet basit tıpayı çıkar mürekkebi koy tıpayı kapat işlem bu kadar her dolum sonrası yazıcı kartuşları yeni ve dolu algılar bu kartuşları bir kerelik ayrıca alman gerekecek sonrasında sadece mürekkep temin ederek işine devam edeceksin bendede senin yazıcının fax'sızı olan PX730 var . Cescesor'un kartuş ve mürekkeplerini kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. epey bir kağıt denedim içlerinde en çok 255 gr. epson premium glossy ve 300 gr rovi premium serisi kağıtları beğendim aşağıda PX830 ile uyumlu kartuş dolum seti ve rovi kağıtların linkleri var.

KARTUŞ DOLUM SETİ: http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Seti,LA_152-2.html/Epson-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti,LA_177-2.html/Epson-T0801-T0806-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-58.html

ROVİ FOTOĞRAF KAĞITLARI:http://www.cescesor.com/Fotograf-Kagidi,LA_157-2.html

setteki mürekkepler bittiğinde yeniden mürekkep alman icap edecek mürekkeplerde aşağıda

http://www.cescesor.com/epson-claria-uyumlu-kartus-dolum-murekkebi.html

ben cescesor kullandığım vede memnun olduğum için onun linklerini verdim bursakartus goprint etacolor vs. gibi firmalarda var bu işlerle uğraşan onlarıda incele

bitmeyen kartuşta ise yazıcının dışındaki tanklar hortumlar vasıtasıyla kartuşlara bağlanıyor bu taklar karuşları besliyor. çok çok yoğun baskı almayacaksan bitmeyen kartuşu tavsiye etmem dolan kartuş daha ideal bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 18 Ocak 2013; 16:16:35 >

• cevaplarınız için teşekkürler.oldukça yararlı oldu benim için.sanırım aradığım marka cescesordu
  • mürekkep olarak epson L800' ün orjinal mürekkeplerini kullanın. kartuş olarak cescesorun kartuşlarını, fotoğraf kağıdı olarak epson premium plus ı kullanın.kağıda alternatif olarak cescesor rovi premium parlak kağıdı öneririm...

Orijinalden alıntı: falcon1977

mürekkep olarak epson L800' ün orjinal mürekkeplerini kullanın. kartuş olarak cescesorun kartuşlarını, fotoğraf kağıdı olarak epson premium plus ı kullanın.kağıda alternatif olarak cescesor rovi premium parlak kağıdı öneririm...

l800 ün orjinal mürekkepleri pahalı mıdır muadillerine göre?nerede bulabilirm.bildiğiniz güvenilir bir site var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

mürekkep olarak epson L800' ün orjinal mürekkeplerini kullanın. kartuş olarak cescesorun kartuşlarını, fotoğraf kağıdı olarak epson premium plus ı kullanın.kağıda alternatif olarak cescesor rovi premium parlak kağıdı öneririm...

l800 ün orjinal mürekkepleri pahalı mıdır muadillerine göre?nerede bulabilirm.bildiğiniz güvenilir bir site var mı?

muadillerine göre pahalıdır fakat L800 orjinal mürekkep ücretinin hakkını veriyor.renk uyumluluğu ve solma direnci mükemmel. Cescesor, kartuşmatik' den ucuza alınabilir.Yada Vatan %25 indiriminden de alabilirsiniz epson premium plus fotoğraf kağıtları ile birlikte...

• quote:

quote:

quote:

muadillerine göre pahalıdır fakat L800 orjinal mürekkep ücretinin hakkını veriyor.renk uyumluluğu ve solma direnci mükemmel. Cescesor, kartuşmatik' den ucuza alınabilir.Yada Vatan %25 indiriminden de alabilirsiniz epson premium plus fotoğraf kağıtları ile birlikte...

teşekkürler

• Aman Dikkat

yazıcım px830fwd cescesor mürekkepleri yüzünden çöpe gitti, kesinlikle tavsiye etmem. Destek vs hepsi hava gazı yazıcıyı servisine gönderdim 450 TL verdim ama yine olmadı.
    Şimdi Epson L355 aldım Fotoğraf baskısı tatminkar ve mürekkep sarfiyatı çok iyi, bir sonraki yazıcım kesinlikle L800 olacak, PX830FWD gerçekten yazıcıların babasıydı ama maalesef yanlış bilgi yüzünden gitti
    Kartüşleri tanımıyor hiçbirşekilde anakart sorunu var. Kafa tıkandı çok kaliteli cescesor mürekkepleri sayesinde açmak için nozzle diye diye bir kafa açışı önerdiler oda hepten içine etti.

Tavsiyem kafa tıkanınca direk gönder servise buharla açıyorlar yada yeni kafa 150 TL civarında takıyorlar servisin verdiği fiyat bu. Ben geç kaldım maalesef yanlış bilgilendirilmek yüzünden, Siz de aynı hataya düşmeyin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.