Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.228
Cevap
74
Favori
292.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

....
    Tabiki Turkiyede sadece hayal ucuz projeksiyon, Avrupanin 2misli fiyata satiliyor Turkiyede projeksiyon cihazlari !

genellememek lazım sn. @andy1 örneğin Epsonun tw9000 modeli avrupadan daha düşük fiyatlara satıldı Türkiyede

Genelleme yapmiyorum, suanki gercekleri yazdim, Turkiyede bana Avrupadan daha ucuza satilan 1 tane ornek verirmisiniz ?

Yada Turkiyede 1000 Dolar uzerinde satilan GT750-ST710 serilerden 1 tanesinin Avrupada 1000 dolara hatta 900 dolara satildigi 1 Ulke gosterebilirmisiniz?

Gosteremessiniz, Turkiye aldi basini gidiyor ozellikle teknolojik cihazlarda !

Kaba tabirle, bazi firmalar acikca fiyatlari sabitlemisler, Internette 10 dakika arastirmaniz yeterli zaten !

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

sayın andy1 hangi tarz projeksiyon cihazlarından bahsediyorsunuz anlamadım ama hiçbir avrupa/amerika teknoloji forumlarında samsung lg projeksiyon cihazlarının esamesi bile okunmuyor, iyi akşamlar.

not: tabi benim kastettiğim home cinema proj. cihazlari

2013 mart sonrasi, yeni seriler girmeden konusmak anlamasiz olur, Samsung ve Lg Kore-daha dogrusu Asya Ulkelerinde farkli serilerle mini projeksiyonlari suan zaten satiyorlar, fiyatlarida net 220 dolar, yani Samsung oyle fiyat verdiki bazi firmalarin fiyatlari yukseltmesininde onunu kesti !

Bahsettigim cihaz zaten bir prototip, ilk tanitimlarida belli amaclar icindi, hdmi giris vs, hatta ben bu cihazi Turkiyede 1-2 firmada satista gordum, 400 dolar uzerinde satmaya calisan !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 19 Aralık 2012; 0:18:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

....
    Tabiki Turkiyede sadece hayal ucuz projeksiyon, Avrupanin 2misli fiyata satiliyor Turkiyede projeksiyon cihazlari !

genellememek lazım sn. @andy1 örneğin Epsonun tw9000 modeli avrupadan daha düşük fiyatlara satıldı Türkiyede

Genelleme yapmiyorum, suanki gercekleri yazdim, Turkiyede bana Avrupadan daha ucuza satilan 1 tane ornek verirmisiniz ?

genelleme yapıyorsunuz,bu sene başında (şubat sonu) yurtdışında (avrupa) da kendi yaptığım araştırma ile Epson tw9000 projeksiyonu Türkiye de daha ucuza aldım

oturduğunuz yerden internet fiyatlarına bakarak yorum yapmayın,distiribütör firmaların baskıları sonucu maalesef internet fiyatları tavsiye edilen satış fiyatlarıdır.
    birebir satıcılar ile görüştüğünüzde çok iyi fiyatlara alabiliyorsunuz,ödenen vergilerden dolayı Türkiyenin gerçeği ortada ama eskisi gibi her üründe bahsettiğiniz olay yok artık,
    bir tane örnek istemişsiniz ;

Epson tw6000 projeksiyon almanyada 1449 € /1499 € buyrun

http://heimkinoschmiede.de/shop/Projektoren/Epson/Epson-EH-TW6000::150.html?XTCsid=5d8fromftham5e13un1jpo8r45

www.heimkino-aktuell-shop.de
    Heimkino Aktuell ist der Heimkino Spezialist für 4K Heimkino Beamer, Laser Projektor und Ihre 4K Leinwand, Heimkino Zubehör und Sony 4K Laserbeamer VPL-VW760 ES nativer UHD 4K Beamer Heimkinobau Ultra HD 4K Projektor Sony VPL-VW270 ES und VPL-VW570ES sowie nativ 4K JVC DLA-N5 und JVC DLA-N7 4K Beamer
    http://www.heimkino-aktuell-shop.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=epson-eh-tw6000&ref=idealo

bugün bu projeksiyonu Türkiyede 3200 TL ye çok rahat alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

kablosuz vericinin altında reset düğmesi var ona bir süre basılı tutun, sonrasında bağlantı kuracaktır.

ilk bağlantıdan önce bunu yapmanız gerekiyor.

Dostum sana nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum. Beni yol, yorgunluk ve bir suru masraftan kurtardin. Nasil olurda bu bahsedilmez... Kitapciginda bile yok. Bozuk oldugunu bile dusundum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 20 Aralık 2012; 4:33:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir sorum daha var. Ps3 ve uydu cihazindan goruntuyu yarim aliyorum. Ekrsn olceginde bir duzeltme gerekiyor. Yani goruntu dev gibi fakat yarisi yok..

• Cihazi resetledim kablolu baglantida duzeldi ancak wireless denemedim. Neyse sorun yok. Su wireless alici arkasinda reset dugmesine basmak gerektigini ogrendim ya ustumden bir ton yuk kalkti.

• @AstraMastra kardesim benide listeye ekleyebilirsin. Epson 6100W. Bugune kadar bu tip bir cihaz almamak ile kendime kotuluk etmisim ve film felan seyretmemisim. Tucay bey mekaninda demo seyrettirdi. 9100 gosterecekti ancak kabul etmedim zira her ne kadar calisarak kazansam da, duygularima hakim olamayip bir 9100 kapabilirdim. Bu da evdekilerin simseklerini ustume cekecegim anlamina gelirdi.

Cihaza gelince ben evde badana boyali sarimtrak renkte bir duvara yansittim. Perdeye asla gerek yok. Neden para verilir cozemedim.

Wireless guzel. Havadan ses ve goruntu nasil geciyor sasilacak bir durum. Gayet basarili.

Ayrica buradan Tuncay beye ozel bir parantez acmak gerekiyor. İletisimi, sabri, ilgisi sebebi ile buradan kendisine selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 20 Aralık 2012; 4:44:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraBöcü

@AstraMastra kardesim benide listeye ekleyebilirsin. Epson 6100W. Bugune kadar bu tip bir cihaz almamak ile kendime kotuluk etmisim ve film felan seyretmemisim. Tucay bey mekaninda demo seyrettirdi. 9100 gosterecekti ancak kabul etmedim zira her ne kadar calisarak kazansam da, duygularima hakim olamayip bir 9100 kapabilirdim. Bu da evdekilerin simseklerini ustume cekecegim anlamina gelirdi.

Cihaza gelince ben evde badana boyali sarimtrak renkte bir duvara yansittim. Perdeye asla gerek yok. Neden para verilir cozemedim.

Wireless guzel. Havadan ses ve goruntu nasil geciyor sasilacak bir durum. Gayet basarili.

Ayrica buradan Tuncay beye ozel bir parantez acmak gerekiyor. İletisimi, sabri, ilgisi sebebi ile buradan kendisine selamlar...

Eklendiniz ,6100w da ilk üyesiniz

Perde için ön yargılı olmayın ,gözünüz duvarda ki görüntüye biraz alıştıktan sonra bir kaç numune parçalarla deneme yapın farkı göreceksiniz.

Epson WirelessHD organizasyonunu destekliyor,teknik detay için BU SITEDEN bakabilirsiniz.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 20 Aralık 2012; 10:39:15 >

• Serdar,Cemo

yaw kardeşim size dün yazdım;aynen sallayın gitsin şu adam!! yine ağır yazacağım,olmayacak,aslında her şeyi
    yazdım ama herif hala bıraktığım yerde,hayret bir şey ve bugün yaın bu başlığın da içine edecektir!

ülen başlık EPSON,herif nereden çalıyor yaw

++
    Hocam benim DH de PM alışım kapalıdır,sana da durumu sanırım oldukça açık anlattım!

++

Senin konunun uzmanı da Serdar kardeşimdir;ama sen elini cebine biraz fazla sok ve fazla çıkma yap olurmu
    yok bunlar beni aşıyor dersen,bizim gibi "FILM" ci isen başka çözümler sunarız sana!

Ayrıca PJ yi alıp da DVD den Film izleyecek değilsin herhalde
    ext.cihazlar ne oluyor bu arada???

OPPO ya iyi gaz verdik bu arada ben senelerdir veririm bu merete gazı
    diğer yerden bizim Paul dostumuz bu arada kapmış bile 103 modelini
    Serdar sıra sende kardeşim!

Epson OK dir bu arada,o herifin pahalı v.s laflarına takılmayın,belliki yine tartışma çıkaracak mevzu arıyor
    onu bana havele edin siz gerisine karışmayın yaw

p.s;Serdar 95 i satacak olursan 103 e transfer olacağın zaman,95 i ben alabilirim!

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 20 Aralık 2012; 13:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

....

OPPO ya iyi gaz verdik bu arada ben senelerdir veririm bu merete gazı
    diğer yerden bizim Paul dostumuz bu arada kapmış bile 103 modelini
    Serdar sıra sende kardeşim!

Epson OK dir bu arada,o herifin pahalı v.s laflarına takılmayın,belliki yine tartışma çıkaracak mevzu arıyor
    onu bana havele edin siz gerisine karışmayın yaw

p.s;Serdar 95 i satacak olursan 103 e transfer olacağın zaman,95 i ben alabilirim!

CAN++

mesaj alınmıştır Can hocam

103 kesmez bizi,bizde biraz hi fi tarafı da aktif,sinema ile stereo ya bir arada götürmeye çalışıyoruz,kısmet olursa 105 diyelim.

tek dezavantaj bende 95 şu anki firmware ile iso oynatabiliyor (güncelleme yapmıyorum) ,yenilerinde biliyorsunuz engellendi.

olurda upgrade söz konusu olursa 95 için ilk sizi sıraya yazdım hocam,saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 20 Aralık 2012; 13:59:34 >

• yaw benim ISO miso ile de işim yok ve olmaz zaten! altyazı ilede olmaz işim

Sen sanırım bizim Sadri denmi etkilendin ne o takmıştır ISO diye!

yaw ne iso su ne de pisosu,yada altyazı karakter v.s işleri

bana salt BD si lazım gerisi teferruat işim de olmuyor!

hatta 93 olsa yine bana uyar,OPPO olsun yeter

benim DVD Player bile OPPO yaw (DV-980H olan modeli)
  • quote:

quote:

kablosuz vericinin altında reset düğmesi var ona bir süre basılı tutun, sonrasında bağlantı kuracaktır.

ilk bağlantıdan önce bunu yapmanız gerekiyor.

Dostum sana nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum. Beni yol, yorgunluk ve bir suru masraftan kurtardin. Nasil olurda bu bahsedilmez... Kitapciginda bile yok. Bozuk oldugunu bile dusundum...

Rica ederim dostum lafı mı olur :) İşin görülsün yeter.

Burada yardımlaşma için varız değil mi? :)

• quote:

Arkadaslar bir sorum daha var. Ps3 ve uydu cihazindan goruntuyu yarim aliyorum. Ekrsn olceginde bir duzeltme gerekiyor. Yani goruntu dev gibi fakat yarisi yok..

Bu sorun için ps3 ün video çıkış ayarlarını kontrol edin. Görüntünün bir kısmı yoksa zoom yapılmış olarak çalışıyordur.

Bence ps3 ayarlarını default edin. Düzelmesi gerekir.

Bu arada tv mi kullanıyorsunuz projektör mü?

TV ise onun görüntü formatını da kontrol edin bence.
  • quote:

quote:

Arkadaslar bir sorum daha var. Ps3 ve uydu cihazindan goruntuyu yarim aliyorum. Ekrsn olceginde bir duzeltme gerekiyor. Yani goruntu dev gibi fakat yarisi yok..

Bu sorun için ps3 ün video çıkış ayarlarını kontrol edin. Görüntünün bir kısmı yoksa zoom yapılmış olarak çalışıyordur.

Sagol kardesim. Duzelttim. Az once How to train your dragon 3D filmini izledim. Sinemadan daha basarili. Gozluk cok rahat. Hic hissesilmiyor. Bas agrisi da yok. Duvari beyaza boyayacagim artik :)) Perde yerine bunu deneyelim.

• 3D filmlerde alt yazı uyumsuzluğu nasıl giderilir ?
  • quote:

quote:

quote:

Sagol kardesim. Duzelttim. Az once How to train your dragon 3D filmini izledim. Sinemadan daha basarili. Gozluk cok rahat. Hic hissesilmiyor. Bas agrisi da yok. Duvari beyaza boyayacagim artik :)) Perde yerine bunu deneyelim.

Beyaza boyatsanızda bir süre sonra boya izleri ve bir takım ayrıntılar rahatsız etmeye başlayacaktır. En azından kumlanma şeklindeki ayrıntılar beni huzursuz etmişti.

Bence hiç uğraşmadan imkanlar dahilinde iyi bir perde almak. Tabii yer müsaitse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

3D filmlerde alt yazı uyumsuzluğu nasıl giderilir ?

Tolga bu durum ya kullandığın player ile ilgili yada altyazı gömerken senkron hatası vardır.

MKV izliyorsun sanırım.
  • evet mkv izliyorum.... popcornhour kullandığım player... klasör içinde , örnek ; batman.mkv ve batman.srt olarak bulunuyor cihazın kendi yapması lazım , akşam güncellme varmı cihaz için bir bakayım....
  • Klasör ismide aynı değil mi? sanırım klasör ismide aynı olması gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

evet mkv izliyorum.... popcornhour kullandığım player... klasör içinde , örnek ; batman.mkv ve batman.srt olarak bulunuyor cihazın kendi yapması lazım , akşam güncellme varmı cihaz için bir bakayım....

Popcornda altyazı formatı .ass olmalı.
    Bunun icin kucuk bir programcık var.
    Arastirın.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.