Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.409
Cevap
182
Favori
474.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazıcı amazon.com.tr de uygun oraya bakın ama satıcı amazon.com.tr olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 5 Aralık 2018; 0:22:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    Sitesinde L3110, L3111, L3150, L3151 Ağustos 2018 itibarıyla satışa sunulacaktır. L7160, L7180 Eylül 2018 itibarıyla satışa sunulacaktır yazıyor ama piyasada yoklar.
    https://urun.n11.com/murekkep-puskurtmeli-yazici/epson-l3110-orjinal-murekkepli-tankli-yazici-P299960016
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirkumsali

    Fotoğraf baskı için hangi kağıt markasını tavsiye edersiniz? 300-400 tane fotoğraf basayım diyorum
    Rovi inci mat kağıt.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barabum

    Bizim mesaj güme gitti

    Alıntıları Göster
    Bu yazıcılar çıktı maliyeti olarak çok ekonomik ama cihaz fiyatları biraz yüksek, alabileceğiniz en ucuz model Epson L310 olup, onun da tarayıcısı yoktur, tarayıcılı USB bğlantılı model L382, tarayıcılı kablosuz model de L3050 en uygun fiyatlı modellerdir.
  • Amazon.com.tr de L3060 810 TL. En uygun fiyat burda sanırım. Ben burdan almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L3050 hb de 960 lira. Ne ara bu kadar yükseldi. İndirim gören paylaşsın lütfen beklemedeyiz :) amazondaki 3060 photoink murekkepli o yüzden biraz daha ucuz sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L3060 teknosa mağazalarında 899 TL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mürekkebi doldurduktan sonra tapaları kapatıyor muyuz yoksa yandaki boş alana mı bırakıyoruz
  • barabum kullanıcısına yanıt
    Tıpalar kapalı olacak.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Epson Yazıcınizin 3. Yıl ek garantiniz yoksa bunu bu linkten mutlaka yapın. Fatura tarihinden sonra 1 ay süreniz var. Biz sattigimiz ürünlerde kaydını yapıp gönderiyoruz müşteri unutur mağdur olur diye.

    https://www.epson.com.tr/promotions/extended-warranty
  • Çok yararlı konu Murat abi bıkmadan usanmadan tüm sorulara cevap veriyor teşekkür ederim tekrardan abi iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epson L3060 kullanıyorum. Bugün foto basarken yarısında kırmızıyı basmamaya başladı, resmin yarısı soluk çıktı bir daha da kırmızı basmadı, tankı kontrol ettim mürekkep dolu görünüyor açtım baktım gerçekten var. Ama bir türlü kırmızıyı kullanmıyor. Head cleaning özelliğini kullandım birşey değişmedi. Cihaz bozuldu mu sizce?
  • msw kullanıcısına yanıt
    Kırmızı mürekkebin olduğu bölüm hava yapmıştır, tanktaki tıpaları açıp kafa temizleme yapınız, püskürtme desenini kontrol ederek gerekirse bu işlemi tekrarlayınız.
  • Arkadaşlar merhaba bende uzun araştırmalar sonucu L3060 almaya karar verdim. Fakat fiyat şuan en düşük olarak hepsiburada'da 965 tl seviyesinde. Sizce ay sonuna doğru indirim olur mu? Çünkü fiyat birden 100-150 inerse kötü olur. Bir de kullananlar şuan memnun mu? Bir de photo ink mürekkebi 4 renk oldukça uygun ama kendi mürekkebinin teki bile çok pahalı. Photo ink ileu dolum yapan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onstark46 kullanıcısına yanıt
    21 Aralık'ta "En Uzun Gece" indirimleri olacak, belki bu modelde ciddi bir indirim olur. Mürekkep olarak Photoink kullanıyorum. Şu ana kadar 4 farklı model Epson yazıcıda yaklaşık 400000 çıktı almış durumdayım, mürekkep yönünden bir sıkıntı yaşamadım. Ben belge yazdırıyorum, fotoğraf kalitesi konusunda bir şey diyemem. Epson orijinal mürekkep kullanmazsanız cihazınız garanti dışı kalır diyor, onu da hatırlatmakta fayda var.

    https://www.amazon.com.tr/Yazıcılar-Mürekkep-PHOTO-INK-Akıllı/dp/B07CJWG47D/ref=sr_1_31?ie=UTF8&qid=1544307630&sr=8-31&keywords=epson+yaz%C4%B1c%C4%B1




  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyeyim o halde, yakında aranıza katılırım inşallah. Çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda multaka geçmiştir ama başlık içinde arama yapılamıyor. 83 sayfayı da okumak istemiyorum açıkçası. L355 kullanıyorum ama gördüğüm kadarıyla modellerin sadece isimleri değişmiş, özellik olarak hepsi birbirinin aynısı (3xx modeller) gibi. Orjinal mürekkepler malesef kısa süre içinde soluyor. Fotoğraflar albüme koyulmazsa rezalet bir hale dönüyor. Acaba bu renk solmasını önlemenin (albüme koyma, fotoğrafı kaplama dışında) yolu yok mu? Solmayan muadil mürekkep var mı kullanabileceğimiz? Bu konu çok canımı sıkıyor açıkçası. Bu yazıcıyı almamdaki en önemli etken fotoğraf baskısı yapmaktı ama artık yapmıyorum, büyük saçmalık çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat3807

    Kırmızı mürekkebin olduğu bölüm hava yapmıştır, tanktaki tıpaları açıp kafa temizleme yapınız, püskürtme desenini kontrol ederek gerekirse bu işlemi tekrarlayınız.
    Murat hocam teşekkür ederim. Tıpaları açıp tekrar taktım kafa temizliği yaptım renkler düzeldi. Cihazın yerinden olduğunu düşünüyorum çok düz değildi, yer değiştirdim. Galiba cihazı oynatınca da böyle sorunlar olabiliyor.
  • Hepsiburada dan l310 aldim bende. Orjinal murekkepli 649 tl. Suan da en uygun orasi sanirim. İnsallah sorunsuz sıkıntısiz cihazimiz olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.