Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.487
Cevap
187
Favori
482.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • welowis kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlardan en iyisi hangisi sen bana direk onu söyle kafam karıştı her konuda en iyisi hangisi
  • welowis kullanıcısına yanıt

    Merhabalar birkaç yorumunuzu okudum yardımcı olabileceğinizi düşündüm ☺️ bende yazıcı almayı düşünüyorum ama Epson L3251 - HP smart tank 580 - brother dcp_t420w arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

  • enis ekici kullanıcısına yanıt

    Fiyat farkı afaki değilse L3256 alın hocam.EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ 



    Epson L3250: Daha yüksek renkli baskı hızı (20 ppm) ve biraz daha düşük fiyat. Genel amaçlı kullanım için uygun.

    Epson L3252: Daha yüksek baskı çözünürlüğü (5760 x 1440 dpi) ancak biraz daha düşük renkli baskı hızı (15 ppm) ve düşük tarayıcı çözünürlüğü (1200 x 1200). Detaylı baskılar için tercih edilebilir.

    Epson L3256: Yüksek baskı çözünürlüğü ve daha yüksek tarayıcı çözünürlüğü (1200 x 2400 dpi). Detaylı taramalar için uygun.


    Epson L3250


    Baskı Hızı: Renkli baskıda 20 sayfa/dakika, siyah beyazda ise 33 sayfa/dakika.

    Baskı Çözünürlüğü: 4800 x 1200 dpi.

    Tarayıcı Çözünürlüğü: 1200 x 2400 dpi.


    Epson L3252


    Baskı Hızı: Renkli baskıda 15 sayfa/dakika, siyah beyazda ise 33 sayfa/dakika.

    Baskı Çözünürlüğü: 5760 x 1440 dpi.

    Tarayıcı Çözünürlüğü: 1200 x 1200 dpi.


    Epson L3256


    Baskı Hızı: Renkli baskıda 15 sayfa/dakika, siyah beyazda ise 33 sayfa/dakika.

    Baskı Çözünürlüğü: 5760 x 1440 dpi.

    Tarayıcı Çözünürlüğü: 1200 x 2400 dpi.





  • Onur3254 O kullanıcısına yanıt

    estağfurullah. ihtiyacınızdan bahsederseniz daha rahat fikir sunabilirim fakat özetle bu üç modeli incelediğimde şunu görüyorum;


    Baskı Hızı ve Kapasitesi: Epson L3251 en hızlı baskı hızına sahipken, HP Smart Tank 580 daha yüksek mürekkep kapasitesi, Brother DCP-T420W ise baskı hızında ve çözünürlüğünde dengeli bir performans sunuyor.

    Çözünürlük: Brother DCP-T420W en yüksek baskı çözünürlüğüne sahip, bu da yüksek kaliteli baskılar yapabilmek için avantaj.

    Bağlantı Özellikleri: HP Smart Tank 580, Bluetooth bağlantısı sunarak ekstra bir esneklik sağlıyor.


    Bu bağlamda eğer hızlı ve çok sayıda baskı yapmanız gerekiyorsa Epson L3251 tercih edilebilir. Yüksek mürekkep kapasitesi ve Bluetooth bağlantısı önemliyse HP Smart Tank 580 uygun bir seçim olacaktır. Daha yüksek baskı çözünürlüğü ve uygun fiyat arıyorsanız ise Brother DCP-T420W ideal bir seçim olacaktır.





  • EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

    Merhabalar, bazı dönemler 3-5 bin çıktı(genelde siyah beyaz) alınacak bazı dönemler nerdeyse hiç çıktı alınmayacak şekilde çıktı maliyeti düşük en iyi yazıcı sizce hangisi ? ben yukarıda bazı sitelerden derledim. sizce hangisini almalıyım.

  • hocam eğer yazıcı uzun bir dönem 15 gün ve daha fazla kullanılmayacak ise tonerli yazıcı tercih edin makinenin uzun ömürlü olması açısından.

  • merhaba L3151 vardı uzun süre kullanılmadı laptop ile önce kablolu bağlantı yapıp kurdum çıktı kötü çıktı sonra uygulaması yönlendirdi temizleme yapınca siyah düzeldi, kablolu bağlantı kurduktan sonra ev interneti üzerinden kablosuz bağlantı kurdum ve oldu ama benim sorunum şu , evde değilken yazıcıdan çıktı almak laptop ile bağlanıp, direk bağlantı varmış denedim wi fi ağı arayınca yazıcıyı görüyor ve bana verdiği şifreyi girip bağlanmaya çalışınca windows bilgileri toplayamıyor gibi uyarı çıkıyor neden olabilir ayrıca uzaktan baglantı gerçekleşirse aynı anda laptop ta internet bağlantısı kesiliecek mi anlamadım

  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Yazıcının uygulaması üzerinden Bir bulut servisi tanıttığınizda yazıcınız da evde internete bağlı ise çıktı alabiliyorsunuz diye biliyorum .

    Windows 11 de sıkıntı var.

    Yanlış sürücü kuruyor ve ağda yazıcıyı görmüyor. Mümkünse manuel siz kurun öyle tanıyor.

    Yazıcınızı önce modeme tanıtın ki evdeki herkes yazici açıkken baglanabilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Temmuz 2024; 18:7:8 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    öncelikle bilgi için teşekkürler, evdeyken laptop ile kablosuz çıktı alabiliyorum bu modeme tanımlı demek mi ?


    bulut servisi tanıtma işlemini arıştırıcam

  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Laptoptan bağlantı kurulur ama laptop direkt yaziciya bağlı olup internete çıkışını kapatıyor ise modem ile bağlantısı yok demektir.

    Ben ev içi server gibi kurulum yaptım. Modemin içinden cihaz tanıtma var wps özeliği.

    Modemdeki wps tuşu ile otomatik yada modemin içine girip wps menüsünden manüel olarak yazıcıyı tanıtır iseniz yazıcı açıkken modeme baglanan her cihaz dan internet kopması olmadan çıktı alabilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba fotoğraf basmak için bir epson arıyorum çok uçuk rakamlar aramıyorum ama şunu sormak istiyorum bir modeli çıkmış ve sadece hepsiburada satılıyor 18000 tl fiyatı var ve 6 renkli. Çözünürlük orta muadiller ile aynı bu yazıcı ile örnek 3250 serilerinde fotoğraf baskısı arasında çok büyük fark varmıdır 3250 ler 5.5 6 bin civarı L8100 ise 18.000 sizce bunu almaya değermi.
  • Arkadaşlar merhaba, Epson L4260 mı yoksa Hp smart tank 750 mi önerirsiniz?
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt

    İki model arasında püskürtme ucu farkı var, biri 1 pl diğeri 3 pl galiba. Pahalı olan 1 pl ve 6 renk olduğu için daha net ayrıntı verebiliyor. Lakin 4 renkli olanda bu kadar net renk ayrıntısı yakalayamazsiniz. Gördüğüm çoğu fotoğrafçı da 6 renk Epson 800 serisi vardı. Diğer türlü fotoğrafçı da 4 renk basit bir yazıcı alır kullanırdı, illaki fark var yani,

    Bir de muadil mürekkeple mıdır, kullanılan fotoğraf kağıdından mıdır bilmem benim Epson 4 renkli yazıcıdan aldığım fotoğraf çıktısı, 1 senede soluyor. Herhangi bir çerçeve içinde değil. Ama yaklaşık 10 12 yıl önce fotoğrafçı dan aldığım fotoğraf hala ilk günkü gibi. Evde fotoğraf cikarmek dışarıda çıkarmaktan daha maliyeltli olabilir. Yazıcı ücreti, mürekkep kağıt ücretleri....

  • PiRaTeS...06 P kullanıcısına yanıt

    Epson l 4160 modelini kullandım yaklaşık 4 yıl. 80 bin civarında da.cikti aldım. Pek problem yaşamadım. Ama hplerde ekşi kartus gibi baskı kafalaro okulumuzda HP tanklilar var ve 20 30 bin sayfada baskı kafasinin yenilenmesi gerekli.sizin dediğiniz modelin baskı kafası nasıldır bilmiyorum ama eski modellerdeki gibi kartuş gibiyle Epson alirdim fiyatlari yakınsa.

  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    İki cihaz arasında kaldım ama fiyat olarak hiçte yakın değiller. Sizin 1 yılda solan resimlerini, fotoğraf kağıdı ile alakalı olabilirmi Peki, bende almışken iyisini almak istiyorum çocuğumun resimlerini aileye dağıtmak için.
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt

    Valla internetten fotoğraf baskısı sipariş vermiştim ömürlük fotoğraf isterseniz daha ucuza gelir. Çünkü ilk maliyet pahalı, cihaz, mürekkep, fotoğraf kağıdı. Onun yerine online fotograf baskısı sitelerine bakin. Zamanında birkaç site kullandım fujinin kagidini kullanıp profesyonel büyük cihazlarda baskı yapiyorlar, zaten 30 40 yıl minimum sokmama garantisi veriyorlar.ama yazıcıyı başka islerde de kullanmanız gerekiyorsa bir şey diyemem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 21 Temmuz 2024; 17:15:55 >
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt

    Kağıtla da olabilir ben sınıfta kullanıp etkinlik öğrenci resimler basıyorum. Aşırı önemli değil ömrü, ama kaliteli kağıtlar da çok pahalı. Bence siz kağıt mürekkep cihaz fiyatlarıyla, online fotograf baskı fiyatlarını karşılaştırın.

    Online fotograf baskisinda ucuz olmasın ucuz karton gibi kağıda basanlar da var dikkat edin. Fuji ,.Kodak gibi bilindik fotoğraf kağıdı kullanan firmaları tercih edin.

  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuk olduğu için yazıcı almak istiyorum o yüzden canon ile epson arasında kaldım canon cihazlarının çözünürlükleri epsona göre daha düşük hemde sanırım 4.8 pl ile püskürtme yapıyor.
    Hatta cumartesi günü mediamarkt gittim orada canon firmasında çalışan bir arkadaş 3 tane resim bastı 5.600 tl lik bir makinada oldukça etkiliydi,sadece çok kararsızım 18 binlik makina alınırmı ev için.
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt

    Eğer öyle bir niyetiniz varsa evet kaliteli yazıcı ve kağıt şart. Ama dediğim gibi dışarıda normal fotoğraf çıktısı çok daha ekonomik olur hem de uzun ömürlü.

  • Merhabalar epson ailesine katılmaya karar verdim fakat asırı cok model var secim yapamıyorum.
    Bütçe max 15, günül istegim 7 8 :)
    Cok sık baskı alan biri degilim. Arada renkli cıktı vs alıyorum.
    Cocuklar var fotograf basmak isterim o yüzden.
    6290 vs gibi modellere baktım birde giriş serisi modellere baktım cok kafa karıştırıcı
    Full pigment var, siyah pigment renkliler dye var, full dye kullanan var.
    2 farklı kafa yapısı var
    Sağda solda araştırma yaptım biri birini biri birini öneriyor cok arada kaldım.
    Beni üzmeyecek sürekli sorun cıkarmayacak bi makine önerisi var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.