Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.658
Cevap
191
Favori
507.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    epsonun en yeni L serisi hangisi?

Ben 805-810-850 arasında kaldım?

canon mx 925 olmadı için almak istemiyorum. soradan tanklı yapmak bence zararlı
  • MadWolf kullanıcısına yanıt
    Efendim Epson L serisininin tümümü cd baskısı yapa biliyor?

Bitane Termal fotoğraf baskı makineso alnayı düşünüyorum. Bitanede cd baskılı (tanklı olandan.)

Canon Mx 925 bana göre iyi (Kardeşimde kullanır. Ama tanklı olmadı için baskısı az yapıyor ve biliyorsunuzki kartuşlar çok pahalı.) Tanklı yapdırmakda olur. Ama siz tavsiye etmiyorsunuz.

Epson Lserisind? tanklı cd baskısı yapa bilen 600 Tl civarında hangisi?
  • MadWolf kullanıcısına yanıt
    Efendim Bunlardan hangisin tavsiye edersiniz? L-800-L486-L805-L810-L486-L350-L362-L850-L355? ve hangisi en son çıkan?

L655-L550-L566 cd baskısı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epson7 -- 20 Aralık 2017; 1:21:47 >
  • Arkadaşlar aşağıdakı gibi hepsi bir arada olan yazıcı bilen varsa lütfen yazsın

Güçlü ve verimli Ofis için Hepsi Bir Arada yazıcı

Tarama, fotokopi ve faks işlemleri için 35 sayfalık çift taraflı Otomatik Doküman Besleyici

Tanklı

Kullanışlı, yüksek kapasiteli 250 yapraklık kağıt tepsisi

Çift İşlevli Panele sahip büyük, kullanıcı dostu 7,5 cm (3,0 inç) renkli TFT ekran

Akıllı telefonlar/tabletlerden baskı alın ve akıllı telefonlar/tabletlere tarama yapın. Apple AirPrint desteklenir

Google Cloud Print desteği ve PIXMA Cloud Link ile Internet'ten baskı

Doğrudan Diske Baskı ve çift taraflı baskı ile gelişmiş ortam kullanımı
  • Arkadaşlar Canon MX925 almayı düşünüyorum. Benim istediklerim hepsini onda var ve ucuz. Ama tanklı diyil malesef. Sizlere sorum ben sonradan tanklı yapsam tavsiye edermisiniz?

Canon MX925 den üstün bir yazıcı biliyorsanız yazın lütfen.

Benim için en esası tanklı, dvd baskısı ve çift taraflı olması.

Epson L850 iyi ama malesef wifi yok.

ECOTANK ITS L3050 - ECOTANK ITS L3060 - Epson L565 - Epson L565 - Epson L3060 - Epson L1455 - Epson L6190 - Epson L4150 bunların hangisi cd baskısı yapa biliyor? Sonradan cd baskılı yapmak mümkünmü?

Şimdiden herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epson7 -- 20 Aralık 2017; 4:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

Everyday’i ilk yazıcıyı aldığım zaman kullanmıştım. “Aman ne farkı olabilir kağıt işte” demiştim. İlk çıktılarda da gayet memnun kaldım. Taa ki açıkta bulunan fotoğraflar bir ay sonra solmaya başlayıncaya dek. 1 yıl sonra fotoğraftaki sen sen değilsin. Öyle anlatabilirim :)

Albüme koyduklarımda bir sıkıntı gözlemlemedim bu 1 yıllık süreçte. Ama premium serisine geçişle birlikte eşekten inip ata bindim gibi oldu deyim yerindeyse.

Önemsiz günü birlik fotoğraflarınız için öneririm, ama “fotoğraflarımı ilerde çocuklarıma, torunlarıma da göstermek istiyorum” diyorsanız tavsiye etmem.

Cescesor’un sitesinde 5 paket alana 1 paket bedava kampanyası var zaten. Tanesi 15 kuruşa falan geliyor fotoğraf kağıdının. Böyle hesaplı fiyata premium kalite almak varken everydayden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Anladım hocam teşekkür ederim. Elimde şuan 200 tane everyday 240 ve 200 var bittikten sonra daha alman o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canon ip7250 için dolan kartuş ve mürekkep alamayı düşünüyorum
    Bunun için hem dolan kartuşu nerden alsam.

Ayrıca mürekkep olacak gözüme çarpan markalar
    1- cercesor
    2- ocp
    3- PHOTO INK (bursakartuş)
    4- go print

veya sizin önereceğiniz mürekkepler.

Bu mürekkebi sadece fotoğraf baskısına kullanacağım.
    Tıkanma yapmamalı, solma yapmamalı ve nem, su gibi etkenlere dayanıklı olmalı.

Bilgilerinizi bekliyorum.
  • Selamlar, epson xp-800 professional yazıcım var, önce baskıda sanki sadece sarı gibi bastı, sonra yazdırma pad'i ömrünü tamamladı uyarısı verdi ve baskı yapmıyor, servis kafa değişecek dedi ve fiyatı yüksek, pad resetlemek sorunu çözer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 20 Aralık 2017; 11:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epson7

Erdem bey bu olurmu CISS System for Canon PGI-550 CLI-551 for Canon? Sonradan sonra çıkmazmı? Hangi rengleri alsam sorun olmaz?

evet evet bu şekil arattığınızda çıkan ürünlerdir daha önce ne kullandım ne sattım siz tank sistemini gerekli gördüğünüz için bir seçenek olarak yazdım sadece sonrasında sorun olurmu olmazmı montajlanması gerekecek falan sizin insiyatifinizde.

Ben 550-551 serisi kartuşlara tanktan ziyade dolan kartuşlarla kullanılmasını tavsiye ederim daha sık doldurmak gereksede kolay dolan kartuş sistemi gayet sorunsuz stabil çalışır hortum şu bu olmadığı içinde montajlanması icap eden bir durumda olmayacak.

eğer tank vazgeçimez değilse kolay dolan kartuşlarla kullanacağınız Mx925 veya ip7250 ikiside gayet yüksek fotoğraf baskı kalitesiyle işinizi görecektir.

MX925 tarayıcı fotokopi wifi adf otomatik çift taraflı baskı cd/dvdye baskı özelliklerini barındırır

ip7250'de tarayıcı fotokopi yoktur. wifi otmatik çift taraflı baskı cd/dvdye baskı mevcuttur

bulabilirseniz 6 renk kullanan(+gri) mg7550 veya gene 6 renk kullanan TS8050 ve TS9050 cihazlarıda işinize çokça yarar fakat son yazdığım TS serisiin kullandığı 570-71 kolay dolan kartuşlar 550-51 lere göre oldukça pahalı mg7550 550-51 kullanır diğerleri gibi.

• erdem baskı m. kullanıcısına yanıt
    Erdem bey minnetdarım.
  • quote:

Erdem bey minnetdarım.

estağfurullah yardımcı olabildiysek memnun olurum
  • erdem baskı m. kullanıcısına yanıt
    Hocam son bişey sorum

Bunlardan hangisin tavsiye ediyorsunuz

1- cercesor
    2- ocp
    3- PHOTO INK
    4- go print

• quote:

epsonun en yeni L serisi hangisi?

Ben 805-810-850 arasında kaldım?

canon mx 925 olmadı için almak istemiyorum. soradan tanklı yapmak bence zararlı

L850 en gelişmişi içlerinde.

• quote:

Efendim Epson L serisininin tümümü cd baskısı yapa biliyor?

Bitane Termal fotoğraf baskı makineso alnayı düşünüyorum. Bitanede cd baskılı (tanklı olandan.)

Canon Mx 925 bana göre iyi (Kardeşimde kullanır. Ama tanklı olmadı için baskısı az yapıyor ve biliyorsunuzki kartuşlar çok pahalı.) Tanklı yapdırmakda olur. Ama siz tavsiye etmiyorsunuz.

Epson Lserisind? tanklı cd baskısı yapa bilen 600 Tl civarında hangisi?

L8xx serilerinin hepsi yapabiliyor. MX925’e tank değil, kolay dolan kartuş tavsiye ediyorum. Onda da devamlı mürekkep yüklemek gerekir.

L800’den aşağısında var mı yok mu bilmiyorum Epsonlarda.ş cd baskısı. L800’ü de ikinci el olarak temiz dediğin fiyata bulabilirsin.

• Kullanmadığım bir yazıcıydı, ürün sayfasına baktım CD/DVD baskı özelliği var yazıyor.

www.hepsiburada.com
    Epson L850 Fotokopi + Tarayıcı + Mürekkep Tanklı Yazıcı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/epson-l850-fotokopi-tarayici-murekkep-tankli-yazici-p-BD802818

www.hepsiburada.com
    Epson L810 Mürekkep Tanklı Yazıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/epson-l810-murekkep-tankli-yazici-p-BD802817

• Arkada.lar Bunlardan hangisin tavsiye ediyorsunuz

1- cercesor
    2- ocp
    3- PHOTO INK
    4- go print

Bide MX925 alsam dolan kartuşlumu(İçerde duaran) (http://st1.myideasoft.com/shop/bt/47/myassets/products/562/canon-mx925-dolankartusluyazici.png?revision=1473955544) yoksa tankı iyimi (Dışardan duran) (https://i.ytimg.com/vi/TMgzHb5cpAY/maxresdefault.jpg)
  • Arakadşlar hepinize ayrı-ayrılıqda minnetdarım. Bilgilerinizle beni zenginleşdiriniz.

Şahin Abışovfacebook
    Şahin Abışov
    https://www.facebook.com/sahin.abisov.92
    (Bu benim feysbuk adresim)

• murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Abi kafa temizleme yaptım ama hala çizgili çıkarıyor. Birde yüksek kalite yaparsam eğer çizgiler baya bi azaliyor.

• skyleqend35 S kullanıcısına yanıt
    Bazen birkaç kez kafa temizleme yapmak gerekir. Hatta yazıcı klavuzunda "3 kez kafa temizleme ile sorun çözülmediyse yazıcıyı kapatıp 12 saat bekleyin sonra yeniden kafa temizleme işlemi yapın" yazıyor. Hatta "kafada kurumayı önlemek için yazıcı açıkken fişini çekmeyin" diye uyarıyor. Ayrıca düzenli olarak "bir değil birkaç sayfa" yazdırmamız öneriliyor.
  • En uzun gece bu geceymiş,www.hepsiburada.com'dan bir beklentim yok ama diğer sitelerde yazıcı alımı için iyi fırsatlar olabilir.

Şu an L605 1002 TL.

www.vatanbilgisayar.com
    Epson L605 fotokopi, tarayıcı, wifi mürekkep tanklı yazıcı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Epson L605 en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/epson-l605-fotokopi-tarayici-wifi-murekkep-puskurtmeli-tankli-yazici-c11cf72401.html

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.