Bildirim
Epson L210 Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
kartusun etiketini soktunmu
kartusu cikar ve agiz kismini peceteye bastir murekkep geliyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unutmuş olabilirsin diye söylüyorum..
Mürekkep Kartuşunun ucundaki koruyucu bantları söktünmü ? -
Hocam onları yaptım ama nedense boş kağıt veriyor
aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldunuzmu her şeyi denedim olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: hasakin1
aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldunuzmu her şeyi denedim olmuyor
Usta üç kere arka arkaya kafa temizleme yapıp yirmi dakika fisten cekip kapali tutunca oluyor
Arkadaşlar merhabalar,
Boş kağıt vermesinin nedeni kafalara mürekkep tam gitmemiş iptal tuşuna 3 sn basılı tutup 25 dk bekleyin. Tekrar çıktı almayı deneyin. Olmadıysa tankı yatırın yere tıpaları açıp kafa temizliği yapın. tekrar çıktı almayı deneyin. hala vermiyorsa çıktı 1-2 kez daha kafa temizleme yapın. hala sorun varsa teknik servise götürün :) -
quote:
Orijinalden alıntı: borcuhan77
Unutmuş olabilirsin diye söylüyorum..
Mürekkep Kartuşunun ucundaki koruyucu bantları söktünmü ?
Kardeş bu dediğini ben anlamadım. Bir yerde koruyucu bant mı var? nerede o? o bantı çıkartınca sıkıntı olmaz mı? -
-
-
Evet kartuştan bahsediyorum zaten. -
-
Kurumuş olabilir mi ? Peçete bastırın renk gelicek mi ? -
-
Doldurma , yan sanayi mi kartuşların tek kelime ile kartuş bitmeye yakın yada yazma kartuş mürekkep aldığı noktada başka bişey akla gelmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: carso
Doldurma , yan sanayi mi kartuşların tek kelime ile kartuş bitmeye yakın yada yazma kartuş mürekkep aldığı noktada başka bişey akla gelmiyor.
yok hocam vatan'dan aldım orijinal epson mürekkep. durumum bu ne yapacağımı bilemedim -
Aklıma bişey gelmiyor acaba denemelik yaparlar mı oraya yazıcıyı getirip yedek kartuş ile denemelerine
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- android teyp yazılım indir
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- görev çubuğu çalışmıyor
- ssd hız testi
- steam açılmıyor
- telefon şarj olmuyor
- instagram silinen hesabı geri alma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X