Bildirim
Epson L210 Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
kartusun etiketini soktunmu
kartusu cikar ve agiz kismini peceteye bastir murekkep geliyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Unutmuş olabilirsin diye söylüyorum..
Mürekkep Kartuşunun ucundaki koruyucu bantları söktünmü ?_____________________________ TULPAR T5 V20.3 -
Hocam onları yaptım ama nedense boş kağıt veriyor
aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldunuzmu her şeyi denedim olmuyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hasakin1
aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldunuzmu her şeyi denedim olmuyor
Usta üç kere arka arkaya kafa temizleme yapıp yirmi dakika fisten cekip kapali tutunca oluyor
Arkadaşlar merhabalar,
Boş kağıt vermesinin nedeni kafalara mürekkep tam gitmemiş iptal tuşuna 3 sn basılı tutup 25 dk bekleyin. Tekrar çıktı almayı deneyin. Olmadıysa tankı yatırın yere tıpaları açıp kafa temizliği yapın. tekrar çıktı almayı deneyin. hala vermiyorsa çıktı 1-2 kez daha kafa temizleme yapın. hala sorun varsa teknik servise götürün :)_____________________________ -
-
Evet kartuştan bahsediyorum zaten. _____________________________ Doğruyu bul o seni çıkarır nasılsa -
Kurumuş olabilir mi ? Peçete bastırın renk gelicek mi ? _____________________________ Doğruyu bul o seni çıkarır nasılsa -
Doldurma , yan sanayi mi kartuşların tek kelime ile kartuş bitmeye yakın yada yazma kartuş mürekkep aldığı noktada başka bişey akla gelmiyor. _____________________________ Doğruyu bul o seni çıkarır nasılsa -
Aklıma bişey gelmiyor acaba denemelik yaparlar mı oraya yazıcıyı getirip yedek kartuş ile denemelerine _____________________________ Doğruyu bul o seni çıkarır nasılsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler