Şimdi Ara

epox 8rda+ rev 2.1 fabrikasyon biosu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartı ilk aldıgımda bir bios vardı çok stabildi. bunu bir upgrade ettim son biosu yukledim eski değerlerde çalışamıyorum 225 fsb 220 civarlarına düştü cas 3-3-2-2 de çarpanda 11 kafayı yemeden size danışmak istedim bios update etmeyen arkadaşlardan açılışte rev. bakmalarını rica etsem

saygılar

• 6.00PG ...tarihide 06/09/2003 bendeki 2.1 in bios'u
  • ergin abi hiç bios update yapmadınız değilmi garantiye alıyım. sakın yapma eger bıu son biossa nedenini çözemedim ama bu 3 oldu ilk biosu update edince 3-5 fsb geriye dönüyorsunuz..
    birde epoxları alıştıra alıştıra çıkartmak lazım ilk yuksek değerde örneğin 220 de açmadıgı halde önce 200 sonra 208 sonra 215 derken bakıyorsunuz anakart alışıyor
  • Update yapmadım ihtiyaçta hissetmedim böyle gayet iyi..sende eskisini yükle..Bu arada görüşemiyoruz sağlığın ,işlerin nasıl?
  • uğraşıyoruz işte ergin abicim ben netcafeden takılıyorum bu ara evde tel yok..görüşmek üzere ben kaçar.
    iyi geceler..
    saolasın yardımın için..
  • Rica ederim..görüşürüz..
  • ben direk 220fsb de açtım bord u ilk gecesinde
    ertesi gün teknik servis e götürdüm :)) bios u uçtu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bugiboy</i>
    <br />ben direk 220fsb de açtım bord u ilk gecesinde
    ertesi gün teknik servis e götürdüm :)) bios u uçtu

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

nedendir bilinmez epox lara özgü işte :)) fsb i kademeli olarak alıştıra alıştıra vereceksin narinceürkütmeden seveceksin..

biosu uçtugunda bir diskete sitesinden awdflash dosyasını ve bir tane bios dosyasını uzantısı bin olanı koyunuz. disketi takın kendisi yukler veya alt tuşuyla f2 e basıncada direk açılışta bios update yapabiliyorsunuz[bandt]
  • default bios anakrtın üretim tarihine göre değişir!
    sabit bir fabrikasyon bios yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.