anakart nforce2 çipsetlidir işlemci 640kb önbellekli barton işlemcidir her ikiside s462 platformundandır bu ikiliye istediğim fiyat 40ytl gelelim açıklamasına bu ürünler yakın bir tarihe kadar makinede takılı vaziyette sorunsuz çalışıyordu fakat son dönemde anakartta sebebini anlayamadığım gariplikler oluyor vede sistem belli belirsiz reset atıyordu ilk açılış ekranında vdd değerleri normal fakat bir süre sonra 1,20~1,30 seviyelerine iniyor vede kırmızı renkte gösteriyor uzunca bir süredir bu dikkatimi çekiyordu fakat önemsemiyordum lakin artık iyice sinir bozmaya başlamıştı bende sorunun kaynağını araştırdım vede karşıma bu veriler çıktı yani anakartın bir sorunu var fakat ben çözemedim belki bios güncellemesi falan sorunu çözebilir yada tamiri gerekebilir işin açıkçası bu işlerden hiçte anlamam vede uğraşacak vaktimde yok bu yüzden ürünlerin ikisini birden 40ytl fiyata bırakacağım herşeyi tüm açıklığı ile yazdım vede geriye iade almayacağım bundan dolayı izmir içerisinden bir arkadaş alacak olursa daha iyi olacakSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
anakartinin kondansatörleri arizalanmiştir(şişmiştir) muhtemelen. epox 8rda+larin klasik problemi çok tamir ettim çokk hatta mascom (yani italatcisi) garantisi bitse bile ücretsiz tamir edip veriyordu bordu ..