Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EPOS (Sennheiser) H6PRO (Fiyat düştü) Satın Al 19 Şubat 2022 12:04 1 1 EPOS (Sennheiser) H6PRO (Fiyat düştü) Ürünü 2 ay önce Amazon amerika üzerinden sipariş ettim. (Türkiye satış fiyatı 3.900TL)EPOS (Sennheiser) H6PRO - Open Acoustic modelidir.Yedek kulaklık olarak almıştım ve az kullandım. En ufak bir deformasyon, çizik göremezsiniz.İndirimli son fiyatımdır.Fotoğraflarda olduğu gibi kutulu ve bütün aksesuarları ile birlikte teslim edilecektir.İstanbul - Hacıosman elden ya da önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EPOS (Sennheiser) H6PRO (Fiyat düştü) Referans İlanı i5 4670K / MSI Z87 / Corsair 16GB Ram / Evga 1060 6GB
Satıldı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EPOS (Sennheiser) H6PRO (Fiyat düştü) Referans İlanı i5 4670K / MSI Z87 / Corsair 16GB Ram / Evga 1060 6GB