Şimdi Ara

EPİPHONE THUNDERBİRD BAS GİTAR SADECE 590 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 EPİPHONE THUNDERBİRD BAS GİTAR SADECE 590 LİRA
    Merhaba,

Gitarım Epiphone Thunderbird Goth modeli 4 tellidir. Üzerinde en ufak çizik dahi yoktur. Pickguard ve kafa kısmında jelatinleri durmaktadır. Aleti bilen bilir her tür müziği yapabilirsin ancak rock,metal ve türevleri için biçilmiş kaftandır. Hem iyi bir sound elde etmek hem de görüntüyle etkilemek istiyorsanız tam size göre.

Yanında bir adet kılıf vereceğim değeri 100 lira ama hediye ediyorum. Bir adet kalın siyah bas gitar askısı veriyorum değeri 40-50 lira civarı o da hediyemdir. Bir de bas gitar sehpasını veriyorum 50 lira değerinde. Jak kablosunu zaten saymıyorum bile o da dahil tabi ki.

Site üzerinden mesaj atabilirsiniz veya telefondan sms atabilirsiniz malum calışıyorum çağrılara hemen cevap veremesem de mesajları hemen cevaplarım.

Mantıklı takas tekliflerine açığım. (Akıllı telefon veya Canon A-1 AE-1 model analog fotoğraf makinesi)

Herkese iyi alışverişler.
    Fiyat : 590 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.