Şimdi Ara

Epiphone Slash AFD Les Paul Special II Nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaza yeni gitar düşünüyorum. Araştırdım Türkçe pek kaynak yok. Kullanan var mı? 4-5 sene idare eder mi?

http://www.do-re.com.tr/epiphone-slash-afd-les-paul-special-ii-appetite-amber

do-re'den almayı düşünüyorum...

• Mehmet54. kullanıcısına yanıt
    SAKIN!! normal special II den tek farkı rengi.... special II yi soracak olursan çok akor kaçırıyor ve klavyesi biraz zor rahatlık açısından iyi değil yani ama başlangıç gitarı olarak çok kötü sayılmaz yine de siz bilirsiniz

EDİT: sakın derken söylemek istediğim rengi için fazladan para ödemeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calistopace -- 25 Mart 2015; 23:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calistopace

SAKIN!! normal special II den tek farkı rengi.... special II yi soracak olursan çok akor kaçırıyor ve klavyesi biraz zor rahatlık açısından iyi değil yani ama başlangıç gitarı olarak çok kötü sayılmaz yine de siz bilirsiniz

EDİT: sakın derken söylemek istediğim rengi için fazladan para ödemeyin..

Siz öyle deyince vagectim simdi. Yaklaşık bir yıldır çalıyorum, bi yere de geldigimi düşünüyorum onun için pek başlangıç olmasini istemem. Fiyatini görünce iyi bisey olduğunu düşündüm. Zaten maddi durumum olmadigi için taksitle almaya dusunuyodum. 500-600 civari onerebilecigin bu tarz gitarlar var mi. İkinci el de olur farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gitar çok amatör bir gitar süs gibi duruyor açıkcası
    Eyer bir sene boyunca çalmışsan ilerlemişsen bu gitarı kesinlikle alma slash tipi olması seni etkilemesin.
    500 600 değilde 900 1000 tl civarı çok güzel gitarlar var

900 1000 tl verebilirim diyosan gitar öneririm ama 500 600 e fazla güzel bir şey bulamayabilirsin
    hocam 500-550 arası ibanez rg370dx bulabilirsin ikinci el ama anlayan biriyle bakın eğer anlamıyorsanız yada 650-700 liraya epiphone les paul standart falan da bakabilirsiniz ikinci el sıfır alacaksanı bu paraya yine başlangıç gitarı olur o yüzden ikinci el öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.